Afas

(1 klantbeoordeling)

Het Nederlandse Familiebedrijf AFAS software ontwikkelt moderne bedrijfssoftware voor organisaties in alle branches. AFAS is daardoor een veelgebruikt platform en inmiddels een hele bekende speler in Nederland. De belangrijkste oplossingen die AFAS biedt zijn software voor: ERP, CRM, financieel, HRM, Ordermanagement, Payroll, Projecten en Workflowmanagement.

Wie gebruikt deze software? AFAS wordt door veel soorten Nederlandse ondernemingen in verschillende branches gebruikt. Wie gebruikt deze software? AFAS wordt door veel soorten Nederlandse ondernemingen in verschillende branches gebruikt.

icoonProductdetails

Begin Prijs Afhankelijk van het product
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Supportafdeling
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Online Helpcenter
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Tijdens kantooruren
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Afas.nl
Hoofdkantoor Leusden

icoonWat is Afas?

Afas staat voor Applications for Administrative Solutions. Sinds 1996 timmert het familiebedrijf in Nederland behoorlijk aan de weg en hebben ze doorontwikkeld naar een softwarepakket waarmee alle administratieve processen in een organisatie geautomatiseerd en gestroomlijnd kunnen worden. Er zijn producten voor boekhouden, ERP, CRM, HRM, Ordermanagement, Payroll, Projecten, Workflowmanagement en meer. Extra goed aan de software van AFAS is dat deze kan worden afgestemd op bedrijfsgrootte en sector. Verschillende soorten bedrijven hebben immers verschillende softwarebehoeftes. De veelzijdigheid van de software maakt Afas zeker een partij om te overwegen.

Veel soorten bedrijfssoftware

Verschillende bedrijfsgroottes

Af te stemmen per branche

Alles in één systeem

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Conclusie webwinkelsoftware Afas

Afas is een speler die zowel voor kleine als grote organisaties oplossingen biedt. Daarom is AFAS al het overwegen waard bij de start van een onderneming. In plaats van een boekhoudprogramma (vaak de eerste software die een bedrijf in huis haalt) uit te kiezen die speciaal gericht is voor starters, zou je ook direct AFAS kunnen overwegen. Deze software kan namelijk erg goed meegroeien met het bedrijf. Naarmate de bedrijfsactiviteiten toenemen, kan er opgeschaald worden. Dit is niet altijd mogelijk bij andere boekhoudprogramma's.

1 beoordeling voor Afas

  1. Rob-vo

    AFAS is en blijft een onmisbare partij in de Nederlandse software industrie. Het fijne blijft dat je met één software pakket zo ongelooflijk breed alle administratieve processen in de organisatie kan stroomlijnen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.