Facility management software

Toont alle 6 resultaten

 • ex officeinventory

  EZOfficeInventory

  Ezofficeinventory is software voor het volgen van activa. Dankzij de oplossingen die de software biedt is het mogelijk om overal en altijd apparatuur te volgen, te onderhouden en erover te rapporteren.

 • Facilitor

  Facilitor is facility management software die volledig in de cloud draait. Het is eigenlijk iets breder dan dat want het bevat ook functies voor inkoop, IT service management, vastgoedbeheer of HRM. Facilitor is gevestigd in Enschede.

 • famas

  Famas

  Famas Facility Management Solutions biedt een eenvoudige, betaalbare facility management internet-solution (FMIS) voor iedere facilitaire organisatie. Het FMIS systeem is uitgebracht onder de merknaam FAME. Dit FAME-systeem ondersteunt de facilitaire organisatie in haar dagelijkse werkzaamheden. De software is modulair opgebouwd zodat je zelf kunt bepalen welke producten je afneemt. Famas is gevestigd in Tilburg en dankzij de Nederlandse roots ook erg geschikt voor Nederlandse bedrijven.

 • mhelpdesk

  mHelpDesk

  mHelpDesk is een alles-in-één softwareoplossing voor servicebedrijven die langzame, repetitieve en handmatige processen een boost kan geven. De software staat bekend als ‘field service management software'.

 • ultimo

  Ultimo

  Met Ultimo Lite professionaliseer je administratieve handelingen van de afdeling facilitaire dienstverlening. Ultimo Facility Management Lite is laagdrempelige en gebruiksvriendelijke software van Nederlandse bodem.

 • onupkeep

  UpKeep

  Upkeep biedt een mobile first computerized maintenance management system (CMMS). Dat is software waarin gegevens worden bijgehouden over uitgevoerd onderhoud op apparatuur, machines en andere bedrijfsmiddelen. Een CMMS voorkomt dat er gewerkt wordt in spreadsheets waardoor er minder fouten ontstaan en processen worden vereenvoudigt.