Routeplanner Software

Toont alle 6 resultaten

 • badgermapping

  Badger Maps

  Badger Mapping optimaliseert routes waardoor de reistijd verlaagt wordt en afspraken moeiteloos ingepland kunnen worden. De gehele planning wordt geautomatiseerd en heeft een beperkte voorbereidingstijd van maar 10 minuten per dag.

 • arcgis

  Esri ArcGIS

  Navigator voor ArcGIS is een professionele mobiele navigatie-app for Android en iOS en maakt gebruik van GIS-software om de optimale route voor medewerkers op de weg uit te zoeken. Honderden wereldwijde kaarten, bepaal reismogelijkheden, vind adressen en plaatsen door middel van de geavanceerde navigatie voor uw veldmedewerkers.

 • loginextsolutions

  LogiNext

  Je logistiek en service efficient optimaliseren met de software van loginextsolutions. Real Time optimalisatie in een dashboard en kaartinterface. Verzendschema's, bezorgroutes en optimalisatie voor logistiek.

 • optimoroute

  OptimoRoute

  Het organiseren van het mobiele personeel met de software van optimoroute. Optimoroute zoekt de beste en meest efficiënte routes voor je werknemers op de weg. Plan direct de dag. Optimaliseer voor top productiviteit.

 • route4me

  Route4Me

  Route4me is een route plannings software die zorgen uit handen neemt. Eenvoudig te gebruiken optimalisatiesoftware
  zet routeplanning op automatische piloot, zodat u uw bedrijf kunt laten groeien.

 • routific

  Routific

  Routeplanning, zonder gedoe. Ben je het zat om urenlang zelf rommelige bezorgroutes in kaart te brengen? Met Routific kun je binnen enkele minuten geoptimaliseerde routes plannen en verzenden.