E-mail Marketing Software

Toont alle 8 resultaten

 • activecampaign

  ActiveCampaign

  ActiveCampaign biedt software voor e-mail marketing, Marketing Automation en CRM tools. ActiveCampaign is met name bekend van e-mail marketing software, en daarop aansluitend hebben ze een hele keten aan oplossingen waarmee je het meeste uit jouw (potentiële) klant kunt halen. Je kunt hierbij denken aan site tracking, chat functies, sms services en nog veel meer.

 • aweber

  AWeber

  AWeber is een speler uit de V.S. die zicht puur richt op e-mail marketing en de automatisering van dit marketingmiddel. De software werkt eenvoudig met een template designer waarmee je in korte tijd e-mails kunt opmaken in jouw huisstijl. Daarnaast biedt AWeber de functionaliteit om landingspagina's te maken waarvoor je niet eens een website nodig hebt!

 • keap

  Keap

  Keap is een CRM systeem met veel functionaliteiten. Zo vind je naast de standaard CRM functionaliteiten een uitgebreid pakket aan marketingmiddelen. Zo heb je Keap's E-mail marketing, messages, appointments, pipeline en marketing Automation. Daarnaast biedt Keap functionaliteiten als facturen en offertes. De software van Keap is te integreren met honderden andere apps. Zo kun je Keap combineren met gmail, Shopify, Woocommerce, Wordpress en Zapier. Dit omvat met name de grote buitenlandse software. Het product is in die zin ook iets minder gericht op Nederland.

 • mailcamp

  Mailcamp

  Mailcamp.nl is een Nederlandse onderneming die puur gericht is op e-mail marketing. Wat Mailcamp uniek maakt is dat je ervoor kunt kiezen om in één keer een vast bedrag te betalen, waarna je hun software kunt blijven gebruiken. Daarnaast biedt Mailcamp een mogelijkheid om met subaccounts te werken. Zo kun je bijvoorbeeld als franchiseorganisatie verschillende e-mails opstellen.

 • mailchimp

  Mailchimp

  Mailchimp is misschien wel de allerbekendste e-mail software. Het herkenbare logo vind je dan ook vaak terug in e-mails die je ontvangt, let maar eens op! Tegenwoordig is Mailchimp meer dan alleen maar e-mail. Bij het bedrijf hebben ze de functionaliteiten uitgebreid naar een completere CRM. Hiermee is Mailchimp een compleet marketing platform geworden.

 • salesforce

  Salesforce

  Salesforce is brede bedrijfssoftware. Salesforce biedt onder meer CRM oplossingen, marketing- en klantenservice software maar Salesforce biedt ook integraties voor Project Management en Taakmanagement Software

 • spotler

  Spotler

  Spotler is een Nederlands bedrijf dat geavanceerde e-mail marketing automation aanbiedt. Een groot voordeel van Spotler is dat ze je met hun support team in het Nederlands kunnen helpen. Ze hebben zelfs een persoonlijke coach. Hiermee kun je de e-mail marketing gezamenlijk tot een succes brengen. Ook als je er zelf misschien niet al teveel kennis van hebt.

 • Zendesk-logo

  Zendesk

  Zendesk is een bekende internationale softwarepartij voor support, sales en klantbetrokkenheid en is geschikt voor verschillende bedrijfstakken en ondernemingen van klein tot groot. Zendesk biedt producten als Live-chat, geïntegreerde klantenservice, callcenter software, Sales & CRM oplossingen en meer.