Project Management Software

Toont alle 29 resultaten

 • e-boekhouden logo 300x300

  e-Boekhouden

  e-Boekhouden is al jarenlang dé Nederlandse partij voor het boekhouden. 10.000en Klanten kozen voor e-Boekhouden. Lees waarom!

 • asana

  Asana

  Asana maakt het mogelijk om de samenwerking van teams nog efficiënter te maken. Met Asana maak je Projectmanagement makkelijker, duidelijker en beter georganiseerd. Online Projectmanagement software, teamwork software en taakmanagement beheer in één tool. Door middel van de software van Asana houd je makkelijk de organisatie en het overzicht in handen, blijf je up to date en kan je je makkelijker houden aan deadlines.

 • exactonline logo 300x300

  Exact Online

  Exact Online is een softwarepakket dat alle administratieve processen in jouw organisatie wilt oplossen. #1 Voor accountants & ondernemers. Lees meer!

 • gripp logo

  Gripp

  Gripp is een alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, de projectadministratie met het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer:

 • atlassian

  Jira

  Atlassian is het bedrijf achter Jira, Bitbucket, Sourcetree en Trello en heeft daarnaast meerdere producten als het gaan om teamprestaties binnen bedrijven te bevorderen. Indien je op zoek bent naar dergelijk software is het zeker de moeite waard om hun producten te bekijken, want er bestaat zeker een kans dat er iets geschikt tussen zit. Atlassian biedt oplossingen als agile tools voor teams, incidenten software. De software van Atlassian zorgt voor allerhande oplossingen voor samenwerkingen, bouwen en creëren als teams.

 • monday logo

  Monday.com

  Monday is breed inzetbare bedrijfssoftware waarmee veel verschillende processen binnen een onderneming gestroomlijnd kunnen worden. Met name de veelzijdigheid maakt Monday.com voor veel bedrijven interessant.

 • quire

  Quire

  Quire is software voor slimme taaklijsten waarin projecten geplaatst kunnen worden. Daarnaast bevat de software communicatiefuncties zodat informatie per taak gedeeld kan worden.

 • teamleader

  Teamleader

  Met Teamleader heb je klantenbeheer, projectmanagement en onder meer facturatie in één handige tool. De software helpt je verder onder meer met uren registreren, geld incasseren, offertes maken, facturen en klantmanagement. Teamleader is onder meer geschikt voor digitale bureaus, voor mkb-bedrijven, voor architecten, bouw, installatie en onderhoud. Met Teamleader stap je van professionele offertes naar project, registreer je simpel uren en verstuur je makkelijk facturen. Teamleader is al goede software voor Facturatie, Urenregistratie en Projectmanagement. Maar Teamleader is voornamelijk geschikt als CRM. Bekijk waarom.

 • Unit4 ERP

  Unit4

  Verrassend slimme bedrijfssoftware van Nederlandse bodem. Waar veel software stopt gaat Unit4 nét even wat verder, waardoor de werelden van de accountant en ondernemer samenkomen.

 • wrike

  Wrike

  Wrike is een online Projectmanagement software die je volledig inzicht en controle over taakmanagement en beheer. Met behulp van Wrike maak je het beheer van projecten gemakkelijker. Wrike Projectmanagement tools omvatten time tracking, project planning en organisatie, een interactieve tijdlijn, communicatie en online functies voor samenwerking voor teams van elke omvang.

 • yoobicrm

  Yoobi

  Yoobi Cloud Software ondersteund jouw organisatie zodat jij tijd meer tijd aan sales kan spenderen. Onze online oplossing helpt bij het onderhouden van relaties en het verkopen van producten en diensten. Ideale CRM Software voor het MKB om je relatiebeheer te optimaliseren.

 • afas

  Afas

  Het Nederlandse Familiebedrijf AFAS software ontwikkelt moderne bedrijfssoftware voor organisaties in alle branches. AFAS is daardoor een veelgebruikt platform en inmiddels een hele bekende speler in Nederland. De belangrijkste oplossingen die AFAS biedt zijn software voor: ERP, CRM, financieel, HRM, Ordermanagement, Payroll, Projecten en Workflowmanagement.

