Webwinkel

Billink

billink betalen

BillinkBillink is een partij die het achteraf betalen door klanten mogelijk maakt in jouw webwinkel of andere online onderneming. Wanneer een klant kiest om via deze methode te betalen neemt het bedrijf het gehele facturatie en incasso traject over. Er zijn voldoende koppelingen beschikbaar waardoor het implementatie van deze betaalmethode bijzonder gemakkelijk te realiseren is.

De redenen om Billink, en/of andere achteraf betaal mogelijkheden, te gaan accepteren in jouw webwinkel zijn erg duidelijk. Mensen betalen graag achteraf, de kans dat de conversie op jouw webshop omhoog gaat is dus aanzienlijk te noemen wanneer je deze betaalmethode gaan accepteren.

Payment Providers die Billink ondersteunen

pay 150 x 300 logo
0.39iDeal transactie
 • Goede PSP die ook offline betaaloplossingen biedt
 • Veel plugins / add-ons
 • Duidelijke pakketten
 • Achteraf betalen
 • Hoge Ratings
sisow 150 x 300
0.29iDeal transactie
 • Online betaalmodule voor iedere webwinkel
 • Gratis plugins en upgrades
 • Persoonlijk advies
 • Gratis support
 • Geen abonnement
mollie 150 x 300 logo
0.29iDeal transactie
 • Zeer goed werkbare PSP uit Nederland met strak design
 • Zeer uitgebreide API
 • Alle soorten payments
 • Volume kortingen
 • Technische Expertise

In dit overzicht vind je de beste Payment Service Providers

Billink speelt op veilig

Het achteraf betalen wanneer men iets op afstand koopt brengt natuurlijk bepaalde  risico's met zich mee. Het grootste risico dat er is dat de klant in kwestie het product niet kan of wilt betalen. Gelukkig heeft Billink hier voorzorgsmaatregel op gevonden en kan het de tijd die jij kwijt zou zijn aan niet betaalde facturen tot een minimum beperken.

Wanneer een klant aangeeft met Billink te willen betalen checkt het bedrijf in een fractie van een seconde de kredietwaardigheid van de persoon die de aankoop wilt doen. Tijdens deze toetsing bekijkt het bedrijf het betaalverleden van de klant en bekijkt het bovendien ook nog in welke postcode hij of zij woont. Aan de hand van deze gegevens kan Billink bepalen of de klant kredietwaardig genoeg is om het bedrag dat hij of zij moet betalen daadwerkelijk achteraf kan betalen. Als dit niet het geval zal Billink een alternatieve betaalmethode zoals iDeal aanbieden.

Betaling gegarandeerd

Billink garandeert betalingen tot €750 bij verkoop aan consumenten en tot €2500 bij verkoop aan bedrijven. Dit betekent dat je hoe dan ook betaald krijgt als een klant er voor kiest om achteraf te betalen. Wanneer een klant verzuimd om te betalen zal het bedrijf hier werk van maken en zonodig een deurwaarder inschakelen. Jij hebt hier dus geen omkijken naar en je bent er zeker van dat jij geld voor het verkochte product gewoon krijgt.

Tarief voor transacties

Het accepteren van Billink betalingen brengt natuurlijk wel kosten met zich mee, je betaalt per transactie die afgehandeld wordt door het bedrijf. De hoogte van dit bedrag wordt vooraf afgesproken en is afhankelijk van meerdere factoren.

De tarieven vergeleken met andere achteraf  betaalmogelijkheden zoals Afterpay zijn overigens wel aan de dure kant te noemen.

Implementatie Billink

Je kunt direct een account bij Billink aanmaken en op deze manier de betaalmethode in je webshop accepteren. Er zijn kant en klare plugins voor de grote webshop platformen zoals Woocommerce, Magento en Prestashop. Ook hosted webshop oplossingen zoals Luondo hebben ook een koppeling met de betaalmethode geïmplementeerd.

Een andere optie is om een payment service provider te kiezen die ook Billink accepteert, Pay.nl doet dat bijvoorbeeld. Dat scheelt ook weer in het extra accounts aanmaken om verschillende betaalmethodes te kunnen accepteren en scheelt het ook in de uitbetalingen door verschillende bedrijven.

Related posts
Webwinkel

Gratis webshop Beginnen

Webwinkel

Alle Webshop en eCommerce Spelers in 4 Tabellen

PSPWebwinkel

iDeal - De Werking & Integraties

PSPWebwinkel

iDeal webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.