Personal Trainer Software

Toont alle 5 resultaten

 • mypthub

  MyPTHub

  Mypthub.net biedt software voor coaches, personal trainers & clubs. My PT Hub is een online web- en mobiele app waarmee personal trainers, coaches en sportschool eigenaren hun klanten kunnen beheren door aanpasbare trainings- en voedingsprogramma's te maken en hun voortgang en prestaties bij te houden.

 • ptminder

  PTMinder

  PTminder is een business management platform dat is ontworpen voor personal trainers. De software bevat een klanten management systeem, module voor online training en een boeking functie.

 • trainerize

  Trainerize

  Trainerize is software voor trainers en fitness clubs waarmee je online on-demand lessen kunt geven. Daarbij biedt de software voortgangsregistratie, groepstrainingen, in-app messaging en meer.

 • truecoach

  TrueCoach

  True Coach is gebouwd voor personal trainers, coaches, en een fitnessruimte eigenaren. De software bevat een hoop elementen die dit type bedrijven efficiënter maken. Daarnaast zijn er ook een hoop functies ontwikkeld om de klanten beter te kunnen bedienen. Bijvoorbeeld door online sportvideo's aan te maken, of real-time te chatten met klanten.

 • virtuagym

  VirtuaGym

  Virtuagym is software die zowel voor persoonlijk gebruik werkt, als voor ondernemingen. De software kan namelijk ook helpen bij het trainen van de leden van jouw sportschool.