Asana

(1 klantbeoordeling)

Asana maakt het mogelijk om de samenwerking van teams nog efficiënter te maken. Met Asana maak je Projectmanagement makkelijker, duidelijker en beter georganiseerd. Online Projectmanagement software, teamwork software en taakmanagement beheer in één tool. Door middel van de software van Asana houd je makkelijk de organisatie en het overzicht in handen, blijf je up to date en kan je je makkelijker houden aan deadlines.

Breng de doelen, plannen, taken, bestanden en meer van uw team samen op één gedeelde plek. Breng de doelen, plannen, taken, bestanden en meer van uw team samen op één gedeelde plek.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 0 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail

icoonDetails Verkoper

URL BedrijfAs Asana.com
Hoofdkantoor San Fransisco

icoonAsana: de volgende stap in teamwork

Je team is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je bedrijf. De mensen die voor je werken zorgen ervoor dat je presteert en resultaten krijgt. Elke vorm van software die daarbij kan helpen is natuurlijk van harte welkom. Bij Zakelijke Software bieden wij daarom Asana aan. Een unieke tool die al je relevante work flows bijhoudt en overzichtelijk maakt. Asana stroomlijnt ook alle werkzaamheden van je teams. Voorkom zo dat werk dubbel gedaan wordt en dat je het meeste haalt uit de tijd en middelen die je tot je beschikking hebt. Deze applicatie is ook ideaal voor projecten en het stellen van realistische doelen. Plan makkelijk je targets in dankzij de intuïtieve software en zorg dat iedereen die haalt. Kortom met Asana versterk je jouw team dankzij de beste technologie.

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Waarom Asana een verstandige keuze is voor jouw bedrijf

Als het bovenstaande je al niet heeft overgehaald is het ook handig om te weten dat Asana je veel geld kan besparen. Door processen sneller en duidelijker te maken zie je gelijk waar je op kunt bezuinigen. Ook krijg je door overzichtelijke grafieken en feedback gelijk de informatie die je nodige hebt om je onderneming te runnen. Wij van zakelijk software raden je dus aan om Asana uit te proberen en te zorgen dat alles in jouw bedrijf vlekkeloos verloopt

Software Categorie

Artikelnummer: 5016 Categorieën: ,

Website Gegevens

Beheer van uw team werk, projecten en taken online
Website: asana.com

Extra informatie

Proefversie

1 beoordeling voor Asana

  1. Vincent

    Voornamelijk fijn in gebruik door het zeer goede gebruiksgemak

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.