rompslomp 300 x 300

Rompslomp Facturatie Software

Zakelijke Software » Beste Factuurprogramma » Rompslomp facturatiesoftware

Bij Rompslomp is het mogelijk om binnen 2 minuten een eigen factuur aan te maken. Deze facturen worden direct verwerkt in de boekhouding. Lees hieronder hoe makkelijk dit werkt!

Wie gebruikt deze software? Rompslomp maakt factureren gemakkelijk voor ondernemers. Zowel voor klein- als middelgrote bedrijven, Wie gebruikt deze software? Rompslomp maakt factureren gemakkelijk voor ondernemers. Zowel voor klein- als middelgrote bedrijven,

icoonFacturatie met Rompslomp

Rompslomp heeft facturatie zo makkelijk mogelijk gemaakt. Alles wordt zoveel mogelijk automatisch ingevuld zodat u als klant niet veel tijd kwijt bent. Ook hierdoor is facturatie via Rompslomp ideaal voor klanten die net starten of zo min mogelijk tijd kwijt willen zijn aan facturatie.

Logo op Factuur

Facturen als PDF

Betalingen via iDeal

Eenvoudig facturen mailen

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Facturatie met Rompslomp

Rompslomp is een facturatie pakket dat zich met name richt op zelfstandigen. Denk hierbij aan geschikte boekhoudsoftware voor zzp’ers, freelancers en eenmanszaken. De boekhouding is voor een zelfstandige vaak een hoofdpijndossier. Rompslomp lost dit op met een boekhoudpakket dat eenvoudig te gebruiken is.

De eigenaren van Rompslomp liepen zelf tegen het probleem aan dat zij geen simpel  boekhoudprogramma konden vinden. Doordat zij deze software zelf ontwikkeld hebben vanuit zelfstandig opzicht, en feedback verwerken vanuit hun gebruikers, blijft deze software continue verbeteren.

De mogelijkheden van het facturatiepakket

Rompslomp maakt boekhouden gemakkelijk. Aangezien facturatie een groot onderdeel is van boekhouden, zorgt Rompslomp ervoor dat dit snel gedaan kan worden. Je kunt gemakkelijk je facturen maken en versturen via Rompslomp. Hieronder lees je meer over alle mogelijkheden.

Het gemakkelijk opstellen van je factuur

Handmatig factureren vergt vaak onnodig veel tijd. Bij Rompslomp staat er in alle gevallen al een standaard factuur voor je klaar. Je kunt intuïtief alle velden invullen, en binnen enkele seconden is de factuur gereed. Met één extra klik op de kop kun je de factuur ook direct versturen.

Wat Rompslomp nog meer biedt? Het is zo ontworpen dat je gemakkelijk je logo en/of briefpapier kan toevoegen. Ook kun je bijvoorbeeld een factuur herinnering versturen en verschillende factuur lay-outs gebruiken.

De lay-out precies naar jouw wensen aanpassen

Zoals gezegd biedt Rompslomp je de mogelijkheid om je lay-out precies aan te passen naar je eigen stijl. Na een paar simpele stappen staat jouw logo al standaard op je factuur lay-out. Hiernaast is het mogelijk je eigen briefpapier toe te passen of het lettertype te wijzigen zodat deze rijmt met jouw huisstijl.

Je kunt daarnaast ook de positie van het logo of verzendadres aanpassen, je BTW weergave veranderen, en de standaard teksten wijzigen. Dit zorgt ervoor dat je als zelfstandige direct professioneel overkomt.

Doordat Rompslomp ook wijzigingen toestaat via CSS is eigenlijk elke wens mogelijk. De werknemers van Rompslomp helpen je graag om jouw (specifieke) wensen door te voeren.

