bullguard logo 300x300

Bullguard Antivirus Software

Ieder apparaat in uw netwerk is een potentiële achterdeur, die toegang tot alles over het hele netwerk biedt. Bullguard kan het hele thuisnetwerk beschermen. Lees hoe!

Wie gebruikt deze software? Bullguard is zwaar ontwikkelde VPN security, zeer interessant voor ondernemers, starters & zelfstandigen. Wie gebruikt deze software? Bullguard is zwaar ontwikkelde VPN security, zeer interessant voor ondernemers, starters & zelfstandigen.

icoonProductdetails

Begin Prijs (PREMIUM 10x)€ 7,50 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie Ja
Training Video's
Cursussen
Blog met Tips
Support Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL BedrijfBullguard.com
HoofdkantoorLondon

icoonBullguard Premium Protection

Wil je als bedrijf (MKB) aan de slag met Bullguard dan moet je wel gaan voor Bullguard Premium Protection. Dit omdat je hier direct de keuze hebt om voor 10 of 15 apparaten te kiezen. Ook privé is dit een aanrader omdat je via dit pakket ook thuiscomputers & laptops direct zou kunnen meenemen. Bullguard is verbeterde software met een geschiedenis vol Awards en creditaties. Zo scoorde Bullguard in 2018 nog een 18 uit 18. De hoogst mogelijke score op AV-Test.org. Het bestelproces vinden wij zelf niet ideaal. Dit zou Bullguard beter kunnen inrichten. 

Voortdurende Verbeteringen

al 53 Miljoen gebruikers

Veel onderscheidingen

Niet goed geld terug garantie

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Bullguard Antivirus Software

Laten we voorop stellen dat Bullguard de laatste jaren forse verbeteringen heeft doorgevoerd. Mede door deze verbeteringen zijn er vooral in het najaar van 2017 en begin 2018 veel awards gewonnen en was Bullguard destijds de best mogelijke anti virus software. Nu zijn we al weer wat verder en blijft Bullguard een sterke speler. De bescherming is goed en ook de recensies zijn over het algemeen goed.

Bullguard en Zakelijke Antivirus

Als je puur zakelijk kijkt heeft Bullguard pakketten met meerdere licenties, al snel kom je dan bij Bullguard Premium uit omdat de standaard antivirus oplossing maar voor één apparaat mogelijk is. De Premium versie helpt echter met meer problemen en is goed te combineren tussen een thuis computer en werk laptop.

bullguard antivirus interface 2019

Interface van Bullguard Antivirus

Bullguard Eigenschappen

  • Innovatieve Thuisnetwerk Scanner.
  • Eenvoudige Bescherming / Niet zwaar op PC.
  • Zeer goede reviews.
  • Interne communicatie als een abonnement afloopt is iets te agressief.  Dat is gewoon niet netjes en we hopen dat dat in volgende versies minder gaat worden.
  • Het bestel proces vinden wij niet zo strak / kan beter. Je moet echt uitvinden wat nou het beste bij je past. Voor één computer moet je gewoon de basis antivirus aanschaffen en voor meerdere apparaten moet je voor Bullguard Premium gaan.
  • Wereldwijde Ondersteuning.
  • Vele awards / onderscheidingen.

Conclusie Bullguard Antivirus

Als er een partij op het Internet aanwezig is met professionele en voornamelijk goede reviews dan is het wel Bullguard. Het is een goede partij, een minpunt kan zijn dat ze redelijk agressief zijn in de interne reclame voor verlengingen, maar als dat op orde is dan heb je een goede antivirus partij voor jouw bedrijf.

In veel reacties op internet lees je ook dat als personen kiezen voor een andere partij ze vaak toch weer terug gaan naar Bullguard.