Bynder

(1 klantbeoordeling)

Ontdek de voor- en nadelen van Bynder Digital Asset Management en lees meer over de functies, de prijs en het gebruiksgemak van de software van dit Nederlandse bedrijf!

Wie gebruikt deze software? Bynder wordt gebruikt door miljoenen gebruikers die werken bij de grootste bedrijven in de werelnd. Wie gebruikt deze software? Bynder wordt gebruikt door miljoenen gebruikers die werken bij de grootste bedrijven in de werelnd.

icoonProductdetails

Begin prijs Op Aanvraag
Zie prijs details
Gratis versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Cursussen
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog met tips
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Bynder Academy
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Werkuren
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & telefoon

icoonDetails verkoper

Ook beschikbaar als [icon name=”fas” class=”fa-check”] Digital Asset Managment
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Brand Management

URL bedrijf Bynder.com
Hoofdkantoor Nederland

icoonBynder voor jouw Digital Asset Management

Als je binnen jouw bedrijf het werken met media wilt vereenvoudigen is Bynder Digital Asset Management een module die deze doelstelling kan realiseren op een gebruiksvriendelijke manier. Met het introduceren van nieuwe software binnen grotere bedrijven is gebruiksvriendelijkheid voor een goede adoptie de eerste zorg. Dit is waarin Bynder uitblinkt en de concurrentie ver achter zich laat, Bynder neemt je bij de hand bij de implementatie van hun DAM software.

Bynder is opvallend eenvoudig en snel in gebruik te nemen. Uiteindelijk zal dit leiden tot één centrale locatie voor toegang, beheer en distributie van media en merk materiaal. Een centraal beheerde media omgeving waar alle brand managers van dromen.

1500+ Globale Klanten

Support in Nederlandse Taal

Eenvoudig in Gebruik

Moderne en Strakke vormgeving

icoonOndernemingsvormen geschikt voor Bynder

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Bynder Digital Asset Management

Waar de meeste partijen in de Digital Asset Management Software nog een Windows XP design hebben draaien is Bynder meegegaan met zijn tijd en ziet alles er vloeiend en strak uit. Alles past binnen een vooruitstrevende organisatie, vandaar ook dat juist die soort bedrijven gebruik maken van de Bynder Software. Neem bijvoorbeeld een KLM, AkzoNobel, Coolbue en Spotify. Dat zijn bedrijven met veel media bestanden / rich formats en duizenden users. Ook die bedrijven werken dagelijks in de volgende lay-outs:

Bynder Screenshot

De interface en omgeving van Bynder is intuïtief, en onder meer daardoor erg prettig om mee te werken en zeer gebruiksvriendelijk.

Reviews van Bynder

Gebruikers van Bynder zijn in de reviews vooral tevreden wanneer het gaat over de cloud functionaliteiten, de training, support en bovenal de gebruiksvriendelijkheid. Op dit vlak is is Bynder echt een koploper. Na het doorlezen van 139 (!) reviews hebben wij weinig negatieve punten weten te ontdekken. Natuurlijk kwamen er bij de implementatie van sommige klanten toch wat problemen kijken, maar dit zal bij elk DAM systeem zo zijn.

Omdat het is gebouwd op basis van jouw specifieke behoeften, wordt er veel aandacht aan besteed om ervoor te zorgen dat het succesvol en gebruiksvriendelijk is.

Ook waren er nog andere interessante quotes te vinden over de verschillen tussen Bynder en Dropbox bijvoorbeeld:

Het was ook geweldig om openbare links naar de bestanden te hebben (indien gewenst) om ze naar mensen buiten het bedrijf te sturen, zoals prospects. Veel, veel beter dan Dropbox …

Van Nederlandse bodem

Bynder is in Nederland opgericht door de huidige CEO Chris Hall. Wereldwijd heeft het bedrijf 7 kantoren waarvan twee in Nederland: Bynder Rotterdam en Bynder Amsterdam. Op dit moment (eind 2019) werken er zo'n 300 tot 500 werknemers, waarvan een groot deel dagelijks werkt aan het verbeteren van de software voor de gebruikers. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Max Euweplein 46 in Amsterdam.

Bynder gratis proberen

Bynder heeft een gratis trial versie en is voor iedereen gratis uit te proberen, zie de optie beneden.

Bynder Free Trial

Bynder kennisbank blog

Het Bynder blog, wat we zelf meer zouden typeren als een kennisbank, staat helemaal vol met tips en tricks voor onder meer de implementatie van de DAM software zelf en ook allerhande tips over de optimalisatie van het gebruik van de software. Van hoe je het beste je centrale portaal kan inrichten, tot tips over consistentie in benamen, gidsen voor media asset management en nog heel veel meer.

Op het Bynder blog krijg je het gevoel dat het om de klant gaat en met name om het weghalen van obstakels in de workflow bij de klanten van Bynder. Dit zodat bedrijven kunnen upscalen in snelheid van processen, maar ook in de marketing activiteiten.

Conclusie Bynder Digital Asset Management

Bynder loopt ver op de concurrentie vooruit in de Digital Asset Management. Dat dit ook nog vanuit Nederlandse bodem gebeurt zal het voor de grotere Nederlandse bedrijven een no-brainer moeten maken om voor deze software te kiezen. Iets wat dus ook in de praktijk zo is gelopen: Veel grote Nederlandse bedrijven hebben terecht al voor deze software gekozen. Software die uitblinkt op het gebied van support en gebruiksgemak.

Wel is het belangrijk om te vermelden dat Digital Asset Management niet zomaar voor elke onderneming geschikt is, als kleine onderneming is Bynder niet de meest geschikte software. Je moet wel veel media bestanden en locaties hebben om optimaal gebruik te kunnen maken van een software pakket van Bynder. Anders raden wij je aan gewoonweg Dropbox en WeTransfer te gebruiken.

1 beoordeling voor Bynder

  1. Kathryn

    Als middelgroot reclame bedrijf werken wij naar tevredenheid met Bynder, het systeem was in het begin wat complex maar naarmate het gebruik groeide waren wij en al onze collega's tevreden met deze software. Vooral het Filter systeem van verschillende media was voor ons als reclamebureau een goede uitkomst.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.