Channel Management Software Hotels

Toont alle 5 resultaten

 • cloudbeds.png

  Cloudbeds

  Cloudbeds.com biedt bekroonde property management software die hotels, hostels, vakantiehuizen en herbergen besparen tijd en automatiseren operaties helpt. Eén systeem, één login: De alles-in-één suite voor hospitality management. Meer reserveringen en enthousiaste gasten

 • lodgify

  Lodgify

  Met Lodgify optimaliseer je de boekingen voor je vakantie verhuur. Lodgify is speciale Vakantiehuizenverhuur management software. Met de software wordt het voor jou als verhuurder makkelijker en sneller je huis verhuren. In het systeem zit Property Management Software ingebouwd, software om makkelijk een website in elkaar te draaien en verder betalingssoftware en boekingssoftware.

 • roomraccoon

  Roomraccoon

  RoomRaccoon is hotel management software. Met de Software van RoomRaccoon heb je een goed hotel management systeem in handen wat geschikt is voor jouw hotel, bed & breakfast of appartement. Met ingebouwde boeking software en channel management en ook een PMS (Property Management Systeem. Al met al hele complete alles-in-1 hotel software.

 • sirvoy

  Sirvoy

  Sirvoy is een krachtig hotelreservering systeem dat werkt voor alle soorten accommodaties: hotels, motels, hostels, B & B, lodges en pensions. Met boekings- en reserveringssoftware, channel management al met al een complete accommodatie boeking software: geschikt voor appartementen, hotels en b&b's.

 • staah

  Staah

  Staah heeft Hospitality Management oplossingen: dus ben je op zoek naar een online reserveringssysteem / boekingssysteem dat (beter) converteert? Dan is STAAH een goede optie. Ingebouwd in de STAAH Software: een Hotel Channel Manager, een boekingsengine, een makkelijke website builder en onder meer een engine voor cadeaubonnen op je website. Verder zijn testimonials, recensies en klantervaringen ook makkelijk op te halen met de software van STAAH.