Gratis proefversie

Toont alle 178 resultaten

 • e-boekhouden logo 300x300

  e-Boekhouden

  e-Boekhouden is al jarenlang dé Nederlandse partij voor het boekhouden. 10.000en Klanten kozen voor e-Boekhouden. Lees waarom!

 • asana

  Asana

  Asana maakt het mogelijk om de samenwerking van teams nog efficiënter te maken. Met Asana maak je Projectmanagement makkelijker, duidelijker en beter georganiseerd. Online Projectmanagement software, teamwork software en taakmanagement beheer in één tool. Door middel van de software van Asana houd je makkelijk de organisatie en het overzicht in handen, blijf je up to date en kan je je makkelijker houden aan deadlines.

 • exactonline logo 300x300

  Exact Online

  Exact Online is een softwarepakket dat alle administratieve processen in jouw organisatie wilt oplossen. #1 Voor accountants & ondernemers. Lees meer!

 • fiscus

  Ficsus boekhouden

  Ficsus is boekhoudsoftware die zich specifiek focust op ZZP'ers. Met Ficsus wordt je boekhouding en belastingaangifte een stuk makkelijker. Weinig tot geen boekhoudkennis benodigd. Verder mogelijk om klantbeheer, urenregistratie en bijvoorbeeld kilometerregistratie te regelen met deze boekhoudtool software van Ficsus.

 • gripp logo

  Gripp

  Gripp is een alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, de projectadministratie met het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer:

 • atlassian

  Jira

  Atlassian is het bedrijf achter Jira, Bitbucket, Sourcetree en Trello en heeft daarnaast meerdere producten als het gaan om teamprestaties binnen bedrijven te bevorderen. Indien je op zoek bent naar dergelijk software is het zeker de moeite waard om hun producten te bekijken, want er bestaat zeker een kans dat er iets geschikt tussen zit. Atlassian biedt oplossingen als agile tools voor teams, incidenten software. De software van Atlassian zorgt voor allerhande oplossingen voor samenwerkingen, bouwen en creëren als teams.

 • monday logo

  Monday.com

  Monday is breed inzetbare bedrijfssoftware waarmee veel verschillende processen binnen een onderneming gestroomlijnd kunnen worden. Met name de veelzijdigheid maakt Monday.com voor veel bedrijven interessant.

 • moneymonk logo 300x300

  MoneyMonk

  Moneymonk is een bijzonder vriendelijk bedrijf met zeer positieve reviews. Het bedrijf richt zich voor 100% op dienstverlenende ZZP'ers. Lees meer over deze focus!

 • mpluskassa

  Mpluskassa

  MplusKassa is een specialist op het gebied van kassasystemen. Het merk is erg gericht op verschillende type branches waardoor iedere winkel of horecagelegenheid met de kassa's en software uit de voeten moet kunnen.

 • payt logo

  Payt

  Payt is een specialist op het gebied van debiteurenbeheer & credit management software. De geavanceerde facturatiesoftware is eenvoudig te koppelen met het boekhoudprogramma. Hierdoor ontstaat er een efficiënt en volledig automatisch debiteurenbeheer in de cloud.

 • quire

  Quire

  Quire is software voor slimme taaklijsten waarin projecten geplaatst kunnen worden. Daarnaast bevat de software communicatiefuncties zodat informatie per taak gedeeld kan worden.

 • snelstart

  Snelstart

  Snelstart biedt boekhouden, factureren, btw-aangiftes, automatische bankkoppelingen, offertes, aanmaningen of uitgebreide rapportages. Een bijkomend voordeel van Snelstart is dat je online goed samen kunt werken met je boekhouder of accountant.

 • solarwinds

  Solarwinds

  SolarWinds IT monitoring- en management tools zijn gebouwd voor systeembeheerders en netwerk engineers die krachtige en betaalbare hulpmiddelen nodig hebben. SolarWinds IT heeft een zeer groot aanbod van verschillende software oplossingen. Deze staan uitgebreid op hun site toegelicht,

 • teamleader

  Teamleader

  Met Teamleader heb je klantenbeheer, projectmanagement en onder meer facturatie in één handige tool. De software helpt je verder onder meer met uren registreren, geld incasseren, offertes maken, facturen en klantmanagement. Teamleader is onder meer geschikt voor digitale bureaus, voor mkb-bedrijven, voor architecten, bouw, installatie en onderhoud. Met Teamleader stap je van professionele offertes naar project, registreer je simpel uren en verstuur je makkelijk facturen. Teamleader is al goede software voor Facturatie, Urenregistratie en Projectmanagement. Maar Teamleader is voornamelijk geschikt als CRM. Bekijk waarom.

 • timemate

  Timemate

  Handmatig al je uren bijhouden en ritten registreren kost erg veel tijd. Ook het aanmaken van werkbonnen heb je het liefst zoveel mogelijk geautomatiseerd. Timemate is software die dit voor jou als ZZP’er of MKB’er automatiseert.

 • trengo

  Trengo

  Trengo is een krachtige ‘inbox' voor alle communicatiekanalen. Hierdoor komen Live chat, telefoon, e-mail, social messaging en het Help Center samen in één dashboard. Hierdoor kunnen klanten nog beter bediend worden en ontstaat er efficiëntie en extra sales kansen. Met flow- en chatbots kunnen de gesprekken op slimme wijze geautomatiseerd worden.

  Veel (grotere) Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren maken al gebruik van Trengo.

 • Unit4 ERP

  Unit4

  Verrassend slimme bedrijfssoftware van Nederlandse bodem. Waar veel software stopt gaat Unit4 nét even wat verder, waardoor de werelden van de accountant en ondernemer samenkomen.

 • wrike

  Wrike

  Wrike is een online Projectmanagement software die je volledig inzicht en controle over taakmanagement en beheer. Met behulp van Wrike maak je het beheer van projecten gemakkelijker. Wrike Projectmanagement tools omvatten time tracking, project planning en organisatie, een interactieve tijdlijn, communicatie en online functies voor samenwerking voor teams van elke omvang.

 • yoobicrm

  Yoobi

  Yoobi Cloud Software ondersteund jouw organisatie zodat jij tijd meer tijd aan sales kan spenderen. Onze online oplossing helpt bij het onderhouden van relaties en het verkopen van producten en diensten. Ideale CRM Software voor het MKB om je relatiebeheer te optimaliseren.

 • 360gradenfeedback

  360gradenfeedback

  Flexibel 360 graden feedback systeem; van voordelige instapsessies tot maatwerk voor professionals. Evalueer personen, teams en klanttevredenheid met 360 graden feedback. Het platform 360gradenfeedback heeft al meer dan 4000 reviews die online te vinden zijn, deze reviews zijn over het algemeen zeer positief. Het bedrijf is verder gevestigd in Utrecht en kent vanzelfsprekend 100% Nederlandse support.

 • 3dvista

  3dvista

  3DVista biedt software waarmee je panoramafoto's, professionele virtuele tours en 360-graden video's te maken. 3DVista is de vertrouwde partner van makelaars, fotografen en bedrijven in meer dan 70 landen. Compatibel met elke camera (DSLR, Ricoh Theta, Samsung Gear 360 etc.) en VR-headsets (Samsung Gear VR, Oculus Rift, karton etc.). Bij 3DVista krijg je ook E-Learning pakketten en training tours.

 • activecampaign

  ActiveCampaign

  ActiveCampaign biedt software voor e-mail marketing, Marketing Automation en CRM tools. ActiveCampaign is met name bekend van e-mail marketing software, en daarop aansluitend hebben ze een hele keten aan oplossingen waarmee je het meeste uit jouw (potentiële) klant kunt halen. Je kunt hierbij denken aan site tracking, chat functies, sms services en nog veel meer.

