Narrowcasting Software

Toont alle 10 resultaten

 • cleverdisplay

  Cleverdisplay

  Via CleverDisplay kun je informatie presenteren via digitale schermen met als doel een specifiek publiek te bereiken op een vooraf te selecteren locatie en tijdstip. CleverDisplay is aan te schaffen met de volgende mogelijkheden: Displays, Players, CleverDisplay Director Software, Touchfunctie en Videowall.

 • digitalpixelmarketing

  DigitalPixelMarketing

  Digitalpixelmarketing is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in narrowcasting solutions. Met hun DPM software voorzien ze in narrowcasting systemen voor eindgebruikers van a tot z. Je kunt dan denken aan een videowall, wachtkamer televisie, een kabelkrant, etalage TV, aanwijsborden en meer.

 • easyscreen

  Easyscreen

  Easyscreen biedt plug en play narrowcasting software waarmee je in een mum van tijd de beste content kunt maken en betrokkenheid met je publiek kunt vergroten. De narrowcasting software van Easyscreen is gebruiksvriendelijk en geeft mooie beelden.

 • gauddi

  Gauddi

  Gauddi biedt gebruiksvriendelijke narrowcasting software om effectief een bepaalde doelgroep aan te spreken. De software is geschikt voor elke branche.

 • merit media

  MeritMedia

  Merit Media is een one-stop-shop for narrowcasting. Dankzij Merit Media kun je eigentijds communiceren via moderne schermen met daarop oogstrelende bewegende beelden.

 • netpresenter

  Netpresenter

  Betere resultaten door het verbeteren van de interne communicatie, betrokkenheid van medewerkers, de productiviteit en veiligheid kun je realiseren met Netpresenter's communicatiesoftware.

 • optisigns

  OptiSigns

  Optisigns is een eenvoudige oplossing voor een beeldkrant. Maak van elk scherm in een digitaal bord door de app te downloaden en op afstand alles te beheren.

 • trudigital

  TruDigital

  Of je nu in de detailhandel, gezondheidszorg, productie, onderwijs of in de bedrijfscommunicatie werkt, met truDigital kun je intern data op de schermen laten zien zodat er betere informatievoorziening is voor medewerkers en mensen geïnspireerd raken.

 • tss

  TSS

  TSS is al meer dan 30 jaar een toonaangevende leverancier op het gebied van totaaloplossingen voor digitale visuele communicatie. TSS maakt voornamelijk gebruik van het product Evado: Een geavanceerd platform voor digitale visuele communicatie.

 • yodeck

  YoDeck

  Yodeck helpt om de content op beeldschermen te designen en te beheren. Dat kan eenvoudig vanaf een computer of smartphone. De toepassingen van de software zijn legio. Klanten van Yodeck zijn onder andere actief in de: horeca, transportwereld, educatie, retail, hospitality, evenementen.