Box

(1 klantbeoordeling)

Met Box heb je één plaats om te interne- en externe samenwerkingen te beheren, beveiligen, delen en te beheersen.

icoonProductdetails

Begin prijs (Bus.) € 13,50 / maand
Zie prijs details
Gratis versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Whitepaper
[icon name=”fas” class=”fa-check”] YouTube video's
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] telefoon
[icon name=”fas” class=”fa-check”] formulier

icoonDetails verkoper

Ook Bekend Als [icon name=”fas” class=”fa-check”] Bestand Synchronisatie
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Zakelijk Bestandsoverdracht
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Cloud Beveiliging
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Content Beheer
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Content Management
URL Bedrijf Box.com
Hoofdkantoor Californië – US

icoonBox als digital asset management software

Box is hét cloud opslag alternatief voor Dropbox, waarbij de kosten lager liggen dan de gebruikskosten van Dropbox en OneDrive. De software is op zakelijk niveau voor grotere bedrijven niet in staat om te concurreren met de B2B partijen als Bynder en Widen. Deze partijen focussen zich met name op grote bedrijven en zijn op basis van deze vereisten volledig gespecialiseerd. Box.com is een mooi alternatief voor partijen die geen dergelijke zware pakketten willen.

Box is daarbij wel één van de beste alternatieven voor het MKB en geldbewuste ondernemers die gebruik willen maken van cloud opslag.

  • Belangrijk pluspunt: Box werkt door de brede set aan gebruikersopties uitermate goed voor instellingen waar een mix is van zakelijk en privé gebruik, denk bijvoorbeeld aan hogescholen.

Gratis te testen!

Eenvoudig in gebruik

Veiligheid staat voorop

Werkt uitstekend voor zowel privé als zakelijk

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB (11 tot 50 FTE) 0
Grote organisaties 0

Box.com als DAM oplossing?

Box.com is in de basis vergelijkbaar met bijvoorbeeld Dropbox en Google Drive; tools die je helpen bij het online opslaan en managen van je content met cloud software. Binnen de software van Box.com is het mogelijk administrators aan te wijzen die vanaf daar het systeem kunnen beheren en beheersen, zodat het een centraal portal kan zijn voor media management binnen je bedrijf.

In de Box software kun je snel presentatie- en beeldmateriaal uploaden en delen, of juist downloaden en ook offline gebruiken. Met Box kan je altijd bij de bestanden, presentaties en video's.

Box.com is beduidend minder uitgebreid dan bijvoorbeeld Bynder, heeft geen tools voor bijvoorbeeld workflow management, maar is een goed alternatief voor kleine bedrijven waarbij het media beheer nog relatief makkelijk en beheerbaar is.

nieuwe-box-interface

De nieuwe Box interface, simpeler in gebruik, overzichtelijker en daarmee gebruiksvriendelijker.

Als je zelf erg georganiseerd kunt werken is Box een goede oplossing. Bedenk wel dat, wanneer je het binnen een bedrijf gaat toepassen waar veel mensen toegang moeten hebben tot het centrale portal, je ook al snel toe bent aan een betaalde versie van Box. In dit geval is het weer makkelijk te vergelijken met Google Drive of Dropbox.

Voor de lange termijn is Box.com in onze optiek géén duurzame oplossing voor zakelijke software. Privé is het een prima systeem, wil je het implementeren in je bedrijf dan loop je binnen de kortste keren tegen de begrenzingen van het systeem aan en zal het eerder tijd kosten dan besparen als Digital Asset Management Systeem.

Conclusie Box.com

Box.com is als cloud opslag een vernieuwende partij die je als gebruiker geheel gratis kunt gebruiken. Het maakt echt een verschil in verhouding met Dropbox en OneDrive op het gebied van prijs. Als DAM software is de software niet geavanceerd genoeg voor grotere internationale bedrijven, en ze leveren ook zeker geen maatwerk. Wel is het een goede ‘tussen oplossing' voor de enorme groep bedrijven die nog niet onder de grote internationale corporates met marketing teams over de hele wereld vallen.

Voor het MKB is Box.com een goede Cloud opslag partij, voor grotere bedrijven geen ideale DAM oplossing.

Digital Asset Management Software als Widen en Bynder zijn meer gericht op robuuste internationale corporates en juist in die leemte die zij achterlaten is ruimte voor een partij als Box.com, die niet alle functies ( en maatwerken ) biedt die bijvoorbeeld Widen en Bynder bieden, maar wel veel goede oplossingen in petto heeft voor een relatief lagere prijs.

Software Categorie

Artikelnummer: 5039 Categorie:

Website Gegevens

Beveiligd Content Management, Workflow en Samenwerkingen
Website: box.com

1 beoordeling voor Box

  1. Travis

    Box is gebruiksvriendelijk waardoor mijn team en ik problemen van onnodig tijdverbruik hebben overwonnen. Onderzoeksprojecten kosten veel tijd vanwege de hoeveelheid data die geüpload en geanalyseerd moet worden. Box heeft mijn team echter in staat gesteld om effectief en onafhankelijk samen te werken met behoud van de ethische richtlijnen van onderzoek.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.