e-boekhouden logo 300x300

e-Boekhouden CRM

Zakelijke Software » Beste CRM » E-Boekhouden CRM

e-Boekhouden biedt een goede basis als CRM. Dit allemaal via relatiebeheer in de relatiemodule. Lees meer over deze optie! 

Wie gebruikt deze software? Teamleader CRM is ideaal voor Nederlandse bedrijven van 5 tot 20 werknemers met 10 tot 2000 bedrijfscontacten. Wie gebruikt deze software? Teamleader CRM is ideaal voor Nederlandse bedrijven van 5 tot 20 werknemers met 10 tot 2000 bedrijfscontacten.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 0 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie  Ja
Gratis Uitproberen Ja, probeer gratis
Training Video's
Cursussen
Blog met Tips
e-Boekhouden Cursussen
Support Werkuren
Fomulier / Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

Ook Beschikbaar Als Boekhouden
URL Bedrijf e-Boekhouden
Hoofdkantoor Aarle-Rixtel

icoone-Boekhouden als CRM Pakket

e-Boekhouden komt sterk uit andere software analyses, maar hoe geschikt is e-Boekhouden als CRM pakket? Ten eerste zijn er de integraties die sterk zijn, met oa. Perfectview & Teamleader. e-Boekhouden is zelfs bereid koppelingen te maken indien jouw CRM pakket nog niet aansluit. Ook is E-boekhouden geschikt als relatiebeheer tool an sich, het beheren van klanten en leveranciers is erg overzichtelijk.

Zeer goede externe koppelingen

Klanten en Leveranciers importeren

Eenvoudige Klantenrelatie beheer

Bedrijven direct opzoeken bij de KvK

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Meer details over Relatiebeheer van e-Boekhouden

relatiemanagement klantbeheer eboekhouden

Een gids met uitleg over e-Boekhouden CRM / relatiebeheer [ hier de pdf ]

Met een CRM pakket is het mogelijk om je relaties met klanten te onderhouden en verder te personaliseren. Data speelt een steeds belangrijkere rol binnen organisaties, waarvan een CRM pakket onderdeel kan zijn. Op het moment dat je weet wanneer klanten hun aankopen doen, kun je hier met doelgerichte marketingcampagnes op inspelen. De opbrengsten van deze campagnes zullen op deze manier hoger worden. In deze e-Boekhouden CRM review lees je meer over E-Boekhouden en/of dit wel het beste CRM Systeem is dat Nederland in 2019 te bieden heeft.

Relatiebeheer is wat men bij e-Boekhouden als CRM aanbiedt, hiermee is het goed mogelijk om goed klantbeheer toe te passen. Ook zijn er verschillende koppelingen mogelijk met de CRM pakketten van andere aanbieders. Zo kun je een bestaand e-Boekhouden boekhoudpakket combineren met het CRM-systeem van een andere partij. Het is onder meer mogelijk om je pakket bij e-Boekhouden te combineren met de CRM-systemen van PerfectView of Teamleader. Mocht je op een andere partij vertrouwen voor je relatiebeheer, dan kan dit CRM pakket in sommige gevallen alsnog aan je boekhouding bij e-Boekhouden gekoppeld worden. Je dient hiervoor contact op te nemen met de e-Boekhouden klantenservice.

Verschillende van de reeds beschreven aanbieders van CRM pakketten bieden geen eigen boekhoudsysteem aan. Door beide systemen aan elkaar te koppelen ben je klaar om het maximale uit je administratie en relatiebeheer te halen!

E-Boekhouden kosten voor het CRM pakket

E-Boekhouden gratis gebruiken is mogelijk in de eerste vijftien maanden na het aanmaken van een account bij deze aanbieder. Deze periode geeft je de kans om de verschillende functies van het e-Boekhouden pakket uit te proberen. Gedurende deze 15 maanden kun je goed de klantbeheer / CRM software testen. Daarbij natuurlijk ook de koppelingen met verschillende CRM pakketten van externe aanbieders.