Verschillende factuur lay-outs toepassen

Rompslomp begrijpt het ook wanneer je verschillende factuur lay-outs wilt toepassen afhankelijk van de situatie. Heb je bijvoorbeeld een Engels klankcontact? Dan kun je een standaard Engelse lay-out aanmaken. Je kunt de door jouw gemaakte factuur lay-outs stuk voor stuk opslaan en vervolgens kiezen van welke je gebruik wilt maken. Hiermee kom je wederom professioneler over op jouw klanten.

Factuur herinnering versturen

Mocht het voorkomen dat je klant om wat voor reden dan ook niet betaald heeft, dan kun je gemakkelijk een factuur herinnering sturen. Dit kan bij Rompslomp ook door één simpele druk op de knop.

Gemakkelijk je uren factureren

Het bijhouden van jouw uren als zelfstandige is vaak omslachtig werk dat bij wordt gehouden in Excel. Het bijhouden van je uren kan gewoon in Rompslomp. En naast dat je je uren gemakkelijk bij kunt houden in Rompslomp is er hier gelukkig ook de simpele mogelijkheid om hier een factuur van te maken. Je kunt je uren ook factureren per project, mocht je dit handig vinden.

Uren & Rittenregistratie

Wanneer je veel kilometers maakt of teamleden constant onderweg zijn is de functie van kilometerregistratie i.c.m. urenregistratie zeer waardevol. Je kunt alles eenvoudig bijhouden om vervolgens mee te nemen naar het facturatieproces.

Bankmutaties importeren

Importeer gemakkelijk al je bankmutaties om zo je administratie on-point te houden. Het is zeer prettig om deze functie te gebruiken in combinatie met het boekhoudpakket van Rompslomp. Hierbij heb je alle bankzaken in één overzicht.

De automatische verwerking van je facturen

Zodra het facturatie werk er eenmaal op zit zorgt Rompslomp ervoor dat dit automatisch verwerkt wordt in je boekhouding. Wat betekent dit?

Allereerst krijgen al je facturen een betaalstatus. Op deze manier krijg je gemakkelijk inzage in welke facturen al betaald zijn, welke nog betaald moeten worden, of welke bijvoorbeeld verlopen zijn. Daarnaast worden de facturen die daadwerkelijk betaald zijn ook direct meegenomen op jouw balans.

De kosten van de Rompslomp facturatiesoftware pakket

Zoals bij vele pakketen is het bij Rompslomp ook mogelijk om een proefabonnement af te sluiten. Dit proefabonnement is het uitgebreide Rompslomp abonnement Pro waar je een maand lang gebruik van kunt maken. Het verschil met andere pakketten zit hem in het feit dat je nergens aan vast zit. Na deze proeftijd wordt het abonnement namelijk standaard voor je omgezet naar het Rompslomp Gratis abonnement, waar je nog altijd alleen facturen kunt maken. Het is dan helaas niet meer mogelijk om je facturen te e-mailen, of bijvoorbeeld je urenregistratie bij te houden. Gelukkig kun je in dat geval altijd gemakkelijk zelf upgraden.

De pakketten staan hier nog even kort op een rijtje:

  • Gratis: Onbeperkt facturen + offertes maken
  • Plus: Bovenstaande + facturen e-mailen + Uren & Rittenregistratie + Schoenendoos + CRM voor €5,- p.m.
  • Pro: Bovenstaande + facturen betalen via iDeal + product beheer + winst- & verliesrekening + balans + BTW-overzicht + bankmutaties importeren + overzichtelijke grafieken voor €15,- p.m.
  • Premium: Bovenstaande + periodieke facturen + meerdere administraties + SEPA incasso voor €25,- per maand.

Rompslomp App

Rompslomp biedt ook de mogelijkheid om facturen te maken via een mobiele App. Zo kun je direct na een klantbezoek een factuur opmaken!

Conclusie Rompslomp Facturatie

Rompslomp staat bekend als een ideaal facturatie programma voor starters / zelfstandigen. Na onze review kunnen wij niets anders concluderen dat Rompslomp uitstekend in staat is gebleken om voor zelfstandigen en ZZP'ers de facturie-last te verminderen! Een aanrader dus.