Buckaroo

(1 klantbeoordeling)

Buckaroo staat bekend om het enorme aanbod aan betaalmethoden, maar ook de goede service en betrokkenheid staan centraal bij Buckaroo. Lees alles over deze payment provider.

Wie gebruikt deze software? Buckaroo is voornamelijk een goede partner als je als bedrijf zoekt naar een serieuze partij, klaar voor het grote werk. Wie gebruikt deze software? Buckaroo is voornamelijk een goede partner als je als bedrijf zoekt naar een serieuze partij, klaar voor het grote werk.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 15 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Cursussen
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Nieuws & Blog
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Werkuren (8:30 / 17:00)
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Buckaroo.eu
Hoofdkantoor Utrecht

icoonBuckaroo als Payment Service Provider

Buckaroo is een breed payment provider platform, in de zin dat ze ‘elke betaaloplossing' ondersteunen en daardoor betalen gemakkelijk maken. Op alle vlakken biedt Buckaroo oplossingen voor elk soort bedrijf. Zowel de kleine starters als de partijen met 1000'en betalingen per uur! 

Ook Internationale Opties

Automatisch Debiteurenbeheer

Ook abonnement service

Retail & Fashion specialisatie

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

De eigenschappen van Buckaroo

Buckaroo is veelvuldig uitgeroepen tot de beste payment provider van Nederland. Met een hevige concurrentie, waar eigenlijk de meeste partijen allemaal een mooi product leveren, zegt dit heel wat over de dienstverlening die dit bedrijf levert. De verkiezing is overigens gehouden onder IT-professionals en grote e-commerce shops in Nederland.

Een kenmerk van Buckaroo vergeleken met andere PSP's in Nederland is dat ze extra diensten aanbieden naast het verwerken van online betalingen. Zo bieden ze onder andere een aanmaningsdienst voor mensen die niet betaald hebben en een facturatiedienst waarmee je geautomatiseerd en digitaal factureren kan versturen. Voor een ondernemer kunnen deze extra services zeer interessant zijn.

Kosten van Buckaroo

Bij Buckaroo betaal je eenmalige aansluitkosten wanneer je gebruik wilt maken van hun systeem. Daarnaast betaal je abonnementskosten per jaar, deze kosten zijn afhankelijk van het contract dat je afsluit, maar zijn zeker niet te hoog.

Naast deze standaard kosten betaal je ook per transactie die gemaakt wordt met behulp van Buckaroo systeem. De hoogte van de kosten per transactie zijn afhankelijk van de gekozen betaalmethode van de klant op de webwinkel of andere website. Ook het volume heeft een invloed op de prijs, zo worden iDeal transactie tarieven onderverdeeld in staffels. Hoe meer transacties je realiseert per maand des te lager de prijs per transactie wordt.

Populaire buitenlandse betaalmethodes accepteren

Deze psp biedt ook ondersteuning voor betaalmethodes die in in het buitenland erg populair zijn. Dit is natuurlijk hartstikke handig als zaken in het buitenland doet, of dat van plan bent te gaan doen.

Zo is er ondersteuning voor de populairste betaalmethode in Denemarken en Frankrijk. Ook wordt er een breed scala aan creditcardmerken ondersteund, wat in veel landen de standaard methode om online te betalen is.

Uitbetaling van Buckaroo op jouw rekening

Aangezien Buckaroo een collecterende psp is, wordt het bedrag dat klanten op jouw website betalen op de Buckaroo stichting derdengelden gestort. Je wilt natuurlijk dat dat geld op een gegeven moment op de rekening van jouw onderneming wordt gestort.

Buckaroo betaalt standaard 1 keer per week, op woensdag, het geld dat op jouw account staat uit. Aan deze wekelijkse uitbetaling zitten geen kosten verbonden. Daarnaast kan je ook aangeven dat je vaker uitbetaald wilt worden, wanneer je dit graag wilt zal je wel €0,25 per extra uitbetaling betalen. De eerste 5 keer extra laten uitbetalen per maand zijn echter gratis. De uitbetalingsfrequentie van 1 keer per week is voor de meeste ondernemers ruim voldoende, mocht je het vaker willen kan je je dus ook nog 2-wekelijks gratis laten uitbetalen.

Buckaroo koppelingen met bestaande systemen

Er zijn voor de bekende webshop oplossingen kant en klare koppelingen in de vorm van plugins en modules beschikbaar die het integreren van de verschillende betaalmethodes een fluitje van een cent maken.

Op de website vind je plugins voor onder andere:

Ook zijn er nog plugins voor andere minder bekende open source webshop pakketten.

API

Uiteraard is de Buckaroo ook te implementeren met de handige API die zij beschikbaar stellen. Zo kan je met de hulp van een programmeur gemakkelijk de betaalmogelijkheden van deze psp aan jouw website of andere onderneming koppelen.

Conclusie over Buckaroo

Buckaroo is een zeer interessante optie als payment service provider voor grote bedrijven en kleine bedrijven die grote groeiplannen hebben. Door het ruime aanbod aan extra services kan deze psp, die eigenlijk meer dan een psp is, gemakkelijk ondersteunen wanneer jouw bedrijf gaat groeien en bijvoorbeeld in de knoop komt met wanbetalers of wanneer je gemakkelijk over de grens zaken wilt doen.

Software Categorie

Artikelnummer: 7119 Categorie:

Website Gegevens

1 beoordeling voor Buckaroo

  1. La Poltrona

    Een provider die bekend staat om uitstekende service. Jammer dat vooral veel consumenten ( die simpelweg Buckaroo payments zien langskomen, terwijl Buckaroo zelf niet de partij is waarmee ze afrekenen ) negatieve reviews achterlaten op het Internet ( trustpilot ed. )

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.