 • activtrak

  ActivTrak

  Met de ActivTrak productivity monitoring software wordt het makkelijk om de productiviteit van je teams te verhogen. Met de software krijg je snel en makkelijk inzicht in de productiviteit van werknemers en teams. Met de inzichten die je verkrijgt uit ActivTrak wordt het mogelijk voor middelgrote organisaties om werkzaamheden beter te stroomlijnen en de organisatie efficiënter te laten functioneren.

 • addigy

  Addigy

  Addigy biedt Apple device management voor IT-teams in elke omgeving. Addigy helpt IT bij het veilig beheren van alle Apple-apparaten met een SaaS-oplossing die is ontworpen naar de eisen van de hedendaagse gebruiker.

 • Adobe

  Adobe Sign

  Adobe Sign is ‘s werelds bekendste oplossing voor elektronische ondertekening. Je kunt met Adobe Sign documenten snel, gemakkelijk en op een veilige manier elektronisch ondertekenen.

 • advisie

  Advisie

  Advisie is een Nederlands IT- en consultancy bedrijf dat maatwerk software levert aan bedrijven uit de zorg-, onderwijs-, dienstverlening-, groothandel-, automotive- en productiebranche. Deze sluit aan op de financiële en andere financiële processen van bedrijven. Dan moet je denken aan CRM, BI, Warehouse Management en meer. Ze werken op basis van Exact, dus als jouw organisatie hier al mee werkt, kan dit een goede software partner zijn.

 • afas

  Afas

  Het Nederlandse Familiebedrijf AFAS software ontwikkelt moderne bedrijfssoftware voor organisaties in alle branches. AFAS is daardoor een veelgebruikt platform en inmiddels een hele bekende speler in Nederland. De belangrijkste oplossingen die AFAS biedt zijn software voor: ERP, CRM, financieel, HRM, Ordermanagement, Payroll, Projecten en Workflowmanagement.

 • afosto

  Afosto

  Afosto is een partij waar je terecht kunt als je op zoek bent naar een ‘alles onder één dak’ oplossing voor omnichannel bedrijven. Ze bieden namelijk zowel e-commerce oplossingen als kassasystemen. Deze laatste zijn veelal tablet based.

 • agiloft

  Agiloft

  Agiloft is software voor contract and commerce lifecycle management. Samengevat bieden ze de volgende oplossingen: Contract Management, ITIL & ITSM, Interne helpdesk, IT-ticketverkoop, project- en taakbeheer. vermogensbeheer, RMA-verwerking, verandermanagement, documentbeheer, workflow & BPM en licentie generatie. Dat is een uitgebreid pakket aan oplossingen waar je als bedrijf of afdeling (bijvoorbeeld inkoop, verkoop of IT) veel efficiëntie kunt behalen.

 • airtable

  Airtable

  Met de software van Airtable werken spreadsheets en databases samen. Airtable werkt als een spreadsheet, maar geeft je de kracht van een database om iets te organiseren. Makkelijk in gebruik en eenvoudig te organiseren. Airtable werkt onder meer samen met veel tools die je waarschijnlijk al gebruikt. Van Linkedin tot Instagram, Evernote, Mailchimp, Slack, Dropbox, Twitter etc.

 • alwaysync

  AllwaysSync

  Allway Sync maakt gebruik van innovatieve synchronisatie algoritmen om gegevens tussen desktop pc's, laptops, USB drives, remote FTP / SFTP en WebDAV-servers te synchroniseren. Dit kan via een handige gebruikersomgeving. Allway Sync kan ook goed overweg met data tussen PC en Mac.

 • amplifi

  Amplifi.io

  Amplifi.io biedt software voor de steeds complexere digital asset management (DAM) behoeften van de hedendaagse topmerken. Amplifi.io helpt bedrijven hun marketing content te beheren en toegankelijk te houden door de hele organisatie heen.

 • anewspring

  ANewSpring

  aNewSpring is een adaptief e-learning platform for opleiders waarmee je persoonlijke en sociale cursussen maakt en verkoopt.

 • animoto

  Animoto

  Met Animoto Video Maker maak en deel je simpel, snel en gratis video's. Door foto's, video's met muziek te combineren creëer je goede professionele video's. Animoto Video Maker helpt je met het boosten van je traffic, je bezoekers te betrekken bij je website en de verkoop van je producten te verhogen. Binnen enkele minuten heb je al je eerste bedrijfsvideo online.

 • applicantstack

  ApplicantStack

  ApplicantStack sollicitatie tracking systeem is een eenvoudig te gebruiken online sollicitatie tracking en werknemer onboarding systeem.

 • apptime

  Apptime

  Apptime is een all-in-one employee app. Apptime informeert medewerkers snel en gericht over alles wat van belang is om ze optimaal te laten functioneren en ze aan uw organisatie te binden. AppTime haalt alle informatie voor interne communicatie uit uw systemen en stelt die beschikbaar via een beveiligde mobiele applicatie. Uw bedrijfsregels bepalen wie welke informatie mag bekijken en invoeren. Medewerkers kunnen niet alleen berichten en overzichten bekijken, maar ook communiceren met collega’s en managers. Daardoor blijft iedereen betrokken en actueel geïnformeerd

 • asset infinity

  Asset Infinity

  Asset Infinity is een B2B-cloud-gebaseerde asset tracking en asset management app. Assetinfinity is een grote en kundige speler met een enorm aanbod aan tools. Dat loopt uiteen van inventory management tot scanning software om alle bezittingen van de onderneming snel in kaart te brengen. Daarnaast bieden ze innovatieve oplossingen als NFC tracking en geo tagging.

 • atera

  Atera

  Atera's RMM software is een all-in-one RMM-oplossing met network discovery, PSA en remote access. Het is gemakkelijk en duurt slechts minuten om te leren.

 • aweber

  AWeber

  AWeber is een speler uit de V.S. die zicht puur richt op e-mail marketing en de automatisering van dit marketingmiddel. De software werkt eenvoudig met een template designer waarmee je in korte tijd e-mails kunt opmaken in jouw huisstijl. Daarnaast biedt AWeber de functionaliteit om landingspagina's te maken waarvoor je niet eens een website nodig hebt!

 • badgermapping

  Badger Maps

  Badger Mapping optimaliseert routes waardoor de reistijd verlaagt wordt en afspraken moeiteloos ingepland kunnen worden. De gehele planning wordt geautomatiseerd en heeft een beperkte voorbereidingstijd van maar 10 minuten per dag.

 • bamboohr

  BambooHR

  BambooHR is HR software die is ontworpen met kleine en middelgrote bedrijven in het achterhoofd. BambooHR bevat functies voor werving, onboarding, payrolling en voor het creëren en behouden van de juiste bedrijfscultuur.

 • basecamp

  Basecamp

  Basecamp is een all-in-one toolkit voor teams die samenwerken (ook op afstand). Met Basecamp beheer je al je projecten op één plek. Basecamp maakt niet alleen software voor werken op afstand ze schreven ook het boek REMOTE over werken op afstand. Met Basecamp optimaliseer je snel en goed je projectworkflow, verbeter je taakmanagement en projectbeheer. Teams die overstappen naar Basecamp zijn productiever en beter georganiseerd, teams communiceren beter en vergaderen minder.

 • bedrijfsrooster

  Bedrijfsrooster

  Binnen sommige bedrijven is personeelsplanning erg belangrijk. Je kunt hierbij denken aan bedrijven in de evenementenbranche, horeca of retail. Bedrijfsrooster.nl biedt hierin een uitstekende software oplossing.

 • berqun

  Berqun

  Berqun Employee monitoring software helpt om te weten wanneer en waaraan medewerkers werken. Verzamel screenshots en gebruik het netwerk van informatie van de computers van werknemers.