 • basecamp

  Basecamp

  Basecamp is een all-in-one toolkit voor teams die samenwerken (ook op afstand). Met Basecamp beheer je al je projecten op één plek. Basecamp maakt niet alleen software voor werken op afstand ze schreven ook het boek REMOTE over werken op afstand. Met Basecamp optimaliseer je snel en goed je projectworkflow, verbeter je taakmanagement en projectbeheer. Teams die overstappen naar Basecamp zijn productiever en beter georganiseerd, teams communiceren beter en vergaderen minder.

 • buildertrend

  Buildertrend

  Buildertrend is de # 1 Software voor construction management, voor bouwers, klussers, aannemers en verbouwers. Projectmanagement, schatting, planning & CRM allemaal in 1 app. Met de BuilderTrend tool kan je team makkelijk en snel goed samenwerken, zowel met collega's als met klanten en aannemers. BuilderTrend is de ideale software voor bouwbedrijven om hun projecten te beheren, efficiënter en productiever te werken.

 • clickup

  Clickup

  ClickUp heeft als missie om de wereld productiever te maken. ClickUp heeft zo veel mogelijk in één dashboard gestopt. Al je werk op één plek: taken, documenten, chat, doelen en meer. In ClickUp kun je gebruik maken van to-do lijstjes, Projectmanagement, documenten en notities, spreadsheets, e mail, chat, goal & time tracking, evenementen en meer. Één app om alle andere apps te vervangen.

 • evernote

  Evernote

  Evernote helpt je met het ordenen van je notities. Met Evernote maak je moeiteloos en snel notities van je beste ideeën die je eenvoudig kan delen met je team of anderen. Notulen, websites, projecten, met Evernote wordt het overzichtelijker en breng je snel orde in de chaos. Met Evernote onthoud je alles wat belangrijk is en kan je makkelijk organiseren, waar je ook bent.

 • meistertask

  Meistertask

  Meistertask is een online tool voor taakbeheer en Projectmanagement voor teams. Het flexibele en aanpasbare platform helpt projecten te stroomlijnen. Door middel van projectborden in Kanban stijl worden workflows geoptimaliseerd wat zorgt voor een verbeterde productiviteit. Zo ben je minder bezig met managen en meer aan het doen. Meistertask is makkelijk in gebruik, op maat gemaakt, Kanban, geschikt voor samenwerking en overal toegankelijk.

 • microsoft

  Microsoft Project

  Microsoft Project is eenvoudige en krachtige Projectmanagement software. Blijf georganiseerd, gefocust en behoud de controle. Organiseer alles, van kleine projecten tot grote initiatieven. Of je nu een projectmanager bent of niet, met een krachtige, gebruiksvriendelijke app blijf je elk project de baas. Met Microsoft Project houd je alles eenvoudig en overzichtelijk en werk je goed samen met Microsoft Teams en Microsoft Projects.

 • paymo

  Paymo

  Verschillende soorten kleine en middelgrote bedrijven werken wereldwijd met de Paymo software. Paymo is één platform voor het managen van: klanten, projecten, urenplanning en facturatie. Deze projectmanagement software heeft een prettige en overzichtelijke opzet waar je als team zeker baat bij gaat hebben. Als je op zoek bent naar software waarmee je bepaalde producten voor klanten moet ‘afleveren' dan is Paymo zeker software om te overwegen. De software wordt gebruikt door bijvoorbeeld: creatieve bedrijven, consultants, architecten, freelancers en advocatenkantoren. Wij vinden de functie waarmee je projecten en taken in een tijdlijn weer kunt geven erg fraai en handig.

 • perfectview logo 300x300

  Perfectview

  Een echte Nederlandse CRM specialist: PerfectView. Een ideaal en ontwikkeld CRM systeem voor relatiebeheer van uw bedrijf. Lees meer!

 • salesforce

  Salesforce

  Salesforce is brede bedrijfssoftware. Salesforce biedt onder meer CRM oplossingen, marketing- en klantenservice software maar Salesforce biedt ook integraties voor Project Management en Taakmanagement Software

 • simplicate

  Simplicate

  Simplicate is alles in één business software: CRM, HRM, Sales, Projectmanagement, Urenregistratie & Facturatie. Met de krachtige en eenvoudige business software van Simplicate krijg je makkelijk inzicht in de prestaties van je bedrijf en inzicht in hoe je een efficiënt bedrijfsproces creeert. Met Simplicate richt je je werkprocessen efficiënt in. Simplicate is in Nederland gevestigd in Amsterdam en Groningen.

