Database Management Software

Toont alle 4 resultaten

 • airtable

  Airtable

  Met de software van Airtable werken spreadsheets en databases samen. Airtable werkt als een spreadsheet, maar geeft je de kracht van een database om iets te organiseren. Makkelijk in gebruik en eenvoudig te organiseren. Airtable werkt onder meer samen met veel tools die je waarschijnlijk al gebruikt. Van Linkedin tot Instagram, Evernote, Mailchimp, Slack, Dropbox, Twitter etc.

 • ibm

  IBM Database

  IBM heeft talloze soorten bedrijfssoftware. Onder meer de Database Management Software. Het databasebeheersysteem van IBM stelt bedrijven in staat om gegevens uit verschillende soorten bronnen te gebruiken, waarbij on-premise en cloud omgevingen naadloos worden geïntegreerd om bruikbare inzichten te verkrijgen.

 • ninox

  ninox

  Ninox helpt bedrijfsprocessen te automatiseren. Met een paar klikken creëer je documenten en grafieken die perfect aansluiten op je manier van werken. De software van Ninox is flexibel en helpt je overstappen van spreadsheets naar een samenwerkingsplatform dat eenvoudig is aan te passen. Ninox heeft apps voor Apple en voor Android en is ook volledig mobiel beschikbaar

 • nutanix

  nutanix

  Met de software van Nutanix kan je onder meer gebruik maken van een betere infrastructuur voor remote werken, voor geoptimaliseerde cloud services, database services en meer. Met Nutanix moderniseer je snel en eenvoudig je datacenter.