 • beyondsync

  BeyondSync

  Beyond Sync synchroniseert real time mappen en bestanden zodra deze worden bijgewerkt. Real Time sync is zeer effectief omdat het niet hele mappen scant, naar werkt wanneer een bestand wordt bijgewerkt.

 • bizzcloud

  Bizzcloud

  De website van Bizzcloud biedt beperkte informatie voor geïnteresseerden in kassasystemen. Bizzcloud positioneert zich als flexibele en schaalbare aanbieder van kassasystemen voor zowel horeca, retail als (sport) clubs. Het systeem heeft daarbij de mogelijkheden tot een koppeling met bijvoorbeeld CCV shop.

 • buildium

  Buildium

  Met de PMS van Buildium wordt communicatie makkelijker met klanten, aannemers en bouwers, wordt het overzicht eenvoudiger behouden en kunnen de kosten beter in zicht worden gehoord. De Software van Buildium is alles wat vastgoedbeheerders en bouwers nodig hebben. Met onder meer geïntegreerd CRM, Time Management en meer

 • c2enterprise

  C2 ATOM

  C2 Enterprise is een software provider die is gespecialiseerd in het aanbieden van complete IT Service Management, servicedesk en helpdesk zakelijke oplossingen, gebaseerd op ITIL. C2 ATOM software is gemaakt voor het verbeteren van IT-ondersteuning en service center teams efficiëntie.

 • cake

  CakeHR

  Een bekroond HR-technologie bedrijf dat Performance & Recruitment management voor klanten wereldwijd geoptimaliseerd heeft in geavanceerde en toegankelijke systemen. Cake HR is actief in 6 grote segmenten: Werving, Prestaties, Personeel dat Weggaat, Agenderen van Personeel en HR Kosten & Planning.

 • cashr

  Cashr

  Cashr is onderdeel van Reeleezee, zoals het logo al een beetje verraadt. Het is een eenvoudig kassasysteem waarmee vooral kleine ondernemingen in zowel horeca als retail uit de voeten kunnen. Bij een hoge doorloopsnelheid van producten kom je al snel een aan abonnement van €50,- per maand. Met een pinkoppeling van Yomani of Worldonline komt daar nog eens €10,- bij. Hiermee is Cashr niet eens erg voordelig voor wat je ervoor krijgt. Het is wel ideaal als je met Reeleezee boekhoudt natuurlijk.

 • checkfront

  Checkfront

  Meer dan alleen het boeken van software, Checkfront is een reservering management platform dat jou helpt verkopen ervaringen, het beheren van uw middelen en groei van jouw organisatie.

 • cisco

  Cisco Meraki

  Cisco is de wereldwijde marktleider op het gebied van IT, netwerken en oplossingen voor cyberbeveiliging. Cisco helpt bedrijven van alle groottes te verbeteren in hoe mensen communiceren en samenwerken.

 • clickup

  Clickup

  ClickUp heeft als missie om de wereld productiever te maken. ClickUp heeft zo veel mogelijk in één dashboard gestopt. Al je werk op één plek: taken, documenten, chat, doelen en meer. In ClickUp kun je gebruik maken van to-do lijstjes, Projectmanagement, documenten en notities, spreadsheets, e mail, chat, goal & time tracking, evenementen en meer. Één app om alle andere apps te vervangen.

 • coach accountable

  CoachAccountable

  CoachAccountable is coaching software die is ontworpen om elke stijl van coachen beter te maken. Beheer een coaching bedrijf met online facturering, planning, taakbeheer, het delen van bestanden, online formulieren en werkbladen, sessie notities en nog veel meer.

 • connectwise

  ConnectWise

  ConnectWise stelt technologie solution providers in staat om om hun doelen sneller te bereiken. Dat doen ze op basis van een uitgebreide management software suite.

 • conscribo

  Conscribo

  Conscribo is administratiesoftware die speciaal gemaakt is voor verenigingen. Je vindt in de software oplossingen voor vele taken die terugkomen in het werk van bestuurders van verenigingen.

 • device42

  Device42

  Device42 is uitgebreide netwerk- en datacenter management software. De tools is geliefd bij organisaties over de hele wereld dankzij haar open API en gebruiksgemak.

 • digibtw

  DigiBTW

  DigiBTW is een goed en voordelige keuze voor ZZP'ers als het op online boekhouden. Deze software is speciaal ontwikkeld voor ZZP'ers waardoor je precies de juiste functionaliteiten hebt om snel en zonder beperkingen je boekhouding bij te houden. Ook de BTW aangifte en inkomstenbelasting kun je simpel doen via de software.

  Onderdelen die je kunt vinden in DigiBTW zijn onder andere:
  Facturatie, offertes, BTW-aangifte, urenregistratie, rittenregistratie, automatische boekingen.

  Handige Functionaliteiten zijn het dashboard, de inzichten op je mobiel en duidelijke overzichten.

 • digireceptie logo

  Digireceptie

  Digitale Bezoekersregistratie vanuit Leusden in Nederland: Jouw klanten professioneel ontvangen met DigiReceptie digitale bezoekersregistratie. Snel, eenvoudig, kostenbesparend en AVG-proof.

 • docebo

  Docebo

  Het AI-aangedreven, cloud-gebaseerde en mobiele-ready Docebo Learning Platform brengt een LMS en een sociaal leren ecosysteem samen.

 • domo

  Domo

  De Domo Business Cloud laat je gegevens integreren vanuit elke bron om deze vervolgens om te zetten in live-visualisaties zodat medewerkers toegang hebben tot belangrijke data en insights.

 • easygenerator

  Easygenerator

  Easygenerator is frisse e-learning software met veel Nederlandse en grote internationale klanten. De software kenmerkt zich met name doordat alles eenvoudig te slepen is waardoor je snel kunt inrichten. Easygenerator is gevestigd in Rotterdam.

 • easyscreen

  Easyscreen

  Easyscreen biedt plug en play narrowcasting software waarmee je in een mum van tijd de beste content kunt maken en betrokkenheid met je publiek kunt vergroten. De narrowcasting software van Easyscreen is gebruiksvriendelijk en geeft mooie beelden.

 • arcgis

  Esri ArcGIS

  Navigator voor ArcGIS is een professionele mobiele navigatie-app for Android en iOS en maakt gebruik van GIS-software om de optimale route voor medewerkers op de weg uit te zoeken. Honderden wereldwijde kaarten, bepaal reismogelijkheden, vind adressen en plaatsen door middel van de geavanceerde navigatie voor uw veldmedewerkers.

 • evernote

  Evernote

  Evernote helpt je met het ordenen van je notities. Met Evernote maak je moeiteloos en snel notities van je beste ideeën die je eenvoudig kan delen met je team of anderen. Notulen, websites, projecten, met Evernote wordt het overzichtelijker en breng je snel orde in de chaos. Met Evernote onthoud je alles wat belangrijk is en kan je makkelijk organiseren, waar je ook bent.

 • eversportsmanager

  Eversportsmanager

  Eversports manager automatiseert de administratie van bedrijven die actief zijn binnen de fitness branche. Yoga, pilates, dans, fitness , bootcamp en vechtsport zijn voorbeelden van bedrijfstypes die goed met de software kunnen werken. Je kunt via de Eversports manager API koppelingen maken met onder andere ClassPass en Onefit. Hierdoor kun je verschillende handige systemen integreren in één platform.

 • eyespy360

  EYESPY360

  Met het EyeSpy platform is het mogelijk om ​​meeslepende 360 ​​virtuele tours te creëren. Betaalbare, kwalitatief goede tours / rondleidingen snel gepubliceerd

 • ezee Absolute

  Ezee Absolute

  Vereenvoudig uw dagelijkse hotel operaties en stuur aan op meer boekingen en omzetstijging met behulp van dit alles-in-één hotel management systeem.

