Museum Software

Toont alle 8 resultaten

 • advisie

  Advisie

  Advisie is een Nederlands IT- en consultancy bedrijf dat maatwerk software levert aan bedrijven uit de zorg-, onderwijs-, dienstverlening-, groothandel-, automotive- en productiebranche. Deze sluit aan op de financiële en andere financiële processen van bedrijven. Dan moet je denken aan CRM, BI, Warehouse Management en meer. Ze werken op basis van Exact, dus als jouw organisatie hier al mee werkt, kan dit een goede software partner zijn.

 • catalogit

  CatalogIT

  CatalogIt is een web / cloud-based collectie management systeem voor o.a. musea. De tool is handig in zowel mobiel als desktop gebruik. De software kan ook gebruikt worden voor verzamelaars, conservators, consultants , kunstenaars of organisaties die met bepaalde collecties werken.

 • dehaan it

  De Haan IT

  De Haan IT is een Nederlands bedrijf dat zich gespecialiseerd in kassa software voor specifieke branches. De Haan IT heeft software ontwikkeld voor: musea, horeca, wellness, leisure, zwembaden, golfclubs, autowasserijen, zorg en retail.

 • mytours

  My Tours

  MyTours verandert routes, paden, museum tours of audio guides in een mobiele app. Je kunt langs een route afbeeldingen, teksten, kaartinformatie etc. toevoegen. De software kun je gratis proberen.

 • netx

  NetX

  Netxee is Digital Asset Management (DAM) voor musea. Klanten die de software gebruiken zijn MoMA, The Met, SFMoMA, The Brooklyn Museum, de National Gallery. Door de NetX DAM te combineren met het collectiebeheersysteem, hebben musea de mogelijkheid om hun digitale middelen te centraliseren, zoeken en beheren.

 • past perfect museum software

  Past Perfect

  PastPerfect is ontworpen door en voor museum professionals en biedt desktop- en cloud gebaseerde software waarmee collectie- en contactbeheer combineert in één gebruiksvriendelijk softwarepakket.

 • second canvas

  Second Canvas

  Met Second Canvas kun je kunst (bijvoorbeeld schilderijen) als hi-resolutie beelden verwerken waardoor deze ontzettend mooi toegankelijk worden op bijvoorbeeld mobiel of tablet. Op die manier wordt kunst toegankelijk voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar het museum te komen. Anderzijds kan er natuurlijk ook extra uitleg worden gegeven over de werken voor mensen die door het museum lopen. Bijvoorbeeld door ook de röntgenfoto's van de schilderijen te laten zien.

 • veevart

  Veevart

  Veevart is een op Salesforce gebaseerde applicatie voor musea, galerijen en andere culturele instellingen. De software ondersteunt bij CRM, het CMS, collectie management, marketing, ticketverkoop en verkoop in de winkel.