Cloud86 webhosting

(1 klantbeoordeling)

Cloud86 is een aanbieder van hosting services, en een goede! Wil jij beginnen met een webshop, of je webwinkel parkeren bij een snellere hosting die toch scherpe prijzen aanbiedt? Dan is Cloud86 een hele goede optie.

Cloud86 is een specialist op het gebied van webhosting oplossingen en heeft onder meer specifieke WooCommerce webhosting pakketten.

Cloud86 is een aanbieder van hosting services, en een goede! Wil jij beginnen met een webshop, of je webwinkel parkeren bij een snellere hosting die toch scherpe prijzen aanbiedt? Dan is Cloud86 een hele goede optie. Cloud86 is een specialist op het gebied van webhosting oplossingen en heeft onder meer specifieke WooCommerce webhosting pakketten. Ook komen de hosting pakketten goed uit de test bij onder meer de vergelijker hosting vergelijken. Daar krijgt Cloud86 een 8.6 als cijfer op het moment van schrijven.

Er is onder meer gewone webhosting, en VPS af te nemen en dus meer gespecificeerde pakketten zoals WooCommerce webhosting. Prijzen starten ook al vanaf 1,95

Software Categorie

Categorie:

Website Gegevens

1 beoordeling voor Cloud86 webhosting

  1. ferd

    Snel en goedkoop en een plus voor de service

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.