 • ex officeinventory

  EZOfficeInventory

  Ezofficeinventory is software voor het volgen van activa. Dankzij de oplossingen die de software biedt is het mogelijk om overal en altijd apparatuur te volgen, te onderhouden en erover te rapporteren.

 • fenna

  fENNA

  fENNA biedt een softwareoplossing voor factureren en Boekhouden. Met name starters een ZZP’ers kunnen goed bij fENNA terecht vanwege de gratis facturatie en lage kosten als je alle functionaliteiten gaat gebruiken.

 • freefilesync

  Free File Sync

  FreeFileSync is gratis open source software voor het maken van backups van (belangrijke) bestanden. In plaats van dat je ieder bestand afzonderlijk moet kopiëren, detecteert de software verschillen in de map waarin het bestand zich bevindt. Op basis hiervan zal een backup worden gemaakt van dit specifieke bestand. Hierdoor voorkom je een hoop handelingen en onnodig dataverkeer. FreeFileSync is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux.

 • freshchat

  FreshChat

  Freshchat maakt klantcontact makkelijker, sneller en beter door uitsteken live chat software met talloze integraties. Communiceren met de Freshchat service kan via web, social, mobiel en zorgt voor een veel betere klantervaring / beleving.

 • freshdesk

  Freshdesk

  Freshdesk is online cloud-gebaseerde customer service software. Dit product biedt ondersteuning aan de helpdesk / klantenservice door slimme automatisering. Hierdoor krijgen teams op de helpdesk sneller dingen gedaan.

 • freshsales

  Freshsales

  Freshsales is een alles in één CRM systeem waarmee het makkelijker wordt om accountmanagement- en salesteams beter te laten presteren en functioneren. Dit onder meer omdat alles in één dashboard wordt ingebouwd, onder meer de telefoon en emailsystemen, leads, relevante kandidaten en gesprekken en de sales funnel.

 • freshservice

  FreshService

  Moderniseer IT en andere bedrijfsfuncties met een verfrissend gebruiksvriendelijke, eenvoudig te configureren IT-servicedesk-oplossing in de cloud.

 • freshworks

  Freshworks

  Freshworks helpt sales-, marketing-, support-, IT- en HR-teams om de beste klantervaringen te leveren. Het is frisse software waar meerdere teams goed mee kunnen werken.

 • gauddi

  Gauddi

  Gauddi biedt gebruiksvriendelijke narrowcasting software om effectief een bepaalde doelgroep aan te spreken. De software is geschikt voor elke branche.

 • skooly

  GetSkooly

  Skooly maakt online of virtuele scholing super makkelijk. Lesplanningen en leerplannen maken wordt makkelijker met Skooly maar ook het livestreamen van lessen, het betalen van vergoeding en de betrokkenheid van scholieren en studenten wordt verhoogd met de software van GetSkooly. Met GetSkooly kun je ook makkelijk de voortgang van leerlingen bijhouden en kijken hoe ze het doen. Skooly is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke online schoolsoftware met mobiele apps, heeft alle tools en functies om je school te laten groeien en je dagelijkse werk te vereenvoudigen.

 • goodsync

  Goodsync

  Maak back-ups en synchroniseer bestanden met gemak met behulp van GoodSync. Deze eenvoudige en veilige software zorgt ervoor dat je geen bestanden meer verliest.

 • google data studio

  Google Data Studio

  De dashboard software die zeker het overwegen waard is komt van Google. Met Google Data Studio maak je eenvoudig interactieve dashboards en mooie rapporten die inspireren tot de juiste zakelijke beslissingen. Het is gemakkelijk en gratis.

 • happeo

  Happeo

  Happeo is een digitale werkplek en sociale intranet software, gebouwd voor Google G Suite. Happeo is een Google-technologie partner, en heeft het sociale intranet exclusief voor G Suite gebruikers. Met deze software kun je interne communicatie verbeteren, productiviteit verhogen en i ser een platform voor nieuwe ideeën binnen de organisatie.

 • hoorayhr

  Hooray HR

  Hooray HR software is goede HR software voor een nette prijs. Met Hooray heb je een compleet HR pakket, alle HR taken in één pakket. Met deze HR tool houd je eenvoudig het overzicht over alles wat er speelt binnen de onderneming.

 • hronboard

  Hronboard

  DE HROnboard Employee Onboarding-software stelt teams in staat om het repetitieve en vervelende handmatige creëren van vacatures te vereenvoudigen en de recruitment processen te versnellen.

 • hubper

  Hubper

  Hubper Maakt leren altijd en overal toegankelijk en inzichtelijk. Creëer content in elke vorm en ontwikkel kennis en vaardigheden binnen jouw organisatie.

 • idashboards

  Idashboard

  iDashboards is dashboard software die op basis van bedrijfsgegevens real-time en interactieve data visualiseert.

 • invgate

  InvGate

  InvGate's moderne ITSM en ITAM oplossingen helpen bedrijven bij het verbeteren van IT-dienstverlening en ondersteuning. Hierdoor kunnen bedrijven kosten verlagen en governance en compliance verbeteren.

 • ispringsolutions

  Ispring

  iSpring i software om in een handomdraai interactieve cursussen en assessments te creëren, leveren en beheren. Het is een end-to-end oplossing voor de lancering van e-learning binnen een dag. Zo eenvoudig is het.

 • jamf

  Jamf

  Jamf Pro is uitgebreide enterprise management software voor het Apple-platform. De software vereenvoudigt het IT-beheer voor Mac, iPad, iPhone en Apple TV.

 • keap

  Keap

  Keap is een CRM systeem met veel functionaliteiten. Zo vind je naast de standaard CRM functionaliteiten een uitgebreid pakket aan marketingmiddelen. Zo heb je Keap's E-mail marketing, messages, appointments, pipeline en marketing Automation. Daarnaast biedt Keap functionaliteiten als facturen en offertes. De software van Keap is te integreren met honderden andere apps. Zo kun je Keap combineren met gmail, Shopify, Woocommerce, Wordpress en Zapier. Dit omvat met name de grote buitenlandse software. Het product is in die zin ook iets minder gericht op Nederland.

 • klipfolio

  Klipfolio

  Klipfolio is een online dashboard platform voor het bouwen van krachtige real-time business dashboards voor medewerkers of klanten.

 • kontainer

  Kontainer

  Als je veelvuldig met producten werkt, kun je de PIM-module gebruiken van Kontainer. Vanuit hier kun je alle productgegevens rechtstreeks onderhouden en automatisch delen met retailers, PR, drukkerijen of rechtstreeks verzenden naar webshop of B2B-winkel.

 • lansweeper

  Lansweeper

  De Lansweeper IT Asset Discovery Software zorgt voor alle asset informatie op één plek. Je kunt hiermee hardware, software en gebruikers volgen. Deze software is eenvoudig gratis te gebruiken voor kleine ondernemingen. Vanaf een bepaald aantal assets hoef je pas te betalen. Hierdoor is dit product goed te testen als je op zoek bent naar IT Assest Management software.

 • lapentor

  Lapentor

  Met de Virtual Tour Software van Lapentor is een essentieel hulpmiddel voor alle panorama fotografen. Met Lapentor kun je zelf je 360 graden virtuele tours hosten. Met verschillende hotspots en plugins maak jij je 360 tours nog interactiever. Denk aan gericht geluid, video's, links, notities en bijvoorbeeld lens flares die je kan integreren in je virtuele tours. Met de verschillende extra plugins geef jij je virtuele tour nog meer effecten mee.

