Bullguard

(2 klantbeoordelingen)

BUllguard Premium is betrouwbare Antivirus Software vanuit Engeland / London. Als je puur zakelijk kijkt naar de Bullguard pakketten met meerdere licenties, kom je al snel bij Bullguard Premium uit.

icoonProductdetails

Begin Prijs (PREMIUM 10x) € 7,50 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Cursussen
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog met Tips
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Bullguard.com
Hoofdkantoor London

icoonBullguard Premium Protection

Wil je als (MKB) bedrijf aan de slag met Bullguard? Dan moet je gaan voor Bullguard Premium Protection. Dit omdat je hier direct de keuze hebt om voor 10 of 15 apparaten te kiezen. Ook privé is dit een aanrader, omdat je via dit pakket ook thuiscomputers & laptops direct zou kunnen meenemen. Bullguard is verbeterde software met een geschiedenis vol Awards en creditaties. Zo scoorde Bullguard in 2018 nog een 18 uit 18. De hoogst mogelijke score op AV-Test.org. Het bestelproces vinden wij zelf niet ideaal. Dit zou Bullguard beter kunnen inrichten. 

Voortdurende Verbeteringen

al 53 Miljoen gebruikers

Veel onderscheidingen

Niet goed geld terug garantie

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Bullguard Antivirus Software

Laten we voorop stellen dat Bullguard de laatste jaren forse verbeteringen heeft doorgevoerd. Mede door deze verbeteringen zijn er vooral in het najaar van 2017 en begin 2018 veel awards gewonnen en was Bullguard destijds de best mogelijke anti virus software. Nu zijn we alweer wat verder en blijft Bullguard een sterke speler. De bescherming is goed en ook de recensies zijn over het algemeen erg te spreken over deze software.

Bullguard en Zakelijke Antivirus

Als je puur zakelijk kijkt naar de Bullguard pakketten met meerdere licenties, kom je al snel bij Bullguard Premium uit. Dit omdat de standaard antivirus oplossing maar voor één apparaat mogelijk is. De Premium versie helpt echter met meer problemen en is goed te combineren tussen een thuis computer en werk laptop.

bullguard antivirus interface 2019

Interface van Bullguard Antivirus

Bullguard Eigenschappen

 • Innovatieve Thuisnetwerk Scanner.
 • Eenvoudige Bescherming / Niet zwaar op PC.
 • Zeer goede reviews.
 • Interne communicatie als een abonnement afloopt is iets te agressief.  Dat is gewoon niet netjes en we hopen dat dat in volgende versies minder gaat worden.
 • Het bestel proces vinden wij niet zo strak / kan beter. Je moet echt uitvinden wat het beste bij je past. Voor één computer moet je gewoon de basis antivirus aanschaffen en voor meerdere apparaten moet je voor Bullguard Premium gaan.
 • Wereldwijde Ondersteuning.
 • Vele awards / onderscheidingen.

Conclusie Bullguard Antivirus

Als er één partij op het internet aanwezig is met professionele en voornamelijk goede reviews dan is het wel Bullguard. Het is een goede partij, maar een minpunt kan zijn dat ze redelijk agressief zijn in de interne reclame voor verlengingen. Maar als dat op orde is dan heb je een goede antivirus partij voor jouw bedrijf.

In veel reacties op internet lees je dat oude gebruikers van Bullguard na een tussenperiode bij een andere partij weer terug komen bij Bullguard.

Software Categorie

Artikelnummer: 7004 Categorie:

Website Gegevens

Extra informatie

Taal

2 beoordelingen voor Bullguard

 1. XRP

  Zeer blij mee en ga nooit meer naar een andere Antivirus Partij.

 2. P. van Beek

  Al jaren een trouwe en tevreden gebruiker. Prima support, zelfs op zondag. Verlenging is aanstaande en gaat zeker gebeuren. En wat betreft de genoemde ‘agressieve' reclame voor verlenging. Is inderdaad waar, maar kan in de software worden uitgeschakeld. Dat is dus een keuze.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.