CCV Shop

(1 klantbeoordeling)

CCV webshop is dé alles in één oplossing voor startende en/of MKB webshops. Zowel hosting, innovaties en support maken onderdeel uit van het webshop pakket. Ook veel grote klanten. Lees meer!

Wie gebruikt deze software? CCV Shop kent al meer dan 17.000 Nederlandse klanten en voorziet in de 'alles in één' oplossing voor het MKB. Wie gebruikt deze software? CCV Shop kent al meer dan 17.000 Nederlandse klanten en voorziet in de 'alles in één' oplossing voor het MKB.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 30 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Cursussen
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog met Tips
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Teamleader Academy
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Werkuren
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf CCVshop.nl
Hoofdkantoor Hengelo (Ov)

icoonCCV Webshops

CCV Webshops gaat via de premium diensten verder dan de gebruikelijke partijen. Zo is het mogelijk om via CCV Shop een volledige ‘start' in te kopen, consultancy te vragen of een APK Check te laten doen om jouw webshop sneller goed te kunnen inrichten. Al is de software zonder deze premium diensten al bijzonder overzichtelijk en goed te gebruiken. 

Vele Lay-out Mogelijkheden

Marketing Tools

Overzichtelijke Dashboards

Veel ervaring

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Details CCV Shop

CCV shop is een gemakkelijk te gebruiken webwinkel SAAS (software as a service, ook wel hosted genoemd), pakket waarmee je jouw webshop gemakkelijk op kunt starten. Hieronder lees je meer over de eigenschappen van het pakket en de mogelijkheden die het met zich mee brengt.

In onze CCV Shop review hebben we de volgende zaken onderzocht:

CCV Shop van origine Nederlands

CCV shop is software die origineel uit Nederland komt, tot eind 2014 had deze service ook een andere naam: Biedmeer. Omdat het bedrijf van origine een Nederlands bedrijf is zul je merken dat de webshop standaard erg geschikt is voor de Nederlandse markt.

Dit zie je terug in de verschillende mogelijkheden en standaard ondersteuning voor typisch Nederlandse zaken; zo is er bijvoorbeeld een export functie om jouw producten op de marktplaats Admarkt te plaatsen en zo je gehele inventaris met 1 druk op de knop gemakkelijk via Marktplaats kunt aanbieden. Ook zijn er standaard koppelingen voor de meest gangbare payment service providers in Nederland zoals Pay en Mollie.

Kosten voor CCV Shop

Zoals de meeste online oplossingen voor webshops zijn er meerdere pakketten met allen verschillende prijzen die aan verschillende eisen kunnen voldoen. Er zijn 3 pakketten waar er in onze ogen in feite maar 2 interessant zijn. Wij vinden het gratis pakket een onwerkbare optie; het is bijvoorbeeld onmogelijk om elektronisch betalingen te ontvangen en daarnaast kan je de shop ook niet koppelen aan je eigen domeinnaam. Bovendien kan je met de gratis variant ook maar 25 producten toevoegen aan je webshop.

Daarna heb je nog een middel pakket, medium genoemd, dat je al meer mogelijkheden geeft. Zo kan je het wel koppelen aan verschillende payment service providers zodat je gemakkelijk betalingen via iDeal, Paypal, Afterpay enzovoort kunt ontvangen. Er zijn ten opzichte van het duurdere large pakket natuurlijk wel beperkingen. Zo ben je beperkt tot het voeren van 50 producten in je webshop, maximaal 100 nieuwsbrieven versturen en is er geen koppeling mogelijk om te werken met groothandels. De kosten voor dit pakket bedragen €30 per maand.

Als grootste pakket heeft CCV Shop het Professional abonnement. Hier kun je tot 7500 producten in je webwinkel hebben en kun je ook meer nieuwsbrieven per maand sturen, namelijk 500. Daarnaast heb je ook een koppeling met groothandels, iets wat ideaal is wanneer je bijvoorbeeld aan dropshipping doet of gemakkelijk producten wilt importeren. De kosten voor dit pakket bedragen €50 per maand.

 

ccv shop pakket prijzenUiterlijk van jouw webshop

Wanneer je een webwinkel met CCV Shop begint is het erg waarschijnlijk dat je je eigen stijl eraan wilt geven. Gelukkig is dat bij CCV Shop relatief eenvoudig te doen. Er zijn verschillende thema's beschikbaar die je kunt kopen en vervolgens gemakkelijk kunt installeren op jouw webshop. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de nodige tweaks aan te brengen met de ingebouwde css en html editor.

De eventuele extra thema's of lay-outs zoals CCV shop ze zelf noemt zullen in de meeste gevallen nog wel wat gefinetuned moeten worden door professionals. CCV shop heeft zelf een overzicht van erkende ontwikkelaars die het uiterlijk van jouw CCV shop kunnen verbeteren. Dit kost uiteraard wel weer extra geld.

Koppeling met payment service providers

Betalingen ontvangen in je webshop is voor jou als ondernemer van het grootste belang. Gelukkig heeft CCV Shop een uitgebreide ondersteuning voor de verschillende psp's. De volgende providers kun je gebruiken als je CCV Shop gebruikt:

  • [types field=”payment-service-provider-koppeling” separator=””][/types]

Voor bovenstaande psp's hebben we ook allemaal een uitgebreide review geschreven.

Marketing koppelingen voor CCV shop webshops

Veel eigenaren van webshops zullen verschillende marketing kanalen inzetten om de potentiële doelgroep te bereiken. CCV shop heeft gelukkig voor meerdere van deze kanalen goed werkende koppelingen gemaakt. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk al jouw producten in de Google shopping feed plaatsen en is er ook een simpele koppeling voor de marktplaats Admarkt. Met Google shopping komen de producten die op uw webshop staan terug in het zoekresultaten van Google Shopping en kunt u deze ook gemakkelijk promoten met Google Adwords voor producten.

Ook zijn er gemakkelijk te gebruiken koppelingen voor de bekende vergelijkingwebsites zoals Kieskeurig en Beslist. Dit gaat via de tool die Koongo aanbiedt.

Met CCV shop zijn deze koppelingen en dus de exportfeed met een paar simpele handelingen gemaakt. Je hebt binnen no-time een enorm bereik voor mensen die geïnteresseerd zijn in jouw producten.

Conclusie CCV shop

Tijdens deze CCV shop review is gebleken dat dit programma een prima oplossing biedt als je een recht toe – recht aan webshop wilt beginnen. De beheerdersomgeving is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Wanneer je echter meer eisen aan je webshop stelt en bijvoorbeeld complexe productvariaties of uitbreiding naar het buitenland ambieert kan CCV shop nog te wensen overlaten. In deze gevallen is een open-source oplossing of bijvoorbeeld Lightspeed waarschijnlijk een betere oplossing.

Je kunt in ieder geval een gratis account aanmaken om te zien of de software aan jouw eisen voldoet en je er gemakkelijk mee uit de voeten kunt. Wanneer je echt met je webshop live wilt gaan zul je waarschijnlijk wel een betaald abonnement willen aanschaffen. Met een gratis abonnement is het aantal producten dat je in je webshop kunt voeren beperkt tot 25 en kan je ook niet je eigen domeinnaam gebruiken. Beide zaken zijn niet toelaatbaar wanneer je een serieuze webwinkel wilt beheren.

Software Categorie

Artikelnummer: 7104 Categorie:

Website Gegevens

1 beoordeling voor CCV Shop

  1. Publicitas

    Naar tevredenheid gebruikt en getest. Fijne software voor middelgrote bedrijven. Wij zijn begonnen met CCV omdat de KVK ook CCV Shop software draaide.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.