 • livechat

  LiveChat

  LiveChat is klantenservice software in de vorm van SaaS Chat oplossing. Met LiveChat til je je klantensevice, helpdesk en callcenter naar een hoger niveau en kan je ook een flink deel aan inkomend telefoon en email verkeer voorkomen, verminderen. LiveChat Service is een van origine Nederlands bedrijf uit Rotterdam.

 • lodgify

  Lodgify

  Met Lodgify optimaliseer je de boekingen voor je vakantie verhuur. Lodgify is speciale Vakantiehuizenverhuur management software. Met de software wordt het voor jou als verhuurder makkelijker en sneller je huis verhuren. In het systeem zit Property Management Software ingebouwd, software om makkelijk een website in elkaar te draaien en verder betalingssoftware en boekingssoftware.

 • loginextsolutions

  LogiNext

  Je logistiek en service efficient optimaliseren met de software van loginextsolutions. Real Time optimalisatie in een dashboard en kaartinterface. Verzendschema's, bezorgroutes en optimalisatie voor logistiek.

 • loket

  Loket.nl

  Loket.nl is een Nederlands bedrijf dat software ontwikkeld voor HR- en salarisadministratie. Een groot voordeleel van Loket.nl is dat er 100+ koppelingen te maken zijn met andere software. De dashboards van Loket.nl zijn strak vormgegeven en overzichtelijk.

 • mailcamp

  Mailcamp

  Mailcamp.nl is een Nederlandse onderneming die puur gericht is op e-mail marketing. Wat Mailcamp uniek maakt is dat je ervoor kunt kiezen om in één keer een vast bedrag te betalen, waarna je hun software kunt blijven gebruiken. Daarnaast biedt Mailcamp een mogelijkheid om met subaccounts te werken. Zo kun je bijvoorbeeld als franchiseorganisatie verschillende e-mails opstellen.

 • mailchimp

  Mailchimp

  Mailchimp is misschien wel de allerbekendste e-mail software. Het herkenbare logo vind je dan ook vaak terug in e-mails die je ontvangt, let maar eens op! Tegenwoordig is Mailchimp meer dan alleen maar e-mail. Bij het bedrijf hebben ze de functionaliteiten uitgebreid naar een completere CRM. Hiermee is Mailchimp een compleet marketing platform geworden.

 • mailcleaner

  Mailcleaner

  MailCleaner is een anti-spam programma dat e-mailaccounts van virussen en malware beschermt. Echte High Level Antispam Software voor bedrijven.

 • mailwasher firetrust

  Mailwasher

  MailWasher is een leider in spam filter software, en de makkelijkste manier om te controleren en beheren van uw e-mails voordat u deze downloaden naar jouw computer. Mailwasher werkt met Outlook, Outlook Express, Incredimail, Thunderbird, Windows Live Mail, GMail, Hotmail, Yahoo, EM Client en elk ander e-mailprogramma.

 • manageengine

  ManageEngine

  ManageEngine biedt IT-management software voor service management, operations management, en beveiliging.

 • meistertask

  Meistertask

  Meistertask is een online tool voor taakbeheer en Projectmanagement voor teams. Het flexibele en aanpasbare platform helpt projecten te stroomlijnen. Door middel van projectborden in Kanban stijl worden workflows geoptimaliseerd wat zorgt voor een verbeterde productiviteit. Zo ben je minder bezig met managen en meer aan het doen. Meistertask is makkelijk in gebruik, op maat gemaakt, Kanban, geschikt voor samenwerking en overal toegankelijk.

 • miradore

  Miradore Online

  Bekijk, beheer en beveilig alle IT-apparaten eenvoudig via één platform. Miradore biedt veel handige oplossingen en je kunt aan de slag in enkele minuten.

 • mytours

  My Tours

  MyTours verandert routes, paden, museum tours of audio guides in een mobiele app. Je kunt langs een route afbeeldingen, teksten, kaartinformatie etc. toevoegen. De software kun je gratis proberen.

 • myfitnesspal

  My360

  MyFitnessPall is een gratis online calorieënteller en dieet plan. Makkelijker afvallen calorie inname bij te houden en te tracken wat je eet en hoe veel stappen je loopt. MyFitnessPall is onderdeel van Under Armour en gaat met name om wat en hoe veel je eet. Door met MyFitnessPall je voeding te loggen en te tracken ben je sneller bij je afval of trainingsdoel. Door middel van de geïntegreerde QR scanner kun je ook snel producten zoeken in de voedingsdatabase met meer dan 11 miljoen producten.

 • mypthub

  MyPTHub

  Mypthub.net biedt software voor coaches, personal trainers & clubs. My PT Hub is een online web- en mobiele app waarmee personal trainers, coaches en sportschool eigenaren hun klanten kunnen beheren door aanpasbare trainings- en voedingsprogramma's te maken en hun voortgang en prestaties bij te houden.

 • napkin

  Nappkin

  Nappkin is een horeca POS kassa die speciaal is ontwikkeld voor iPad en iPhone. Met functionaliteiten zoals dagsluiting, kasopmaak en reserveringen heb je in feite al veel van wat je moet hebben. Het systeem is niet ontzettend uitgebreid, maar daardoor ook wel aantrekkelijk geprijsd. De kosten zijn puur afhankelijk van het aantal devices dat je wilt aansluiten. Gemiddeld genomen kost Nappkin met een compact pakket €29,-. Je kunt zelfs nagenoeg gratis beginnen met Nappkin met het starters pakket. Je hoeft dan enkel €19,- te besteden voor een SumUp kaartlezer. Nappkin heeft koppelingen met een aantal populaire boekhoudprogramma`s.

 • ninox

  ninox

  Ninox helpt bedrijfsprocessen te automatiseren. Met een paar klikken creëer je documenten en grafieken die perfect aansluiten op je manier van werken. De software van Ninox is flexibel en helpt je overstappen van spreadsheets naar een samenwerkingsplatform dat eenvoudig is aan te passen. Ninox heeft apps voor Apple en voor Android en is ook volledig mobiel beschikbaar

 • nmbrs

  nmbrs

  Nmbrs is een simpele oplossing voor alle HR en payroll processen. Omdat Nmbrs van origine Nederlands is, is deze software erg geschikt voor Nederlandse bedrijven. Als je als organisatie net iets meer eisen hebt aan de software kun je kiezen voor diverse uitgebreide pakketten.

 • nutanix

  nutanix

  Met de software van Nutanix kan je onder meer gebruik maken van een betere infrastructuur voor remote werken, voor geoptimaliseerde cloud services, database services en meer. Met Nutanix moderniseer je snel en eenvoudig je datacenter.

 • odoo

  Odoo

  Van ERP tot CRM, e-commerce en CMS. ODOO is een breed pakket met dingen die je goed binnen een onderneming kunt gebruiken. Je kunt ODOO downloaden of gebruiken in de cloud.

 • optimoroute

  OptimoRoute

  Het organiseren van het mobiele personeel met de software van optimoroute. Optimoroute zoekt de beste en meest efficiënte routes voor je werknemers op de weg. Plan direct de dag. Optimaliseer voor top productiviteit.

 • optisigns

  OptiSigns

  Optisigns is een eenvoudige oplossing voor een beeldkrant. Maak van elk scherm in een digitaal bord door de app te downloaden en op afstand alles te beheren.

 • pandadoc

  Pandadoc

  Maak, verzend, traceer en e-sign contracten, offertes en andere documenten. De software van PandaDoc is eenvoudig te gebruiken en heeft een professionele look.

