kaspersky logo 300x300

Kaspersky Antivirus voor Bedrijven

Cyber Security voor groeiende bedrijven via de Endpoint Security Cloud van Kaspersky. Lees alles over de custom mogelijkheden van dit Antivirus pakket. Dit kan hier!

Wie gebruikt deze software? Organisaties die een geavanceerde IT beveiliging nodig hebben / Schaalbaar van klein tot groot bedrijf. Wie gebruikt deze software? Organisaties die een geavanceerde IT beveiliging nodig hebben / Schaalbaar van klein tot groot bedrijf.

icoonProductdetails

Begin Prijs ( 5 werkstations  / small business ) € 13,90 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie Ja
Gratis Uitproberen Ja, probeer 30 dagen gratis
Training Video's & Blogs
Cursussen
Support Werkuren
Livechat, Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL BedrijfKaspersky.nl
HoofdkantoorMoskou / Zwitserland

icoonKaspersky Antivirus Software

Kaspersky is als antivirus partij uitblinker in overzichtelijkheid en duidelijkheid. Er zijn allerlei opties mogelijk op het gebied van computer beveiliging, met zelfs opties voor bedrijven met 1000+ werknemers. Iets waar andere partijen niet goed op inspelen. Als starter / ondernemer raden wij aan om Kaspersky Small Office Security af te nemen, tijdens de bestelling kan je alles zo instellen ( aantal werkstations ed. ) dat de software precies aansluit op jouw bedrijf. 

Eenvoudige Installatie

OOK Password Manager

Niet Spammerig

14 Dagen Niet Goed: Geld Terug

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Kaspersky Antivirus Software

Kaspersky is eigenlijk al jaren de meest gebruikte software voor bedrijven en instellingen. Ook in Nederland, veel partijen werken dan ook met Kaspersky. Oorspronkelijk komt het bedrijf uit Moskou, echter is het al jaren aan het investeren in het buitenland en ook dus in Nederland. Het bedrijf legt in de communicatie en op de website veel nadruk op de onafhankelijkheid. Dat staat bij Kaspersky zeer hoog op de agenda.

Het pakket zelf heeft zeer veel prijzen gewonnen. Onder andere de AV Test awards en de ISCA Labs advanced testing. De software is voortudend ook in ontwikkeling, dit ook doordat het al een grote klantenkring heeft en hierdoor meer kan investeren in updates en snelle ontwikkelingen.

Kaspersky en Zakelijke Antivirus

Zakelijk is Kaspersky echt de nummer #1 van de wereld. De producten sluiten naadloos aan op de bedrijfsgrootte. Er is een focus op 4 groepen:

 • Consumenten. Hier de grootste focus op Kaspersky Anti Virus. wat maximaal bestelbaar is voor 5 computers.
 • Bedrijven ( 1 tot 5 werknemers). Hier ligt de focus op Small Office Security met 5 tot 50 licenties )
 • Grote bedrijven ( 51 tot 999 werknemers ). Bij deze pakketten komt het meer neer op server / cloud software en zijn er licentie mogelijkheden tot aan 150 licenties.
 • Zeer grote bedrijven ( 1000+ werknemers ). Hier is alles mogelijk en ligt de focus op cyber security op het hoogste niveau.

Het Small Office Security pakket zien wij als een goede optie voor de meeste van onze bezoekers. Ook als starter zou je met dit pakket goed jouw computer / online presence kunnen beveiligen. Bovenal is een wachtwoordmanager ook bijzonder fijn om te hebben.

2019 interface kaspersky

De Interface van Kaspersky Antivirus 2019

Kaspersky Product Eigenschappen

 • Cloudbeheer mogelijkheden.
 • Geen extra kosten voor software-implementatie.
 • Gratis beveiliging Mobiele Apparaten.
 • Door groot gebruik ver ontwikkeld
 • Veel maatwerk bij licentie mogelijkheden. ( zelfs 150+)
 • Het bedrijf komt niet oorspronkelijk uit Nederland. ( geen één anti virus partij eigenlijk ) Hierdoor ben je wel afhankelijk van het land waar het bedrijf gevestigd is.
 • De interface en software is bijzonder sterk
 • Kaspersky heeft een duidelijke focus op Nederland met ook een .nl domein ed.

Conclusie Zakelijke Antivirus: Kaspersky

Soms is Kaspersky wat prijziger, maar het product sluit daar ook goed bij aan, want het is beveiligingssoftware van het hoogste niveau.

5 licenties voor 179,99 is prijziger dan de alternatieven, wel heb je daarvoor bijvoorbeeld volledige Android bescherming en encryptie en een adviseur over allerlei bestanden. Wij zouden Kaspersky voornamelijk aanraden voor de iets geavanceerdere, zakelijke,  zwaardere computer gebruikers. Met het Small Office Security pakket kan je als MKB'er wel al goed starten met deze virusscanner.