PSP

Paypal als betaalmethode op jouw Website

betaling

Paypal is een populaire betaalmethode mede omdat er zoveel websites deze betaalmethode accepteren. Daarnaast biedt het de koper een vorm van bescherming en is een account bovendien nog gratis ook. Je kunt zonder het invullen van bank of credit card informatie betalingen maken van achter je computer tablet en telefoon.

paypalDit betalen wordt dan vervolgens direct van bankrekening, credit-card of Paypal tegoed van de betaler afgeschreven. Dit gemak is voor veel mensen ideaal en dus voor jou als ondernemer zeer de moeite waard om te accepteren als betaalmethode. Zeker als je je bedenkt dat er alleen in Nederland meer dan 2 miljoen mensen een account hebben.

Uiteraard moet er wel betaald worden om deze betaalmethode te accepteren. We hebben een speciale pagina over de kosten van deze betaalmethode.

Beste Payment Providers die PayPal betalingen ondersteunen

pay 150 x 300 logo
0.39iDeal transactie
 • Goede PSP die ook offline betaaloplossingen biedt
 • Veel plugins / add-ons
 • Duidelijke pakketten
 • Achteraf betalen
 • Hoge Ratings
sisow 150 x 300
0.29iDeal transactie
 • Online betaalmodule voor iedere webwinkel
 • Gratis plugins en upgrades
 • Persoonlijk advies
 • Gratis support
 • Geen abonnement
mollie 150 x 300 logo
0.29iDeal transactie
 • Zeer goed werkbare PSP uit Nederland met strak design
 • Zeer uitgebreide API
 • Alle soorten payments
 • Volume kortingen
 • Technische Expertise

In dit overzicht vind je de beste Payment Service Providers

Hoe Paypal te accepteren op jouw website

Of je nu een webshop runt of een online of offline service aabiedt, Paypal is zeer geschikt als betaalmethode. Het integreren van Paypal kan echter op verschillende manieren gedaan worden en wij leggen hier uit welke methodes er allemaal beschikbaar zijn om betalingen via Paypal te accepteren.

Eigen account maken

Je hebt de mogelijkheid om een eigen account bedrijfsaccount bij Paypal te openen zodat betalingen direct op jouw Paypal account worden gestort. Er zijn voldoende mogelijkheden om deze betaalmethode in je huidige website te integreren, waaronder modules en plugins voor bekende cms en webshop systemen zoals WordPress, Woocommerce, Magento enzovoort.

Daarnaast kan je bij paypal ook simpelweg betaalschermen aanmaken zodat mensen gemakkelijk via een linkje kunnen doorklikken als ze bijvoorbeeld een dienst met een vast bedrag willen afnemen of een donatie willen doen. Deze laatste optie is wel minder geschikt voor bijvoorbeeld webhops, daar zijn de prijzen steeds verschillend en is er bovendien een terugkoppeling nodig.

Paypal betalingen ontvangen via een psp

Veel mensen willen niet de hoofdpijn van allemaal verschillende betaalmethodes waar de technische koppeling voor gerealiseerd moet worden. Dat is een reden om te kiezen voor een payment provider die het accepteren van Paypal betalingen op technisch gebied uit handen neemt van de ondernemer.

Een psp maakt het mogelijk om met 1 account, bij de psp, veel verschillende betaalmethodes te accepteren. Zo kan je bijvoorbeeld bij Mollie een account aanmaken en via hun plugin of api Paypal betalingen accepteren. Het technische team van een payment service provider zorg ervoor dat de koppeling met Paypal goed verloopt en dat verkopen dus goed geregistreerd worden.

Aangezien een koppeling integreren vanuit Paypal zelf nogal lastig is om te doen is het fijn dat een psp dit uit handen neemt voor jouw onderneming. Het enige nadeel is dat je bovenop de fee die Paypal per transactie rekent ook nog een fee aan de psp moet betalen.

Extra kosten voor Paypal transacties

Houdt er rekening mee dat Paypal extra kosten in rekening brengt voor betalingen die gedaan worden via deze betaalmethode. De kosten komen in de vorm van een transactie fee, dus een bepaald percentage over het af te rekenen bedrag.

Als je exact wilt weten hoe deze fee opgebouwd is moet je kijken op de pagina over kosten van Paypal.

Related posts
PSP

Paypal Kosten

PSP

Apple Pay en Nederlandse PSP's

PSPWebwinkel

iDeal - De Werking & Integraties

PSPWebwinkel

iDeal webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.