File Sync Software

Toont alle 6 resultaten

 • alwaysync

  AllwaysSync

  Allway Sync maakt gebruik van innovatieve synchronisatie algoritmen om gegevens tussen desktop pc's, laptops, USB drives, remote FTP / SFTP en WebDAV-servers te synchroniseren. Dit kan via een handige gebruikersomgeving. Allway Sync kan ook goed overweg met data tussen PC en Mac.

 • beyondsync

  BeyondSync

  Beyond Sync synchroniseert real time mappen en bestanden zodra deze worden bijgewerkt. Real Time sync is zeer effectief omdat het niet hele mappen scant, naar werkt wanneer een bestand wordt bijgewerkt.

 • freefilesync

  Free File Sync

  FreeFileSync is gratis open source software voor het maken van backups van (belangrijke) bestanden. In plaats van dat je ieder bestand afzonderlijk moet kopiëren, detecteert de software verschillen in de map waarin het bestand zich bevindt. Op basis hiervan zal een backup worden gemaakt van dit specifieke bestand. Hierdoor voorkom je een hoop handelingen en onnodig dataverkeer. FreeFileSync is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux.

 • goodsync

  Goodsync

  Maak back-ups en synchroniseer bestanden met gemak met behulp van GoodSync. Deze eenvoudige en veilige software zorgt ervoor dat je geen bestanden meer verliest.

 • resilio

  Resilio Sync

  Resilio Sync is een snelle en betrouwbare software voor het synchroniseren van bestanden en mappen tussen verschillende apparaten. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van Resilio Sync. Hierdoor zijn er ook verschillende pakketten af te nemen die afgestemd zijn op de behoefte van de gebruiker.

 • samepage

  samepage

  Samepage.io is team software die teamcommunicatie en online Projectmanagement eenvoudiger maakt (vanaf elk apparaat). De Samepage software bevat team chats, video conferencing, het delen van bestanden, taakbeheer, en real-time samenwerken aan documenten.