Business Intelligence Software

Toont alle 8 resultaten

 • activtrak

  ActivTrak

  Met de ActivTrak productivity monitoring software wordt het makkelijk om de productiviteit van je teams te verhogen. Met de software krijg je snel en makkelijk inzicht in de productiviteit van werknemers en teams. Met de inzichten die je verkrijgt uit ActivTrak wordt het mogelijk voor middelgrote organisaties om werkzaamheden beter te stroomlijnen en de organisatie efficiënter te laten functioneren.

 • funnel

  Funnel.io

  Funnel.io helpt je met verzamelen van data en analytics van al je marketing campagnes en maakt je data inzichtelijk. Wat werkt voor jouw bedrijf, welke marketing campagnes en strategieën zet je in? En op welk platform zet je welke campagne in. Funnel helpt je met je marketing doelstellingen.

 • google data studio

  Google Data Studio

  De dashboard software die zeker het overwegen waard is komt van Google. Met Google Data Studio maak je eenvoudig interactieve dashboards en mooie rapporten die inspireren tot de juiste zakelijke beslissingen. Het is gemakkelijk en gratis.

 • netsuite

  Netsuite

  NetSuite is bedrijfssoftware en bedrijfsmanagement software met een sterke focus op andere ERP. Één uniforme oplossing die bestaat uit ERP, financieel management, CRM en e-Commerce. De Netsuite software is geschikt voor elke rol, onderneming en type industrie.

 • powerbi-microsoft

  Power BI

  Met Powerbi.tips zet je gegevens om in kansen met Power BI-hulpprogramma's voor gegevens visualisatie. Stimuleer betere zakelijke beslissingen door uw bedrijfsgegevens te analyseren voor beter inzicht.

 • qlik

  Qlikview

  Zet uw gegevens in business value sneller met Qlik.com, de enige end-to-end data-integratie en data-analyse-oplossingen voor business intelligence. Met Qlik.com zet je sneller een volledige data- en analysestrategie klaar voor jouw bedrijf.

 • tableau

  Tableau

  Met de business intelligence software van Tableau wordt het mogelijk je data te visualiseren. Door het visualiseren van je eigen data kan je het potentieel van je eigen bedrijf en mensen beter benutten. Tableau is het analyse platform wat je daarbij kan helpen. Van samenwerking, tot data prepping tot analytics en content discovery.

 • ultimatesoftware

  UltiPro

  Ultimate Software is gespecialiseerd in HR-software-oplossingen en HR payroll om je te helpen de human capital management en uitkeringen administratie van de onderneming te verbeteren. Ultimate biedt HCM-oplossingen die zijn ontworpen om de werknemers ervaring te verbeteren door mensen voorop te stellen: HR, salarisadministratie, talent, tijd en planning, betrokkenheidsonderzoeken, HR-dienstverlening en meer.