E-learning Software

Toont alle 8 resultaten

 • anewspring

  ANewSpring

  aNewSpring is een adaptief e-learning platform for opleiders waarmee je persoonlijke en sociale cursussen maakt en verkoopt.

 • coursepath

  Coursepath

  Maak online cursussen en meet de resultaten met Coursepath's Learning Management system (LMS). Als Software-as-a-Service (SaaS) oplossing is Coursepath direct klaar voor gebruik en kun je snel je eigen academy inrichten. Met Coursepath deel je eenvoudig kennis met (nieuwe) werknemers en partners. Coursepath heeft een vestiging in Amsterdam en is in het Nederlands beschikbaar.

 • easygenerator

  Easygenerator

  Easygenerator is frisse e-learning software met veel Nederlandse en grote internationale klanten. De software kenmerkt zich met name doordat alles eenvoudig te slepen is waardoor je snel kunt inrichten. Easygenerator is gevestigd in Rotterdam.

 • hubper

  Hubper

  Hubper Maakt leren altijd en overal toegankelijk en inzichtelijk. Creëer content in elke vorm en ontwikkel kennis en vaardigheden binnen jouw organisatie.

 • ispringsolutions

  Ispring

  iSpring i software om in een handomdraai interactieve cursussen en assessments te creëren, leveren en beheren. Het is een end-to-end oplossing voor de lancering van e-learning binnen een dag. Zo eenvoudig is het.

 • procademy

  Procademy

  Met de e-learning software van Procademy houd je als organisatie alles in eigen de hand. Maak zelf interactieve e-learning en volg de resultaten hiervan. Procademy biedt producten als: personalized learning, een virtual classroom, social Learning, een lesstof bibliotheek en meer. De software is Internationaal inzetbaar (24+ talen).

 • splinnt

  Splintt

  Splintt biedt e Learning op maat plus kant-en-klare online trainingen. Splintt kan een volledig digitaal leerprogramma ontwikkelen en ook losse e-onderdelen, zoals eLearning modules, micro-learnings, films en animaties aanbieden.

 • talentlms

  TalentLMS

  Breng je trainingen geven online met Talent LMS. Dit is een cloud-gebaseerde learning platform ideaal voor het creëren van online cursussen en om deze vervolgens te delen met externe teams.