Kassasystemen en software

Toont alle 10 resultaten

 • mpluskassa

  Mpluskassa

  MplusKassa is een specialist op het gebied van kassasystemen. Het merk is erg gericht op verschillende type branches waardoor iedere winkel of horecagelegenheid met de kassa's en software uit de voeten moet kunnen.

 • afosto

  Afosto

  Afosto is een partij waar je terecht kunt als je op zoek bent naar een ‘alles onder één dak’ oplossing voor omnichannel bedrijven. Ze bieden namelijk zowel e-commerce oplossingen als kassasystemen. Deze laatste zijn veelal tablet based.

 • bizzcloud

  Bizzcloud

  De website van Bizzcloud biedt beperkte informatie voor geïnteresseerden in kassasystemen. Bizzcloud positioneert zich als flexibele en schaalbare aanbieder van kassasystemen voor zowel horeca, retail als (sport) clubs. Het systeem heeft daarbij de mogelijkheden tot een koppeling met bijvoorbeeld CCV shop.

 • cashr

  Cashr

  Cashr is onderdeel van Reeleezee, zoals het logo al een beetje verraadt. Het is een eenvoudig kassasysteem waarmee vooral kleine ondernemingen in zowel horeca als retail uit de voeten kunnen. Bij een hoge doorloopsnelheid van producten kom je al snel een aan abonnement van €50,- per maand. Met een pinkoppeling van Yomani of Worldonline komt daar nog eens €10,- bij. Hiermee is Cashr niet eens erg voordelig voor wat je ervoor krijgt. Het is wel ideaal als je met Reeleezee boekhoudt natuurlijk.

 • eijsink

  Eijsink

  Eijsink is een totaaloplosser als het aankomt op bedrijfsprocessen en enigszins vergelijkbaar met MplusKassa. De dienstverlening van Eijsink is breed: van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot personeelsplanning en webshops met kassakoppeling. Je kunt via Eijsink verschillende soorten en merken kassasystemen afnemen. Dit zijn onder andere Booq, Vextron, Winsale. JUPA en Eijsink Touch.

 • gastrofix

  Gastrofix

  Van oorsprong is Gastrofix een Duitse onderneming, maar inmiddels is deze partij in 7 landen in Europa actief. Het bedrijf richt zich puur op horeca waardoor er op dit vlak veel verschillende functionaliteiten en rapportages beschikbaar zijn. Omzet per uur, kelneromzet en omzet per kostplaats zijn hier voorbeelden van. Het kassasysteem is zelf uit te breiden met diverse software die handig is voor in de horeca. Zo hebben ze de ‘restaurant manager' en een keukenscherm waarop de bestellingen zijn af te lezen. Gastrofix biedt ook de optie MynOber. Hierdoor kunnen mensen zelf via een app bestellen.

 • izettle

  iZettle

  iZettle richt zich met hun kassasystemen op kleinere bedrijven. Het is een systeem dat werkt op basis van een iPad (die niet is inbegrepen) en een klein pinapparaat. Het maakt hierbij niet zoveel uit of het gaat om horeca of retail. Als de zaak niet al te groot is (bijvoorbeeld een koffietent zonder al te veel tafels), dan kan dit systeem erg goed en – niet onbelangrijk – erg voordelig werken. iZettle heeft namelijk geen opstartkosten of een maandabonnement. Het enige dat je betaalt is het pinapparaat voor €15,- en 1,95% per kaarttransactie. Dit is ideaal voor starters, omdat je pas betaalt als je wat verkoopt. Nog een groot voordeel van iZettle is dat je het systeem overal mee naartoe kunt nemen en dus niet locatiegebonden is. Daarmee is het dus ook ideaal voor mensen die wel pintransacties willen verwerken, maar niet aan een vaste locatie vastzitten. Een laatste pluspunt vinden we het design.

 • lightspeed logo

  Lightspeed kassasysteem

  Lightspeed Kassasystemen bestaat uit een softwarepakket voor zowel horeca als retail. Deze software biedt uitgebreide functies zoals: meldingen als er nieuwe voorraad moet worden ingekocht (retail) of individuele betalingen binnen groepen en fooi herdistributie in het geval van Horeca.  Wij zijn van mening dat, als je een serieuze zaak start (of al hebt), je er goed aan doet om direct met een volwaardig systeem als Lightspeed te starten. Hierdoor hoef je later niet nog van systeem te wisselen. Lightspeed kan goed met je meegroeien en verzorgt in het enterprise pakket ook services aan bedrijven met meer dan 5 kassa`s.

 • napkin

  Nappkin

  Nappkin is een horeca POS kassa die speciaal is ontwikkeld voor iPad en iPhone. Met functionaliteiten zoals dagsluiting, kasopmaak en reserveringen heb je in feite al veel van wat je moet hebben. Het systeem is niet ontzettend uitgebreid, maar daardoor ook wel aantrekkelijk geprijsd. De kosten zijn puur afhankelijk van het aantal devices dat je wilt aansluiten. Gemiddeld genomen kost Nappkin met een compact pakket €29,-. Je kunt zelfs nagenoeg gratis beginnen met Nappkin met het starters pakket. Je hoeft dan enkel €19,- te besteden voor een SumUp kaartlezer. Nappkin heeft koppelingen met een aantal populaire boekhoudprogramma`s.

 • spont

  Spont

  Spont.cash is kassasoftware die speciaal is ontwikkeld voor de iPad. Ook het design van de website en app hebben wel wat van het design van Apple zelf weg. Deze kassa software lijkt daarmee goed te passen bij jonge en creatieve startups. Spont is zowel geschikt voor Horeca als retail en biedt een aantrekkelijke gratis proefperiode waarin je het product uitgebreid kunt testen. In de beginperiode kun je het product gratis blijven gebruiken totdat je over de 100 bestellingen heen gaat, dan stroom je het volgende pakket in. Spont is met name geschikt voor kleinere horecazaken die niet de behoefte hebben aan complete tafelplannen.