twinfield logo 300x300

Twinfield Boekhouden

Online boekhouden voor ondernemers en accountants met schaalbare abonnementen. Het boekhoudpakket van Twinfield groeit flexibel met u mee. Lees over de voordelen. 

Wie gebruikt deze software? Twinfield is een ideaal pakket voor ambitieuze ondernemers en accountants. Dit omdat het systeem uitermate schaalbaar is. Ook geschikt voor grote bedrijven. Wie gebruikt deze software? Twinfield is een ideaal pakket voor ambitieuze ondernemers en accountants. Dit omdat het systeem uitermate schaalbaar is. Ook geschikt voor grote bedrijven.

icoonProductdetails

Begin Prijs€ 42 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie Ja
Gratis Uitproberen Ja, Als accountant
Training Video's
Cursussen
Blog met Tips
Consultancy
Support Werkuren
Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL BedrijfWolterskluwers
HoofdkantoorHoevelaken

icoonBoekhouden met Twinfield

Bij het online boekhouden met Twinfield is de administratie altijd up-to-date. Dit terwijl alle data direct in de Cloud wordt opgeslagen. Als daarbij ook nog eens ooit jouw bedrijf vol wilt laten opschalen en alle professioneel wilt laten afhandelen is Twinfield een ideale partij.

Realtime Financiële Cijfers

Professionele Offertes & Facturen

BTW aangiftes

Back-Ups & Updates

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Alles over Twinfield / Twinfield Review

Twinfield (   ) is naar eigen zeggen de eerste en grootste webdienst voor online boekhouden in Europa. Het bedrijf is marktleider op het gebied van online boekhouden en maakt onderdeel uit van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Dit bedrijf is op haar beurt een wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Met de mogelijkheden die Twinfield de consument biedt wil het bedrijf online boekhouden flexibel maken voor zowel de grote, als de iets minder grote organisatie.

Naast de flexibiliteit van de mogelijkheden die Twinfield biedt, richt het bedrijf zich eveneens sterk op de efficiëntie en veiligheid van haar oplossingen. Ingevoerde informatie kan heel eenvoudig worden gedeeld met administratie- of accountantskantoren waarmee wordt samengewerkt door een organisatie. Met Twinfield is online boekhouden mogelijk tegen een flexibel abonnementstarief per maand.

We proberen tijdens deze review de software zo goed mogelijk te testen.

Twinfield Kosten

Binnen Twinfield worden verschillende abonnementen aangeboden voor ondernemers, accounts en grote organisaties. Standaard is het mogelijk om het boekhoudprogramma van Twinfield dertig dagen gratis te proberen. Mocht u na dertig dagen toch niet enthousiast zijn over het online boekhouden met de software, dan kunt u probleemloos overstappen op een alternatief.

Voor een accountant biedt Twinfield één abonnement aan, de zogenaamde accountancyregeling. Dit pakket kost u maandelijks €55,00 en maakt het mogelijk om tien verschillende bedrijfsadministraties in te voeren. Iedere afnemer van dit pakket krijgt gratis gebruikers voor het hele kantoor.

Als ondernemer heeft u de keuze uit drie verschillende abonnementen: extra boekhouden, MKB boekhouden en compleet boekhouden. Het verschil tussen deze abonnementen zit voornamelijk in het aantal rapportages, de mogelijkheid om wel of niet te factureren via Twinfield en de mogelijkheid om projecten en uren in te voeren. Zeker voor een beginnende ondernemer volstaat het eerste pakket, al biedt het middelste pakket het voordeel dat u het pakket ook kunt gebruiken voor de facturatie. De abonnementen kosten respectievelijk €39,75, €56,00 en €83,00 per maand.

Grote bedrijven of organisaties kunnen ervoor kiezen om een boekhoudabonnement op maat samen te laten stellen. Er zijn verschillende grote bedrijven die voorheen al hebben gekozen voor de boekhoudmogelijkheden die Twinfield haar klanten biedt. Denk aan Young Capital, Inshared en Metrixlab.

Twinfield DashboardFuncties en mogelijke koppelingen

De mogelijkheden die Twinfield biedt zijn erg groot te noemen. Zo is het mogelijk om een automatische bankenkoppeling op te zetten, kunnen er standaardrapportages (zoals: een winst/verliesrekening, een grootboekkaart, etc.) worden opgesteld, is het mogelijk om de gegevens voor de belastingaangifte op te vragen en wordt er een gratis meekijkgebruiker aangeboden. Deze meekijk gebruiker is bedoeld voor organisaties die samenwerken met een accountantskantoor. De accountant kan via dit account toegang krijgen tot de facturatie, de ingevoerde bedrijfsresultaten, enzovoorts.

Naarmate u kiest voor een duurder abonnement, wordt het aantal mogelijkheden verder uitgebreid. Zo is het bij het middelste abonnement mogelijk om offertes en facturen te versturen, kan er een kolommenbalans worden opgevraagd en kan er gewerkt worden met meerdere valuta. Dit is bijvoorbeeld handig als u samenwerkt met buitenlandse partijen. Ook de uren- en projectenadministratie is erg uitgebreid en maakt Twinfield voor veel organisaties interessant.

Voorheen kon je naar Twinfield op Twinfield.nl (www.twinfield.nl) , deze pagina is nu doorgeschakeld naar ” https://taxnl.wolterskluwer.com/ “.

Conclusie Twinfield

Door het grote aantal mogelijkheden van de software en de diversiteit aan abonnementen worden de boekhoudabonnementen van Twinfield als gebruiksvriendelijk ervaren. Niet alleen is het mogelijk om de administratie bij te houden, ook maakt de software het mogelijk om offertes en facturen op te stellen en naar klanten te versturen. De mogelijkheid om over te stappen op een uitgebreider abonnement maakt online boekhouden van Twinfield eveneens gebruiksvriendelijk. Begin bijvoorbeeld met een beperkt abonnement en breid deze verder uit naarmate uw onderneming groeit. Zo hoeft u niet over te stappen op andere boekhoudprogramma’s!

Niet voor niets zijn er verschillende grote bedrijven die in de afgelopen jaren al voor Twinfield gekozen hebben.