 • paymo

  Paymo

  Verschillende soorten kleine en middelgrote bedrijven werken wereldwijd met de Paymo software. Paymo is één platform voor het managen van: klanten, projecten, urenplanning en facturatie. Deze projectmanagement software heeft een prettige en overzichtelijke opzet waar je als team zeker baat bij gaat hebben. Als je op zoek bent naar software waarmee je bepaalde producten voor klanten moet ‘afleveren' dan is Paymo zeker software om te overwegen. De software wordt gebruikt door bijvoorbeeld: creatieve bedrijven, consultants, architecten, freelancers en advocatenkantoren. Wij vinden de functie waarmee je projecten en taken in een tijdlijn weer kunt geven erg fraai en handig.

 • peek

  Peek PRO Tour Operator

  Peek is een aanbieder van boeking en reserveringssoftware. Van origine uit de Verenigde Staten maar internationaal actief. Met behulp van Peek optimaliseer je het aantal boekingen. PeekPro is makkelijk in gebruik en zorgt voor de verbetering van klantervaringen en daarmee klantenservice. In PeekPro zit ook POS geïntegreerd: een kassasysteem wat online afrekenen simpel en snel mogelijk maakt. Zo zijn boekingen binnen no time afgerond. Verder versimpeld PeekPro het verzamelen van klanten beoordelingen en recensies, ondersteunt het onder andere digitale check ins en kan het helpen bij je marketing door integraties met Facebook, Mailchimp, HubSpot en meer.

 • peoplehr

  People

  Bliksemsnelle web-based HR-software systeem gemaakt door HR-experts, het verstrekken van cutting-edge tools voor de aanpak van HR-administratie. Volledig functioneel en verrassend eenvoudig.

 • pimcore

  Pimcore

  Pimcore is de enige open source data en experience management platform dat PIM, MDM, DAM, DXP ​​/ CMS en e-commerce in een enkel dashboard / app combineert. Software voor Product Information Management, Digital Asset Management, Data Management en meer. Met het Pimcore Platform beheer, verzamel en distribueer je digitale producten voor elk kanaal.

 • pipedrive

  Pipedrive

  Pipedrive is een gebruiksvriendelijke CRM-tool die door gebruikers als de beste wordt beoordeeld. Identificeer meer gekwalificeerde leads en laat je bedrijf floreren met het CRM systeem van Pipedrive.

 • pluvo

  Pluvo

  Met Pluvo heb je binnen een paar klikken een online training gemaakt en kunnen je studenten, cursisten of medewerkers aan de slag.

 • plytix

  Plytix

  Plytix is ​​een alles-in-een Product Information Management (PIM) oplossing voor meerdere kanalen. Met dit PIM systeem heb je een alles in 1 oplossing in huis voor retail product information management.

 • powerbi-microsoft

  Power BI

  Met Powerbi.tips zet je gegevens om in kansen met Power BI-hulpprogramma's voor gegevens visualisatie. Stimuleer betere zakelijke beslissingen door uw bedrijfsgegevens te analyseren voor beter inzicht.

 • precisely

  precisely.se

  Automatiseer uw contract workflows met Precisely. Ontwerp, bekijk, onderteken, archiveer en bewaak alle contracten binnen de onderneming.

 • preyproject

  Prey

  Prey is software voor apparaatbeheer en een reactieve anti-diefstal oplossing. Met 10 jaar ervaring in het beveiligen van multi-OS telefoons, laptops en tablets is het een ervaren partij.

 • productsup

  Productsup

  Productsup.io is een intuïtieve SaaS oplossing voor integratie, optimalisatie en distributie van productinhoud voor merken en retailers. De software voorziet o.a. in feed beheer, marktplaats integratie, verspreiding van de productinhoud en onboarding van de verkoper en leverancier.

 • proxyclick

  Proxyclick

  Bezoekersbeheer voor de wereldwijde ondernemingen. Proxyclick wil het beheer van de bezoekerservaring transformeren om gestroomlijnde communicatie tussen bezoekers, gastheren/-vrouwen en receptiemedewerkers te creëren.

 • ptminder

  PTMinder

  PTminder is een business management platform dat is ontworpen voor personal trainers. De software bevat een klanten management systeem, module voor online training en een boeking functie.

 • qualtrics

  Qualtrics

  Qualtrics lost verschillende problemen op van middelgrote en grote ondernemingen op het gebied van klantervaringen, werknemers ervaringen, merk ervaringen en productervaringen. Deze data wordt via de software professioneel verzameld en zeer strak en met veel ervaring vormgegeven zodat u met uw organisatie ook echt iets kan met die data. Qualtrics heeft bovendien veel integraties met andere bedrijven als Zendesk & Adobe en vele andere CRM systemen.

 • reachreporting

  Reach Reporting

  Met Reachreporting heb je toegang tot de belangrijkste financiële rapporten en dashboards vanaf elk apparaat. Houd uw QB-bestanden schoon door Reach te gebruiken als een extensie waartoe klanten toegang hebben.

 • rentecdirect

  Rentec Direct

  Rentec Direct is software voor zowel verhuurders van enkele objecten, als voor verhuurders met een groot vastgoedportfolio. Rentec Direct bevat alle functies die je nodig hebt als efficiënte verhuurorganisatie.

 • resilio

  Resilio Sync

  Resilio Sync is een snelle en betrouwbare software voor het synchroniseren van bestanden en mappen tussen verschillende apparaten. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van Resilio Sync. Hierdoor zijn er ook verschillende pakketten af te nemen die afgestemd zijn op de behoefte van de gebruiker.

 • roomraccoon

  Roomraccoon

  RoomRaccoon is hotel management software. Met de Software van RoomRaccoon heb je een goed hotel management systeem in handen wat geschikt is voor jouw hotel, bed & breakfast of appartement. Met ingebouwde boeking software en channel management en ook een PMS (Property Management Systeem. Al met al hele complete alles-in-1 hotel software.

 • route4me

  Route4Me

  Route4me is een route plannings software die zorgen uit handen neemt. Eenvoudig te gebruiken optimalisatiesoftware
  zet routeplanning op automatische piloot, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien.

 • routific

  Routific

  Routeplanning, zonder gedoe. Ben je het zat om urenlang zelf rommelige bezorgroutes in kaart te brengen? Met Routific kun je binnen enkele minuten geoptimaliseerde routes plannen en verzenden.

 • saleslayer

  Sales Layer

  Sales Layer is product informatie management software (PIM) in de cloud die productinformatie automatisering en synchronisatie via alle kanalen garandeert.

 • salesforce

  Salesforce

  Salesforce is brede bedrijfssoftware. Salesforce biedt onder meer CRM oplossingen, marketing- en klantenservice software maar Salesforce biedt ook integraties voor Project Management en Taakmanagement Software

 • SAP ERP

  SAP Litmos

  SAP Litmos-oplossingen zijn de toekomst van snel geïmplementeerde trainingen voor de klantgerichte onderneming. De oplossing combineert een krachtig LMS — SAP Litmos Training — met een robuuste cursus bibliotheek — SAP Litmos Training Content. Het maakt gericht leren mogelijk, bevordert de ervaring en loyaliteit van werknemers en beschermt het merk door de organisatie compliant te houden. Door leerders direct in de werkstroom te betrekken, bieden SAP Litmos-oplossingen personeel kennis die een betere klantervaring stimuleert, waardoor KPI's in de hele onderneming worden verbeterd.

 • scalefusion

  Scalefusion

  Scalefusion MDM is een krachtige Android, iOS, MacOS en Windows 10 Device Management oplossing voor corporate-owned en employee-owned (BYOD) mobiel, tablets, desktop en robuuste apparaten.

 • seekbeak

  SeekBEak

  Maak Virtual Tours, 360's en interactieve afbeeldingen met SeekBeak, het mobielvriendelijke 360 video platform. Met Seekbeak breng je je content tot leven, creëer je interactieve tours, e-learning cursussen en meer. Met deze Virtual Tour Software maak je eenvoudig live rondleidingen.

