PIM Software

Toont alle 7 resultaten

 • inriver

  inRiver PIM

  Met InRiver heb je de beschikking over een PIM systeem dat de aankooptrajecten ondersteund. Met dit PIM systeem krijg je betere klantervaringen voor alle kanalen en boost je je sales. Product Information Management voor de retail, productie en distributieketens.

 • kontainer

  Kontainer

  Als je veelvuldig met producten werkt, kun je de PIM-module gebruiken van Kontainer. Vanuit hier kun je alle productgegevens rechtstreeks onderhouden en automatisch delen met retailers, PR, drukkerijen of rechtstreeks verzenden naar webshop of B2B-winkel.

 • pimcore

  Pimcore

  Pimcore is de enige open source data en experience management platform dat PIM, MDM, DAM, DXP ​​/ CMS en e-commerce in een enkel dashboard / app combineert. Software voor Product Information Management, Digital Asset Management, Data Management en meer. Met het Pimcore Platform beheer, verzamel en distribueer je digitale producten voor elk kanaal.

 • plytix

  Plytix

  Plytix is ​​een alles-in-een Product Information Management (PIM) oplossing voor meerdere kanalen. Met dit PIM systeem heb je een alles in 1 oplossing in huis voor retail product information management.

 • productsup

  Productsup

  Productsup.io is een intuïtieve SaaS oplossing voor integratie, optimalisatie en distributie van productinhoud voor merken en retailers. De software voorziet o.a. in feed beheer, marktplaats integratie, verspreiding van de productinhoud en onboarding van de verkoper en leverancier.

 • saleslayer

  Sales Layer

  Sales Layer is product informatie management software (PIM) in de cloud die productinformatie automatisering en synchronisatie via alle kanalen garandeert.

 • salsify

  Salsify

  Salsify Product Experience Management (PXM) platform helpt merken slagen. Met Salsify combineer en integreer je PIM, DAM, Catalogi, chat en meer in een programma. Flexibel en agile. Een flexibel systeem dat per organisatie aangepast kan worden en organisatorische problemen kan vermijden. Met een sterke focus op retail.