Callcenter Software

Toont alle 15 resultaten

 • apptime

  Apptime

  Apptime is een all-in-one employee app. Apptime informeert medewerkers snel en gericht over alles wat van belang is om ze optimaal te laten functioneren en ze aan uw organisatie te binden. AppTime haalt alle informatie voor interne communicatie uit uw systemen en stelt die beschikbaar via een beveiligde mobiele applicatie. Uw bedrijfsregels bepalen wie welke informatie mag bekijken en invoeren. Medewerkers kunnen niet alleen berichten en overzichten bekijken, maar ook communiceren met collega’s en managers. Daardoor blijft iedereen betrokken en actueel geïnformeerd

 • basicall

  Basicall

  De BasiCall dialer en Agent software zijn een verlenging van de Asterisk PBX centrale. Deze software voorziet in het systeem waar de agents en supervisors dagelijks mee werken. Callcenter solution Oplossingen & Dialer Software van Nederlandse bodem.

 • callcenter-software

  Callcenter Software

  De software-oplossing voor al jouw klantcontact: Callcenter-software

 • calway

  Calway

  CallPro, de totaaloplossing voor call centers, verhoogd de productiviteit in het call center. CallPro Professional is geschikt voor call centers vanaf 5 belplekken. CallPro Professional is zowel geschikt voor on-premise gebruik als in de cloud. CallPro is uw call center geautomatiseerd met CallPro vanuit de cloud

 • contactcenterlive

  ContactCenterLive

  Contact Center Live is een echte totaaloplossing op het gebied van Multi Channel Contact Center Software. Snel en eenvoudig kunnen campagnes live gezet worden door verregaande integraties met Zendeks om als klant snel de regie over het klantcontact te behouden. Alles vie de software oplossingen van Contact Center Live.

 • frontlinesolutions

  Frontline Solutions

  Frontline Solution helpt met jouw uitdagingen in Klantcontact te vertalen naar schaalbare en flexibele concepten. We bieden succesvolle oplossingen die succesvol geïmplementeerd kunnen worden en beheersbaar zijn. Oplossing voor Employee Engagement, Customer Engagement en Business Optimalisatie. Door de juiste inzet van onze oplossingen stijgt de klanttevredenheid, wordt er efficiënter gewerkt en dalen de kosten. Frontline Solutions biedt contactcenter oplossingen van onder meer Genesys en ContactCenter4All. Frontline Solutions is in Nederland en België te vinden.

 • genesys

  Genesys

  Genesys is al jaren de grootste speler op het gebied van Omnichannel Customer Experience Software. Echt een customer contact specialist bij uitstek waar al meer dan 15.000 bedrijven wereld voor hebben gekozen.

 • livechat

  LiveChat

  LiveChat is klantenservice software in de vorm van SaaS Chat oplossing. Met LiveChat til je je klantensevice, helpdesk en callcenter naar een hoger niveau en kan je ook een flink deel aan inkomend telefoon en email verkeer voorkomen, verminderen. LiveChat Service is een van origine Nederlands bedrijf uit Rotterdam.

 • salesforce

  Salesforce

  Salesforce is brede bedrijfssoftware. Salesforce biedt onder meer CRM oplossingen, marketing- en klantenservice software maar Salesforce biedt ook integraties voor Project Management en Taakmanagement Software

 • superoffice

  Superoffice

  SuperOffice is al meerdere keren bekroond als meest gebruiksvriendelijke CRM software en wordt dagelijks door meer dan 150.000 personen gebruikt. Met de CRM van SuperOffice biedt je de beste oplossing om klanten te vinden, binnen te halen en te behouden. Klantrelatiebeheer.

 • talkdesk

  Talkdesk

  Talkdesk is Contact Center Software voor innovatieve bedrijven. Talkdesk is een enterprise cloud-contactcenter dat bedrijven in staat stelt om van goede klantervaringen een echt concurrentievoordeel te maken. Verhoogde productiviteit, hogere klanttevredenheid, meer kostenbesparingen en geweldige klantervaring.

 • telforce

  Telforce

  Inbound & Outbound Callcenter Software: De Telforce dialer callcenter software is als beste getest en is geschikt voor outbound en inbound blended klantcontact.

 • twilio

  Twilio

  Met de software van Twilio versterk je relatie met de klant door het verenigen van de communicatie in uw hele bedrijf, van marketing en sales service aan de klant en operaties. Betrek klanten op elk kanaal, op elk moment. Maak het makkelijk voor je klanten om met je te communiceren – van sms-berichten tot e-mails, telefoontjes tot video, intelligente chatbots enzovoorts, allemaal binnen één krachtig platform.

 • voiso

  Voiso

  Voiso is een all in one call center software oplossing en tegelijk customer service software. Geschikt voor klantenservice, outbound sales, chats, pop ups, campagin performance en onder meer Real Time Agent Performance.

 • Zendesk-logo

  Zendesk

  Zendesk is een bekende internationale softwarepartij voor support, sales en klantbetrokkenheid en is geschikt voor verschillende bedrijfstakken en ondernemingen van klein tot groot. Zendesk biedt producten als Live-chat, geïntegreerde klantenservice, callcenter software, Sales & CRM oplossingen en meer.