 • simplicate

  Simplicate

  Simplicate is alles in één business software: CRM, HRM, Sales, Projectmanagement, Urenregistratie & Facturatie. Met de krachtige en eenvoudige business software van Simplicate krijg je makkelijk inzicht in de prestaties van je bedrijf en inzicht in hoe je een efficiënt bedrijfsproces creeert. Met Simplicate richt je je werkprocessen efficiënt in. Simplicate is in Nederland gevestigd in Amsterdam en Groningen.

 • simplybook

  SimplyBook.me

  SimplyBook.me is een online boekingssysteem voor services en diensten. Met Simplybook.me zorg je voor reserveringen, boekingen en widgets op je eigen website. Met SimplyBook.me kan je via meerdere kanalen je boekingen optimaliseren, via instagram, facebook en bijvoorbeeld via Google Maps realiseer je sneller en simpeler boekingen met de integraties van Simplybook.me

 • Sine

  Sine

  De software van Sine.co helpt je met het verbeteren van de veiligheid van werkplekken en plaatsen. Verbeterde security en veiligheid met de Workplace Management tools van Sine.co. Makkelijk en comfortabel in gebruik met uitstekende klantenservice. De interface van Sine is duidelijk en spreekt voor zich en het platform zelf is flexibel en makkelijk aanpasbaar .

 • sirvoy

  Sirvoy

  Sirvoy is een krachtig hotelreservering systeem dat werkt voor alle soorten accommodaties: hotels, motels, hostels, B & B, lodges en pensions. Met boekings- en reserveringssoftware, channel management al met al een complete accommodatie boeking software: geschikt voor appartementen, hotels en b&b's.

 • slack

  Slack

  Slack, al je communicatie en tools op één plek. Met Slack werken teams makkelijker en efficiënter samen. Met Slack kan je makkelijk andere apps en tools koppelen en integreren waardoor je alles in één dashboard hebt. Denk bijvoorbeeld aan Trello of Zoom die je als koppeling toevoegt in Slack. Slack is ideale Projectmanagement software en maakt het voor teams makkelijk om op afstand samen te werken. Alles van werk in één online kanaal. Slack is een tool waar wij zelf ook veel mee werken en positief over zijn.

 • smarthotel

  Smarthotel

  Het doel van Smarthotel is om jouw werk als hotelier gemakkelijker te maken dankzij handige software. Dankzij de tijdsbesparing die je kunt realiseren met deze software houd je meer tijd over voor je voor gasten.

 • smartsheet

  Smartsheet

  Smartsheet biedt bedrijven een flexibel platform dat teams in staat stelt aan oplossingen te bouwen. Daarbij is biedt het ook oplossingen voor teams op basis van efficiëntie, effectiviteit en schaalgrootte. Een platform voor betere bedrijfsprestaties. Smartsheet is een dynamisch werkplatform dat makkelijk in gebruik is, veilig en teams naadloos laat samenwerken door integratie van verschillende bedrijfstools als Adobe, Slack, Jira, Tableau, Microsoft Teams, Dropbox etc

 • sonix

  Sonix

  Sonix is ​​de beste audio-transcription software online.Met de toonaangevende, spraak-naar-tekst algoritmen zijn audio & video bestanden makkelijk te converteren naar tekst in een paar minuten. Sonix transcribeert podcasts, interviews, toespraken en andere zaken die van spraak naar tekst geconverteerd moeten worden.

 • spamfighter

  Spamfighter

  SPAMfighter is een wereldwijde leverancier van state-of-the-art computer, mobiele en server nut en security producten aan miljoenen gebruikers uit 235 landen. Ideale software om jouw zakelijke netwerk of computer te beschermen tegen aanvallen van buitenaf.

 • spamtitan

  Spamtitan

  SpamTitan is een anti-spam e-mailoplossing speciaal ontwikkeld om aan de eisen van het moderne bedrijfsleven te voldoen. SpamTital levert een spam detectiegraad meer dan 99,9%, SpamTitan heeft een dubbele antivirus engine en kwaadaardige URL detectie netwerk verdediging tegen malware, ransomware en phishing te maximaliseren. Zeer veel gebruikt voor Scholen en Office365.

 • speechtexter

  Speechtexter

  Online stem naar tekst spraakherkenning. Met Speechtexter kan je dicteren met je stem. Gratis web app voor het typen met je stem. Meer dan 60 verschillende talen ondersteund! Een Dragon Naturally Speaking gratis alternatief. Gratis audio naar tekst transcriptie software.

 • spont

  Spont

  Spont.cash is kassasoftware die speciaal is ontwikkeld voor de iPad. Ook het design van de website en app hebben wel wat van het design van Apple zelf weg. Deze kassa software lijkt daarmee goed te passen bij jonge en creatieve startups. Spont is zowel geschikt voor Horeca als retail en biedt een aantrekkelijke gratis proefperiode waarin je het product uitgebreid kunt testen. In de beginperiode kun je het product gratis blijven gebruiken totdat je over de 100 bestellingen heen gaat, dan stroom je het volgende pakket in. Spont is met name geschikt voor kleinere horecazaken die niet de behoefte hebben aan complete tafelplannen.

 • sportbitmanager

  SportbitManager

  Agenda- en ledenadministratie softwarepakket SportBit Manager ontzorgt je bij het runnen van een fitnessorganisatie. SportBit manager wordt gebruikt in disciplines zoals:
  CrossFit, Bootcamp, Personal Training, Yoga, Boxing, Krav Maga en Judo. Het is all-in-one software waardoor je efficiënter kunt werken op het gebied van: training- en workout management, planning, (automatische) betalingen, ledenadministratie, retentiebeleid en meer. SportBit Manager heeft een vestiging in Oud Gastel (nabij Roosendaal).

 • spotler

  Spotler

  Spotler is een Nederlands bedrijf dat geavanceerde e-mail marketing automation aanbiedt. Een groot voordeel van Spotler is dat ze je met hun support team in het Nederlands kunnen helpen. Ze hebben zelfs een persoonlijke coach. Hiermee kun je de e-mail marketing gezamenlijk tot een succes brengen. Ook als je er zelf misschien niet al teveel kennis van hebt.

 • staah

  Staah

  Staah heeft Hospitality Management oplossingen: dus ben je op zoek naar een online reserveringssysteem / boekingssysteem dat (beter) converteert? Dan is STAAH een goede optie. Ingebouwd in de STAAH Software: een Hotel Channel Manager, een boekingsengine, een makkelijke website builder en onder meer een engine voor cadeaubonnen op je website. Verder zijn testimonials, recensies en klantervaringen ook makkelijk op te halen met de software van STAAH.

 • statdash

  Statdash

  Met Statdash bespaar je tijd doordat de software de actuele status van projecten en taken in een dashboard bijhoudt.

 • superoffice

  Superoffice

  SuperOffice is al meerdere keren bekroond als meest gebruiksvriendelijke CRM software en wordt dagelijks door meer dan 150.000 personen gebruikt. Met de CRM van SuperOffice biedt je de beste oplossing om klanten te vinden, binnen te halen en te behouden. Klantrelatiebeheer.

 • swipedon

  SwipedOn

  SwipedOn gelooft in het bieden van een bezoekersbeheer systeem dat gemakkelijk te gebruiken en stressvrij is, zodat iedereen zich binnen jouw organisatie zich kan concentreren op de organisatie zelf.

