Over ZakelijkeSoftware.com

Wij zijn een groep ondernemers die zelf veel software pakketten gebruiken en zodoende voortdurend op zoek zijn naar de beste software. De ondoorzichtigheid, nep-reviews en alle software met 4,5 uit 5 sterretjes waren we zat. Voor ons de reden om een website te starten met overzicht. Per software groep selecteren wij door uitvoerige analyses de 3 beste pakketten. Vervolgens is het aan u om uit die 3 een keuze te maken. 

computers zakelijke software

Waarom een website over zakelijke en bedrijfssoftware?

Wel of niet met bekend met specifieke software pakketten? Bij ons vergelijk je alle soorten zakelijke software die er op de markt bestaan en kun je door middel van een vergelijking kiezen voor of overstappen naar dé beste aanbieder. Wij benadrukken hierin écht dat we gaan voor de beste aanbieders en niet eens zozeer voor de goedkoopste. Als ondernemer ben je druk, ervaar je de nodige stress en wil je dus zoveel mogelijk ontzorgt worden en het overzicht kunnen bewaren. Hoe doe je dat? Juist, door de beste software te gebruiken!

Denk bijvoorbeeld aan het kiezen voor de juiste boekhoudsoftware die je de nare klus van het boekhouden ontnemen. Maar ook voor het selecteren van meer specifieke software (DAM software bijvoorbeeld) ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je een webwinkel wilt beginnen is het noodzakelijk dat de webshopsoftware die je kiest geschikt is voor jouw plannen. Wij kunnen je met al deze keuzes helpen en adviseren.

Als ondernemer wil je groeien; meer omzet, meer klanten, meer personeel en internationaal uitbreiden. Binnen groeiende organisaties is overzicht bewaren de sleutel tot succes. Door middel van de beste software pakketten kun je als ondernemer het overzicht bewaren en altijd de juiste keuzes maken.

bureau zakelijke software

Hoe we testen:

Wij verbinden ons als platform aan geen enkele aanbieder. Onze specialisten testen alle aanbieders volledig door op een aantal punten, namelijk op; kosten, gebruiksvriendelijkheid, koppelingen en functionaliteiten. Op basis van onze ervaringen wordt een software aanbieder ingebracht in onze vergelijking (of zelfs in onze top 3).

Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste manier is om iedere ondernemer verder te helpen met het maken van de juiste keuze als het gaat om bedrijfssoftware. Uiteraard kunnen wij ook nog adviseren op basis van onze ervaringen!

Hoe worden wij beloond – Verdienmodel?

Voor een het verwijzen van een nieuwe klant naar een software aanbieder, bijvoorbeeld een willekeurig CRM systeem, krijgen wij een vergoeding. Dit stelt ons in staat de website up-to-date en de informatie zo voor jou beschikbaar te maken. Deze vergoeding heeft geen invloed op de beoordeling van de verschillende software pakketten die wij op onze website bespreken.