norton logo 300x300

Norton Antivirus Zakelijk

Norton Antivirus biedt met de Small Business pakketten een bijzonder goedkoop en effectieve virusbescherming aan. Lees waarom Norton Small Business een goede keuze is!

Wie gebruikt deze software? Norton heeft de ideale beveiligingssoftware voor kleine ondernemingen. Interessant tarief & licentiemogelijkheden. Wie gebruikt deze software? Norton heeft de ideale beveiligingssoftware voor kleine ondernemingen. Interessant tarief & licentiemogelijkheden.

icoonProductdetails

Begin Prijs (Premium)€ 4,99 / Jaar
Zie prijs details
Gratis Versie Ja
Training Video's
Cursussen
Blog met Tips
Norton Update Center
Support Werkuren
Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijfnl.norton.com
HoofdkantoorMountain View – Californië

icoonNorton Antivirus Zakelijk

Indien je voor een bedrijf zoekt eindig je in veel gevallen bij Norton Security Premium. Bij Norton Premium krijg je gratis ook VPN bescherming, iets wat zeker niet bij alle partijen gebruikelijk is. Bij Panda moet je voor die VPN bescherming bijvoorbeeld nog extra betalen. Ook is de premium licentie geldig voor 10 apparaten. Ideaal dus voor een klein bedrijf / starter.

Verbeterde Norton Antivirus. 100% Virus Protection Promise, meerdere apparaten. Tijdelijk aanbod. AV-TEST Resultaat 6.0/6.0. 100% geld-teruggarantie. Gratis technisch support. Services: Antivirus, Anti-Ransomware, AntiMalware, Anti-Spam, Anti-Spyware.

Abo's voor 1, 5 of 10

Gratis Norton Secure VPN*

Zeer veel functionaliteiten

Winnaar AV-TEST Award

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Norton Antivirus Review

Laten we voorop stellen dat Norton de afgelopen jaren behoorlijk vernieuwd is. Waar Norton veelal te horen kreeg dat het zware software was die veel deed met de performance van de computers is dit enorm afgenomen de laatste jaren. Mede natuurlijk door het feit dat de computers bijzonder snel zijn geworden.

Norton richt zich sinds de start ( 1989 ! ) al veel op bedrijven, dat zie je ook direct bij het afnemen van meerdere licenties: De korting vliegt je om de oren en je hoeft echt niet veel te betalen voor deze software.

Norton heeft wel een belangrijk nadeel
Indien je abonnement afloopt kan Norton wat opzichtig zijn in de reclame om jou aan te zetten toch echt wel even een nieuw abonnement te nemen of te verlengen. Dit komt bij veel reviews naar voren. Let wel op dat je bij zo'n verlenging ook een goede korting gebruikt. Ga niet te vroeg akkoord zeg maar!

interface norton security 2019

Interface Norton Security 2019, Ook zeer handig: De Backup & Performance opties.

Norton Symantec: Eigenschappen

  • Norton kent hoge kortingen, dus als je besteld doe dit dan met een goede korting
  • Servers ed. staan in Amerika, let hierop met GDPR Compliance.
  • Norton is één van de oudste online bedrijven. Hiermee dus ook bergen aan ervaring.
  • Het systeem heeft vele top awards gewonnen. AV Test Awards.
  • Reviews zijn over het algemeen positief.
  • Installeren is eenvoudig.
  • Interface is overzichtelijk.
  • 24/7 Helpdesk & Contact optie.

Conclusie Norton Antivirus Zakelijke Toepassing

Norton is moeilijk te omschrijven als alleen maar een zakelijk antivirus pakket. Norton biedt namelijk veel meer: een Password manager, een Secure VPN, en allerlei opties om de beveiliging van de PC op te schroeven. Wij zouden Norton voornamelijk aanraden aan het MKB / Partijen die veel met internet te maken hebben.