 • tableau

  Tableau

  Met de business intelligence software van Tableau wordt het mogelijk je data te visualiseren. Door het visualiseren van je eigen data kan je het potentieel van je eigen bedrijf en mensen beter benutten. Tableau is het analyse platform wat je daarbij kan helpen. Van samenwerking, tot data prepping tot analytics en content discovery.

 • talentlms

  TalentLMS

  Breng je trainingen geven online met Talent LMS. Dit is een cloud-gebaseerde learning platform ideaal voor het creëren van online cursussen en om deze vervolgens te delen met externe teams.

 • todoist

  Todoist

  ToDoIst is de to-do-lijst app voor het organiseren van je werk en privé. Geprezen door onder andere TheVerge en Alstu.nl. Met ToDoIst zorg je ervoor dat je werk en privé netjes georganiseerd is en dus onder controle zodat jij sneller en efficiënter kan werken. Op deze manier heb je grip op je werk en je taken en heb je alles onder controle. Ideale app voor taakmanagement en Projectmanagement, voor werk en thuis. Met ToDoIst kan je het werk verdelen, taken delegeren, notificaties instellen en notities en opmerkingen op taken toevoegen. Leuke extra functies zoals ToDoIst Karma waarmee je kan ‘levelen'.

 • trainingpeaks

  Trainin

  Training Peaks is software gericht op atleten en coaches. De software blinkt uit in het creëren van gepersonaliseerde trainingsschema's. De software is gratis te proberen waardoor je kunt kijken of het iets voor jou is als atleet of als coach.

 • trello

  Trello

  Trello is een product van Atlassian en helpt bij projectmatig werken. Te integreren met bijvoorbeeld Slack en door het werken met borden. Makkelijk te gebruiken, veelzijdig en niet onbelangrijk: het kan gratis gebruikt worden. Door de verschillende koppelingen ideale team software. Door middel van kaarten, labels en eigenaren aan projecten toe te wijzen werk je met Trello efficiënter en doelgerichter.

 • tribecrm

  Tribe CRM

  Tribe is het alles-in-één CRM systeem waarmee je het beste uit jouw onderneming kan halen. In de software van Tribe vind je alles wat je nodig hebt om online samenwerken nog makkelijk te maken. Met een paar klikken en zonder code optimaliseer jij je CRM omgeving en met de helpdesk service van Tribe zit je gebakken. Tribe CRM is ontwikkeld in Nederland. Tribe CRM biedt een alles in een oplossing voor onder meer verkoop, time management, Projectmanagement, facturatie, e mail campagnes, data opslag, relatiebeheer en meer.

 • truecoach

  TrueCoach

  True Coach is gebouwd voor personal trainers, coaches, en een fitnessruimte eigenaren. De software bevat een hoop elementen die dit type bedrijven efficiënter maken. Daarnaast zijn er ook een hoop functies ontwikkeld om de klanten beter te kunnen bedienen. Bijvoorbeeld door online sportvideo's aan te maken, of real-time te chatten met klanten.

 • truqu

  Truqu

  TruQu borgt het volledige performance management proces. Managers hebben continu inzicht in de groei van medewerkers en worden ontzorgd door structuur en overzicht in doelen en feedback. Je moet bij dit performance management denken aan: Inzicht in prestaties van medewerkers, ritme en structuur in doelstellingen en feedback, goede gesprekken tussen medewerkers en managers. Deze software dekt echt alle aspecten waar een moderne HR organisatie aan moet voldoen.

 • userlike

  Userlike

  Userlike helpt om klanten te winnen via messaging kanalen. Zo kun je denken aan software voor website chats, chatbots, customer messaging, whatsapp en meer. Een groot voordeel van Userlike is dat ze producten hebben die het ook op de Nederlandse markt goed doen.

 • virtuagym

  VirtuaGym

  Virtuagym is software die zowel voor persoonlijk gebruik werkt, als voor ondernemingen. De software kan namelijk ook helpen bij het trainen van de leden van jouw sportschool.

 • visionmetrics

  Visionmetrics

  Maak gemakkelijk 360 graden feedback onderzoeken aan in minuten voor managers, en teams van uw hele bedrijf. Deze tool is snel en intuïtief inzetbaar. Als u een hekel heeft aan complexiteit kan deze tool zich juist de eenvoudige setup onderscheiden van de andere tools in deze categorie. In Nederland is VisionMetrics gevestigd in het WeWork kantoor op de Weteringschans 165 in Amsterdam.

 • werktijden

  Werktijden.nl

  Maak het werkrooster van jouw organisatie effectiever en efficiënter met de software van Werktijden.nl. Het kan voor sommige bedrijven een enorme puzzel zijn om werkroosters in elkaar te zetten. Met deze software gaat dit een stuk makkelijker en blijft er overzicht. Daarnaast voorkomt de software dat er fouten ontstaan zodat er geen last-minute gaten in het rooster hoeven worden opgevuld.

 • wizportal

  Wizportal

  Het cliëntvolgsysteem WIZportal online is geschikt voor iedereen die te maken heeft met het begeleiden van cliënten.

 • wordstream

  Wordstream Advisor

  Met WordStream wordt online adverteren nog makkelijker. WordStream helpt jij bij het optimaliseren en verbeteren van je Google Ads accounts waardoor je minder uitgeeft voor meer klanten. WordStream focust zich met name op midden- en kleinbedrijf. WordStream is een Cross Platform en software die specifiek ontwikkeld is om advertenties beter te laten renderen, voor bijvoorbeeld ook facebook, instagram en de bing zoekmachine naast Google Ads.

 • workexaminer

  Workexaminer

  Workexaminer houdt bij hoe mensen zich gedragen achter hun computer op het internet. De software creëert interactieve inzichten op basis van veel applicatie- en web gebruiksrapporten, opname van screenshots, chats, aanwezigheidsregistratie en meer.

 • yodeck

  YoDeck

  Yodeck helpt om de content op beeldschermen te designen en te beheren. Dat kan eenvoudig vanaf een computer of smartphone. De toepassingen van de software zijn legio. Klanten van Yodeck zijn onder andere actief in de: horeca, transportwereld, educatie, retail, hospitality, evenementen.

 • yvifamily

  Yvifamiliy

  YviFamily maakt projectmanagement software voor zakelijke dienstverleners in het mkb en andere bedrijven. Binnen YviFamily bestaan er verschillende tools, zoals Corpex en Ruby, die je helpen met controle te krijgen over projecten. Met de Projectmanagement software van YviFamily heb je meer grip op processen in de maakindustrie. Met de verschillende tools van de YVI application family krijg je meer controle over je projecten, heb je meer inzicht in je bedrijf en projecten en wordt samenwerking in en aan projecten een stuk makkelijker. YviFamily is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Eindhoven.

 • Zendesk-logo

  Zendesk

  Zendesk is een bekende internationale softwarepartij voor support, sales en klantbetrokkenheid en is geschikt voor verschillende bedrijfstakken en ondernemingen van klein tot groot. Zendesk biedt producten als Live-chat, geïntegreerde klantenservice, callcenter software, Sales & CRM oplossingen en meer.

 • zerospam

  Zerospam

  Zerospam – Eén complete, zeer efficiënte bescherming voor alle e-mail bedreigingen, inclusief ransomware en spear phishing. Zeer eenvoudig te beheren oplossing met een hoge vangst snelheid en een lage FP-snelheid, ondersteund door snelle en competente ondersteuning.

 • zoho

  Zoho Desk

  Beheer een hele organisatie met Zoho's app pakket met online productiviteitstools en SaaS-applicaties. Zoho biedt de volgende producten: CRM Plus, Workplace, Finance Plus, IT-beheer en People Plus. Doordat ze voor zoveel onderdelen binnen een bedrijf een oplossing bieden, is Zoho met name geschikt voor bedrijven die veel van hun processen in één systeem willen managen.