Helpdesk Software

Toont alle 12 resultaten

 • cm-com

  CM.com review

  CM.com ontwikkelt communicatiekanalen voor bedrijven zoals live chats, WhatsApp & sms communicatie, chatbots en daarnaast ook nog online betaalmethodes voor webwinkels, oplossingen voor ticketverkoop, SIP Trunks (internetbellen) en meer. Het is dus een bedrijf dat behoorlijk veel verschillende diensten ontwikkelt voor een betere klantervaring.

 • trengo

  Trengo

  Trengo is een krachtige ‘inbox' voor alle communicatiekanalen. Hierdoor komen Live chat, telefoon, e-mail, social messaging en het Help Center samen in één dashboard. Hierdoor kunnen klanten nog beter bediend worden en ontstaat er efficiëntie en extra sales kansen. Met flow- en chatbots kunnen de gesprekken op slimme wijze geautomatiseerd worden.

  Veel (grotere) Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren maken al gebruik van Trengo.

 • atlassian

  Atlassian

  Atlassian is het bedrijf achter Jira en Trello en heeft daarnaast meerdere producten als het gaan om teamprestaties binnen bedrijven te bevorderen. Indien je op zoek bent naar dergelijk software is het zeker de moeite waard om hun producten te bekijken, want er bestaat zeker een kans dat er iets geschikts tussen zit.

 • connectwise

  ConnectWise

  ConnectWise stelt technologie solution providers in staat om om hun doelen sneller te bereiken. Dat doen ze op basis van een uitgebreide management software suite.

 • freshdesk

  Freshdesk

  Freshdesk is online cloud-gebaseerde customer service software. Dit product biedt ondersteuning aan de helpdesk / klantenservice door slimme automatisering. Hierdoor krijgen teams op de helpdesk sneller dingen gedaan.

 • livechat

  LiveChat

  LiveChat is klantenservice software in de vorm van SaaS Chat oplossing. Met LiveChat til je je klantensevice, helpdesk en callcenter naar een hoger niveau en kan je ook een flink deel aan inkomend telefoon en email verkeer voorkomen, verminderen. LiveChat Service is een van origine Nederlands bedrijf uit Rotterdam.

 • salesforce

  Salesforce

  Salesforce is brede bedrijfssoftware. Salesforce biedt onder meer CRM oplossingen, marketing- en klantenservice software maar Salesforce biedt ook integraties voor Project Management en Taakmanagement Software

 • talkdesk

  Talkdesk

  Talkdesk is Contact Center Software voor innovatieve bedrijven. Talkdesk is een enterprise cloud-contactcenter dat bedrijven in staat stelt om van goede klantervaringen een echt concurrentievoordeel te maken. Verhoogde productiviteit, hogere klanttevredenheid, meer kostenbesparingen en geweldige klantervaring.

 • Topdesk

  Topdesk

  TOPdesk biedt en eenvoudige service management oplossing voor IT-, FM- en HR-problemen. Maar dat is niet alles, TOPdesk is veel meer dan software. Ze hebben ruim 600 service management specialisten in 10 landen om te helpen om diensten uitstekend te maken.

 • userlike

  Userlike

  Userlike helpt om klanten te winnen via messaging kanalen. Zo kun je denken aan software voor website chats, chatbots, customer messaging, whatsapp en meer. Een groot voordeel van Userlike is dat ze producten hebben die het ook op de Nederlandse markt goed doen.

 • Zendesk-logo

  Zendesk

  Zendesk is een bekende internationale softwarepartij voor support, sales en klantbetrokkenheid en is geschikt voor verschillende bedrijfstakken en ondernemingen van klein tot groot. Zendesk biedt producten als Live-chat, geïntegreerde klantenservice, callcenter software, Sales & CRM oplossingen en meer.

 • zoho

  Zoho Desk

  Beheer een hele organisatie met Zoho's app pakket met online productiviteitstools en SaaS-applicaties. Zoho biedt de volgende producten: CRM Plus, Workplace, Finance Plus, IT-beheer en People Plus. Doordat ze voor zoveel onderdelen binnen een bedrijf een oplossing bieden, is Zoho met name geschikt voor bedrijven die veel van hun processen in één systeem willen managen.