Reserveringssoftware

Toont alle 7 resultaten

 • opentable

  OpenTable

  OpenTable is software voor restaurants. Met de OpenTable software wordt het voor restaurants makkelijk om de reserveringen online efficiënt te regelen. OpenTable is inmiddels onderdeel van booking. De software wordt door veel Nederlandse restaurants en horeca gebruikt om boeking en reserveringen te beheren en te organiseren. Zoek je een geschikt reservering beheersysteem voor jouw restaurant? Kijk dan zeker eens naar de reserveringsbeheer software van OpenTable.

 • peek

  Peek PRO Tour Operator

  Peek is een aanbieder van boeking en reserveringssoftware. Van origine uit de Verenigde Staten maar internationaal actief. Met behulp van Peek optimaliseer je het aantal boekingen. PeekPro is makkelijk in gebruik en zorgt voor de verbetering van klantervaringen en daarmee klantenservice. In PeekPro zit ook POS geïntegreerd: een kassasysteem wat online afrekenen simpel en snel mogelijk maakt. Zo zijn boekingen binnen no time afgerond. Verder versimpeld PeekPro het verzamelen van klanten beoordelingen en recensies, ondersteunt het onder andere digitale check ins en kan het helpen bij je marketing door integraties met Facebook, Mailchimp, HubSpot en meer.

 • rentmagic

  Rentmagic

  RentMagic is een online platform voor materiaalverhuur. Met de software van Rentmagic verhoog je de productiviteit van je bedrijf. De verhuursoftware van Rentmagic is geschikt voor vrijwel elke sector. En helpt bij planning, communicatie, service en onderhoud, rapportage en meer. Rentmagic is één platform om je verhuur, verkoop, voorraad en klantenservice centraal te beheren.

 • rmscloud

  RMS Cloud

  RMS hospitality cloud is software op het gebied van Property Reservation Management. Met de software van RMS wordt channel management beter, optimaliseer je front office systemen en online boekingen voor horeca. Met RMS hospitality haal je onder meer een bewezen succesvol reserverings management systeem in huis. Geschikt voor horeca, vakantieparken, hotels, appartementen en meer. Een ideale uitkomst op het gebied van channel management beheer en frontoffice systemen in één applicatie.

 • simplybook

  SimplyBook.me

  SimplyBook.me is een online boekingssysteem voor services en diensten. Met Simplybook.me zorg je voor reserveringen, boekingen en widgets op je eigen website. Met SimplyBook.me kan je via meerdere kanalen je boekingen optimaliseren, via instagram, facebook en bijvoorbeeld via Google Maps realiseer je sneller en simpeler boekingen met de integraties van Simplybook.me

 • xola

  Xola Online Booking

  Xola is boekings- en reserveringssoftware die het makkelijk maakt online boekingen op je website te implementeren. Xola biedt verder ook nog oplossingen voor telefonische boekingen, Point of Sale, marketing en planning. De software van Xola is met name geschikt voor toerisme partijen en aanbieders van events en activiteiten. Denk aan Escape Rooms, events met tickets etc. Ook mobiele boekingen worden mogelijk met de reserveringssoftware van Xola. Makkelijk in gebruik en fantastische klantenservice maken Xola een top platform.

 • yelpreservations

  Yelp Reservations

  YelpReservations is een boekingssystemen voor restaurants dat zorgt voor meer boekingen en betere reserveringsbeheer. YelpReservations biedt restaurants een rendabel, online reserverings management systeem. Bespaar tijd en geld met Yelp. Yelp helpt verder met meer zichtbaarheid voor je restaurant in de zoekresultaten. Yelp is de grootste review site ter wereld op het gebied van restaurant reviews.