 • slack

  Slack

  Slack, al je communicatie en tools op één plek. Met Slack werken teams makkelijker en efficiënter samen. Met Slack kan je makkelijk andere apps en tools koppelen en integreren waardoor je alles in één dashboard hebt. Denk bijvoorbeeld aan Trello of Zoom die je als koppeling toevoegt in Slack. Slack is ideale Projectmanagement software en maakt het voor teams makkelijk om op afstand samen te werken. Alles van werk in één online kanaal. Slack is een tool waar wij zelf ook veel mee werken en positief over zijn.

 • todoist

  Todoist

  ToDoIst is de to-do-lijst app voor het organiseren van je werk en privé. Geprezen door onder andere TheVerge en Alstu.nl. Met ToDoIst zorg je ervoor dat je werk en privé netjes georganiseerd is en dus onder controle zodat jij sneller en efficiënter kan werken. Op deze manier heb je grip op je werk en je taken en heb je alles onder controle. Ideale app voor taakmanagement en Projectmanagement, voor werk en thuis. Met ToDoIst kan je het werk verdelen, taken delegeren, notificaties instellen en notities en opmerkingen op taken toevoegen. Leuke extra functies zoals ToDoIst Karma waarmee je kan ‘levelen'.

 • trello

  Trello

  Trello is een product van Atlassian en helpt bij projectmatig werken. Te integreren met bijvoorbeeld Slack en door het werken met borden. Makkelijk te gebruiken, veelzijdig en niet onbelangrijk: het kan gratis gebruikt worden. Door de verschillende koppelingen ideale team software. Door middel van kaarten, labels en eigenaren aan projecten toe te wijzen werk je met Trello efficiënter en doelgerichter.

 • tribecrm

  Tribe CRM

  Tribe is het alles-in-één CRM systeem waarmee je het beste uit jouw onderneming kan halen. In de software van Tribe vind je alles wat je nodig hebt om online samenwerken nog makkelijk te maken. Met een paar klikken en zonder code optimaliseer jij je CRM omgeving en met de helpdesk service van Tribe zit je gebakken. Tribe CRM is ontwikkeld in Nederland. Tribe CRM biedt een alles in een oplossing voor onder meer verkoop, time management, Projectmanagement, facturatie, e mail campagnes, data opslag, relatiebeheer en meer.

 • visma

  Visma

  Visma is een toonaangevende Europese leverancier van essentiële software voor bedrijven van elke omvang. Met Visma kun je onder meer online boekhouden en factureren (Visma eAccounting) maar ook projectmanagement tools en financieel beheer software vallen onder de paraplu van Visma. Visma heeft de afgelopen jaren ook naam gemaakt als hoofdsponsor van de Wielerploeg Jumbo-Visma. Visma heeft een gezonde focus op het maken van een slim boekhoudpakket voor ondernemers. Heerlijk eenvoudig online boekhouden.

 • workfront

  Workfront

  Met de software van Workfront haal je krachtige Online Projectmanagement Software in huis die helpt het werk in je onderneming te organiseren. Verbind door middel van de Workfront software, teams, mensen en strategie. Van strategie naar plan, naar uitvoering naar de oplevering, met Workfront wordt het makkelijker.

 • yvifamily

  Yvifamiliy

  YviFamily maakt projectmanagement software voor zakelijke dienstverleners in het mkb en andere bedrijven. Binnen YviFamily bestaan er verschillende tools, zoals Corpex en Ruby, die je helpen met controle te krijgen over projecten. Met de Projectmanagement software van YviFamily heb je meer grip op processen in de maakindustrie. Met de verschillende tools van de YVI application family krijg je meer controle over je projecten, heb je meer inzicht in je bedrijf en projecten en wordt samenwerking in en aan projecten een stuk makkelijker. YviFamily is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Eindhoven.