bitdefender logo 300x300

Bitdefender Zakelijke Antivirus

Bitdefender kent kortingen bij afnames van 10 en 20 Apparaten. Deze competitieve prijssetting in combinatie met goede beveiliging maakt Bitdefender zakelijk zeer geschikt. Lees meer!

Wie gebruikt deze software? Bitdefender is zeer populair in het midden en groot zakelijke segment. Wij zien voornamelijk veel afnames van 20 Apparaten / Licenties. Wie gebruikt deze software? Bitdefender is zeer populair in het midden en groot zakelijke segment. Wij zien voornamelijk veel afnames van 20 Apparaten / Licenties.

icoonProductdetails

Begin Prijs (20 Apparaten)0,75 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie Nee
Gratis Uitproberen Ja, 30 Dagen Gratis
Training Video's
Cursussen
Blog met Tips
Bitdefender Labs
Support Werkuren
Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL BedrijfBitdefender.nl
HoofdkantoorBoekarest Roemenië

icoonBeveiliging Internet op Kantoor met Bitdefender

Bitdefender Small Office Security is het pakket dat u als klein bedrijf moet hebben om de computers van uw bedrijf te beschermen. Hoe meer licenties er af worden genomen, hoe groter de korting. Zo is een pakket voor 20 computers al verkrijgbaar voor net onder de € 200,- per jaar. Een aantrekkelijke prijs.  

Veel keuze in pakketten

Software wint veel prijzen

Eén console met alle data

oa. Detectie vóór uitvoering

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Bitdefender Antivirus Software

Bitdefender is op dit moment één van de meest populaire anti virus pakketten ter wereld. Bitdefender klinkt Amerikaans, maar is bovenal een Europees bedrijf, het is in 2001 ontstaan vanuit Roemenië. De software zelf is snel te installeren en biedt 24/7 bescherming. Verder is één van de voordelen van Bitdefender dat het software is die je computer niet langzaam maakt. Hier kan je vaak last van hebben als gebruiker. Dit is ook een belangrijke eigenschap in de selectie van goede bedrijfssoftware voor antivirus bescherming.

Bitdefender Reviews

Als je kijkt naar de reviews op Internet dan zijn deze positief, veelal rond de 4 uit de 5 sterren. Positieve punten die je veelal hoort is dat Bitdefender weinig negatieve invloed heeft op de systeemprestaties. Ook de prijs is een positief punt. Wat soms als negatief wordt gezien is dat de software soms voorbarig eigen beslissingen neemt, maar alleen bij zeldzame programma's. Deze setting is gelukkig eenvoudig te veranderen in de interface.

Eigenschappen Bitdefender

  • Volledige bescherming. Daardoor ben je op het gebied van veiligheid klaar na deze afname.
  • Zeer ervaren met Windows beveiliging. Echter ook Mac en Apple oplossingen.
  • Europese Partij. Wat weer zeer fijn is voor de data security regels van Europa. (GDPR)
  • Heeft ook Privacy Tools beschikbaar.
  • Ransomware Protectie.
  • 24/7 Ondersteuning. ( en niet door nep chat bots)
  • Uitgebreide ondersteuning.
  • Redelijk goede interface. Iets waar alle antivirus partijen moeite mee hebben.

Conclusie Bitdefender Zakelijke Antivirus Software

Bitdefender staat bekend als één van de beste antivirus partijen ter wereld. De software is hierdoor voortdurend in beweging en op de hoogste van de nieuwste virussen en trends. Juist dat is wat bedrijven veelal nodig hebben.

Ook scoort het systeem uitermate goed op het gebruikersgemak, hierdoor is het voor iedere soort ondernemer een goed pakket om af te nemen. Daarbij is de focus op Europa (Servers bijv. niet in Amerika) ideaal in combinatie met de snel veranderende Privacy wetgevingen. Kortom: Bitdefender is één van de beste antivirus keuzes op de markt.