Anti Spam Software voor bedrijven

Toont alle 8 resultaten

 • evolveip

  EvolveIP

  Evolve IP is de enige toonaangevende wereldwijde Microsoft Gold Partner die een Purpose Built® enterprise voice-oplossing levert die is geïntegreerd met Microsoft Teams en Office 365. Evolve IP heeft vele technologische producten op de markt om bedrijfsvoering makkelijker en veiliger te maken.

 • genesys

  Genesys

  Genesys is al jaren de grootste speler op het gebied van Omnichannel Customer Experience Software. Echt een customer contact specialist bij uitstek waar al meer dan 15.000 bedrijven wereld voor hebben gekozen.

 • mailcleaner

  Mailcleaner

  MailCleaner is een anti-spam programma dat e-mailaccounts van virussen en malware beschermt. Echte High Level Antispam Software voor bedrijven.

 • mailwasher firetrust

  Mailwasher

  MailWasher is een leider in spam filter software, en de makkelijkste manier om te controleren en beheren van uw e-mails voordat u deze downloaden naar jouw computer. Mailwasher werkt met Outlook, Outlook Express, Incredimail, Thunderbird, Windows Live Mail, GMail, Hotmail, Yahoo, EM Client en elk ander e-mailprogramma.

 • pegamento

  Pegamento

  Specialist op het gebied van Robotisering van processen en Kunstmatige Intelligentie in klantcontact. De oplossingen van Pegamento zijn gebruiksvriendelijk, zorgen voor meer klantinzicht, zijn snel inzetbaar, hebben een korte terugverdientijd en sluiten naadloos aan op uw huidige systemen.

 • spamfighter

  Spamfighter

  SPAMfighter is een wereldwijde leverancier van state-of-the-art computer, mobiele en server nut en security producten aan miljoenen gebruikers uit 235 landen. Ideale software om jouw zakelijke netwerk of computer te beschermen tegen aanvallen van buitenaf.

 • spamtitan

  Spamtitan

  SpamTitan is een anti-spam e-mailoplossing speciaal ontwikkeld om aan de eisen van het moderne bedrijfsleven te voldoen. SpamTital levert een spam detectiegraad meer dan 99,9%, SpamTitan heeft een dubbele antivirus engine en kwaadaardige URL detectie netwerk verdediging tegen malware, ransomware en phishing te maximaliseren. Zeer veel gebruikt voor Scholen en Office365.

 • zerospam

  Zerospam

  Zerospam – Eén complete, zeer efficiënte bescherming voor alle e-mail bedreigingen, inclusief ransomware en spear phishing. Zeer eenvoudig te beheren oplossing met een hoge vangst snelheid en een lage FP-snelheid, ondersteund door snelle en competente ondersteuning.