360 Graden Feedback Software

Toont alle 11 resultaten

 • 15five

  15five

  15Five software verhoogt de prestaties en de betrokkenheid van de medewerkers door voortdurend vragen te stellen en het starten van de juiste gesprekken. Deze software is bovenal een totaaloplossing, van vraagformulieren tot complete management rapportages. Alles komt snel en eenvoudig uit dit softwarepakket naar boven.

 • 360gradenfeedback

  360gradenfeedback

  Flexibel 360 graden feedback systeem; van voordelige instapsessies tot maatwerk voor professionals. Evalueer personen, teams en klanttevredenheid met 360 graden feedback. Het platform 360gradenfeedback heeft al meer dan 4000 reviews die online te vinden zijn, deze reviews zijn over het algemeen zeer positief. Het bedrijf is verder gevestigd in Utrecht en kent vanzelfsprekend 100% Nederlandse support.

 • afas

  Afas

  Het Nederlandse Familiebedrijf AFAS software ontwikkelt moderne bedrijfssoftware voor organisaties in alle branches. AFAS is daardoor een veelgebruikt platform en inmiddels een hele bekende speler in Nederland. De belangrijkste oplossingen die AFAS biedt zijn software voor: ERP, CRM, financieel, HRM, Ordermanagement, Payroll, Projecten en Workflowmanagement.

 • cake

  CakeHR

  Een bekroond HR-technologie bedrijf dat Performance & Recruitment management voor klanten wereldwijd geoptimaliseerd heeft in geavanceerde en toegankelijke systemen. Cake HR is actief in 6 grote segmenten: Werving, Prestaties, Personeel dat Weggaat, Agenderen van Personeel en HR Kosten & Planning.

 • peoplehr

  People

  Bliksemsnelle web-based HR-software systeem gemaakt door HR-experts, het verstrekken van cutting-edge tools voor de aanpak van HR-administratie. Volledig functioneel en verrassend eenvoudig.

 • qualtrics

  Qualtrics

  Qualtrics lost verschillende problemen op van middelgrote en grote ondernemingen op het gebied van klantervaringen, werknemers ervaringen, merk ervaringen en productervaringen. Deze data wordt via de software professioneel verzameld en zeer strak en met veel ervaring vormgegeven zodat u met uw organisatie ook echt iets kan met die data. Qualtrics heeft bovendien veel integraties met andere bedrijven als Zendesk & Adobe en vele andere CRM systemen.

 • tma

  TMA

  TMA is een organisatie die verbindt. Voornamelijk op het gebied van talentontwikkeling, competenties en carrière. TMA heeft verschillende Software pakketten die dan ook allemaal de naam “TMA”dragen om alles net iets minder overzichtelijk te maken. Deze software pakketten kunnen organisaties helpen op het vlak van Talent Management, Competentiemanagement en Beoordelingen van Medewerkers. Zelf vinden wij de site wat onduidelijk, wat zonde is voor een partij met zoveel klanten, oplossingen en software oplossingen.

 • trakstar

  Trakstar

  Trekstar kan ieder bedrijf op verschillende manieren helpen met productieve software. Je moet denken aan Prestatiebeheer, Software voor Functioneringsgesprekken, Betrokkenheid voor Medewerkers, Doelbeheer, Opvolgingsplanning en 360 graden feedback tools. Al deze tools tesamen zorgen voor vernieuwende prestatie-evaluatie systemen. Wil je als organisatie professioneel met jouw werknemers aan de slag gaan dan zijn de HR pakketten van Trakstar de ideale oplossing.

 • truqu

  Truqu

  TruQu borgt het volledige performance management proces. Managers hebben continu inzicht in de groei van medewerkers en worden ontzorgd door structuur en overzicht in doelen en feedback. Je moet bij dit performance management denken aan: Inzicht in prestaties van medewerkers, ritme en structuur in doelstellingen en feedback, goede gesprekken tussen medewerkers en managers. Deze software dekt echt alle aspecten waar een moderne HR organisatie aan moet voldoen.

 • visionmetrics

  Visionmetrics

  Maak gemakkelijk 360 graden feedback onderzoeken aan in minuten voor managers, en teams van uw hele bedrijf. Deze tool is snel en intuïtief inzetbaar. Als u een hekel heeft aan complexiteit kan deze tool zich juist de eenvoudige setup onderscheiden van de andere tools in deze categorie. In Nederland is VisionMetrics gevestigd in het WeWork kantoor op de Weteringschans 165 in Amsterdam.

 • visma raet

  Vismaraet

  Bij Visma Raet staat de medewerker centraal. Niet alleen in de ontwikkeling van producten en diensten, maar ook wanneer het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het gaat niet alleen om winst maar ook om de mensen en de omgeving, met deze mindset wil Visma Raet de nummer #1 HR en Payroll partner zijn van Nederland. Met dus ook software die aansluit op 360 graden feedback tools.