Coaching Software

Toont alle 8 resultaten

 • apollo coach

  Apollo Coach

  Coaching platform OM kun je gebruiken om je praktijk online te runnen. Het reserveringssysteem laat cliënten afspraken inplannen op de door jou beschikbaar gestelde Momenten. De tool synchroniseert automatisch met Google en Outlook.

 • clientsysteem

  Cientsysteem

  Dit cliëntvolgsysteem is ideaal voor de zorg, studieloopbaanbegeleiding en coaches. Na gebruik van deze software heb je een stuk minder lange e-mails, post-its en papierwerk. De software werkt snel en is zeker het proberen waard.

 • cloverleaf

  Cloverleaf

  Cloverleaf helpt grote teams bouwen en de betrokkenheid van werknemers te verbeteren bij processen. Onder meer door Team Workflows inzichtelijker te maken en door communicatie problemen te elimineren.

 • coach accountable

  CoachAccountable

  CoachAccountable is coaching software die is ontworpen om elke stijl van coachen beter te maken. Beheer een coaching bedrijf met online facturering, planning, taakbeheer, het delen van bestanden, online formulieren en werkbladen, sessie notities en nog veel meer.

 • skooly

  GetSkooly

  Skooly maakt online of virtuele scholing super makkelijk. Lesplanningen en leerplannen maken wordt makkelijker met Skooly maar ook het livestreamen van lessen, het betalen van vergoeding en de betrokkenheid van scholieren en studenten wordt verhoogd met de software van GetSkooly. Met GetSkooly kun je ook makkelijk de voortgang van leerlingen bijhouden en kijken hoe ze het doen. Skooly is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke online schoolsoftware met mobiele apps, heeft alle tools en functies om je school te laten groeien en je dagelijkse werk te vereenvoudigen.

 • pluform

  Pluform

  Online Coaching Pluform: Werken in een aantrekkelijke en veilige privé omgeving, bezig met de eigen professionele ontwikkeling en eigen persoonlijke doelstellingen.

 • rapasso

  Rapasso

  Rapasso is Nederlandstalige software en is het cliëntvolgsysteem in de cloud voor reïntegratie, arbeidsMobiliteit, WW & Loopbaan. Rapasso ondersteunt je op de gebieden HR, loopbaan, re-integratie en leefstijl. Het gebruiksvriendelijke cloudplatform heeft tools voor online begeleiding, trajectmatig werken, rapportages en zorgt voor transparantie richting opdrachtgevers.

 • wizportal

  Wizportal

  Het cliëntvolgsysteem WIZportal online is geschikt voor iedereen die te maken heeft met het begeleiden van cliënten.