PSP

Afterpay Ondersteuning

afterpay logo trasparant

Afterpay betalingen ontvangen wordt steeds interessanter voor online ondernemers. Steeds meer consumenten in Nederland leren Afterpay kennen en blijken deze manier van online betalingen doen ook echt te waarderen, het is natuurlijk ook voor veel mensen gewoonweg aantrekkelijk om achteraf te betalen. Dit betekent in de praktijk dat klanten eerder tot een aankoop overgaan. Voor elke webwinkel lijkt dit ons interessant.

afterpayJe hoeft overigens niet bang dat te zijn dat je geen geld uitgekeerd krijgt wanneer de klant niet betaalt. Afterpay staat garant voor de betaling en nemen het eventuele incassotraject in zijn geheel voor hun rekening.

De Beste Payment Providers die Afterpay ondersteunen

pay 150 x 300 logo
0.39iDeal transactie
 • Goede PSP die ook offline betaaloplossingen biedt
 • Veel plugins / add-ons
 • Duidelijke pakketten
 • Achteraf betalen
 • Hoge Ratings
sisow 150 x 300
0.29iDeal transactie
 • Online betaalmodule voor iedere webwinkel
 • Gratis plugins en upgrades
 • Persoonlijk advies
 • Gratis support
 • Geen abonnement
mollie 150 x 300 logo
0.29iDeal transactie
 • Zeer goed werkbare PSP uit Nederland met strak design
 • Zeer uitgebreide API
 • Alle soorten payments
 • Volume kortingen
 • Technische Expertise

In dit overzicht vind je de beste Payment Service Providers

Afterpay betalingen ontvangen in jouw onderneming

Net als bij het ontvangen van iDeal raden we je aan om een goede payment service provider uit te kiezen. Er zijn meerdere psp's die betalingen via Afterpay kunnen verwerken voor jouw onderneming, bijvoorbeeld Pay.nl.

Bovendien rade we je sterk aan om achteraf betalingen te accepteren in jouw onderneming. Veel klanten vinden deze vorm van betalen erg aantrekkelijk en zijn veel eerder geneigd om over te gaan tot een aankoop in vergelijking met vooraf betalen.

Uiteraard hebben de verschillende payment providers een kant en klare plugin of module voor de bekende webshop systemen. Dit maakt het gemakkelijk om deze betaalmethode the installeren op jouw webshop.

Kosten voor Afterpay

Opvallend is dat de transactiekosten voor Afterpay over het algemeen lager liggen dan de transactiekosten die betaald worden bij iDeal. Dit moet voor elke ondernemer als muziek in de oren klinken. Zeker wanneer er veel transacties gedaan worden kan dit aanzienlijk in de kosten schelen. Wel rekent Afterpay een bepaalde risico fee per transactie, vaak is dit een percentage van het aankoopbedrag dat een klant uitgeeft. Hoe hoog dit percentage wordt bepaald voordat jouw webshop of andere online onderneming geaccepteerd wordt.

Bij de verschillende payment service providers worden ook weer verschillende tarieven gehanteerd voor een betaling. Net als de tarieven voor iDeal betalingen kunnen de transactiekosten voor Afterpay transacties behoorlijk veel verschillen per provider.

Waar je de meest aantrekkelijke kosten per transactie betaald is in de meeste gevallen gemakkelijk uit te rekenen wanneer je weet hoeveel klanten er ongeveer met Afterpay zullen gaan betalen. Wanneer dit totaal onduidelijk is, is het wellicht verstandig om een gratis psp abonnement te gebruiken om zo te zien om hoeveel transacties het gaat.

Klanten zijn goed beschermd

Omdat de klant pas achteraf betaalt loopt hij of zij minder risico om opgelicht te worden. Men betaald immers pas wanneer het product in huis is. Daarnaast kan Afterpay de facturering stopzetten wanneer er een geschil tussen klant en de leverende onderneming is, de webshop zal moeten bewijzen dat het product geleverd is. Dit kan bijvoorbeeld met een track en trace functionaliteit.

Dit bovenstaande feit helpt veel mensen ook overtuigen om gemakkelijker een aankoop te doen dan wanneer er vooraf betaald moet worden. Mocht je Afterpay willen accepteren op jouw website adviseren we dan ook om dit duidelijk aan te geven op de website, er is een grote kans dat dit je conversie zal verhogen.

Related posts
PSP

Paypal Kosten

PSP

Apple Pay en Nederlandse PSP's

PSPWebwinkel

iDeal - De Werking & Integraties

PSPWebwinkel

iDeal webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.