Fitness Software

Toont alle 4 resultaten

 • eversportsmanager

  Eversportsmanager

  Eversports manager automatiseert de administratie van bedrijven die actief zijn binnen de fitness branche. Yoga, pilates, dans, fitness , bootcamp en vechtsport zijn voorbeelden van bedrijfstypes die goed met de software kunnen werken. Je kunt via de Eversports manager API koppelingen maken met onder andere ClassPass en Onefit. Hierdoor kun je verschillende handige systemen integreren in één platform.

 • glofox

  Glofox

  Glofox is een uitgebreid fitness software pakket voor marketing, sales, management, member experience en retentie. Een mooi onderdeel van de software is ontwikkeld om sporten digitaal aantrekkelijk te maken, bijvoorbeeld met live streaming.

 • sportbitmanager

  SportbitManager

  Agenda- en ledenadministratie softwarepakket SportBit Manager ontzorgt je bij het runnen van een fitnessorganisatie. SportBit manager wordt gebruikt in disciplines zoals:
  CrossFit, Bootcamp, Personal Training, Yoga, Boxing, Krav Maga en Judo. Het is all-in-one software waardoor je efficiënter kunt werken op het gebied van: training- en workout management, planning, (automatische) betalingen, ledenadministratie, retentiebeleid en meer. SportBit Manager heeft een vestiging in Oud Gastel (nabij Roosendaal).

 • trainingpeaks

  Trainin

  Training Peaks is software gericht op atleten en coaches. De software blinkt uit in het creëren van gepersonaliseerde trainingsschema's. De software is gratis te proberen waardoor je kunt kijken of het iets voor jou is als atleet of als coach.