Na deze proefperiode kun je uit vijf verschillende pakketten kiezen, namelijk: Starters, ZZP’ers, MKB’ers, Verenigingen & Stichtingen en Accountants & Boekhouders. Binnen deze categorieën worden verschillende upgrades aangeboden. Zo groeit je pakket bij e-Boekhouden mee met je organisatie.

Een voordeel van de e-Boekhouden abonnementen is dat deze maandelijks opzegbaar zijn. Je zit dus niet voor een jaar vast aan een contract, maar kunt op ieder moment besluiten om je boekhouding elders onder te brengen.

Functies en koppelingen van e-Boekhouden CRM

Zoals reeds beschreven werd, is het mogelijk om je pakket bij e-Boekhouden uit te breiden met verschillende upgrades. Zo sluiten de functies en koppelingen van het e-Boekhouden pakket aan bij de wensen van je organisatie. Om een koppeling met een CRM pakket bij een andere aanbieder te kunnen maken is het Starters-pakket van e-Boekhouden voldoende. Je kunt met dit pakket een koppeling maken met de eerder genoemde CRM-systemen (My Member Software, PerfectView, Teamleader en Yoobi).

Het spreekt voor zich dat deze koppelingen ook mogelijk zijn voor alle andere pakketten die door e-Boekhouden worden aangeboden aan ondernemers.

Beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

De beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van e-Boekhouden is bijzonder groot. Op de website van deze aanbieder vind je een e-Boekhouden handleiding, waarmee je de koppeling met een ander CRM pakket op kunt zetten. En daarbij biedt e-Boekhouden een handige e-Boekhouden app aan, waarmee je overal toegang hebt tot je meest recente financiële cijfers.

Minder gericht op het relatiebeheer van je organisatie, maar wel interessant, is de gratis e-Boekhouden cursus die aangeboden wordt. Tijdens deze cursus leer je meer over boekhouden, waardoor je nog meer uit je administratie kunt halen! Ook kun je op de website van e-Boekhouden ontzettend veel informatie vinden over de verschillende functies van het boekhoudpakket van e-Boekhouden. Op deze manier leer je heel eenvoudig hoe het online boekhoudprogramma werkt en welke mogelijkheden dit je biedt.

E-Boekhouden CRM ervaringen

Ben je benieuwd wat anderen van de e-Boekhouden CRM pakket-koppeling met andere systemen vinden? Onderstaand kunnen gebruikers van deze koppeling een reactie achterlaten. Dit geeft je een beeld van de algemene opinie over de combinatie van e-Boekhouden met CRM pakketten van andere aanbieders.

Maak je momenteel zelf gebruik van deze combinatie? Laat in dat geval een e-Boekhouden recensie achter voor andere bezoekers. Wat vind jij de sterke punten van de e-Boekhouden CRM pakket-koppeling met bijvoorbeeld Yoobi of Teamleader? Op welke manier kan e-Boekhouden zich nog verder ontwikkelen op het gebied van CRM-systemen? We zijn benieuwd naar je mening!

Conclusies over E-Boekhouden CRM

E-boekhouden heeft relatiebeheer software toegevoegd waardoor e-Boekhouden ook bruikbaar is als CRM. Daarbuiten zijn er koppelingen mogelijk met verschillende externe CRM-systemen. In het bijzonder wanneer je voor een CRM pakket van PerfectView of Teamleader gekozen hebt. Deze CRM-systemen hebben niet allemaal hun eigen boekhoudfunctie, waardoor het prettig is om je online boekhouding elders onder te brengen.

Nadat de koppeling eenmaal opgezet is, biedt e-Boekhouden verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de e-Boekhouden app, die het inloggen op e-Boekhouden overal mogelijk maakt. Zelfs wanneer je op je mobiele telefoon in het openbaar vervoer zit! De gegevens en transacties van klanten worden automatisch uit je CRM pakket geïmporteerd. Zo worden deze direct toegevoegd aan de financiële resultaten van je organisatie. Kortom, met e-Boekhouden een CRM pakket gebruiken is eenvoudig en werkt goed!