CM.com review

CM.com ontwikkelt communicatiekanalen voor bedrijven zoals live chats, WhatsApp & sms communicatie, chatbots en daarnaast ook nog online betaalmethodes voor webwinkels, oplossingen voor ticketverkoop, SIP Trunks (internetbellen) en meer. Het is dus een bedrijf dat behoorlijk veel verschillende diensten ontwikkelt voor een betere klantervaring.

Wie gebruikt deze software? Bedrijven als Thuisbezorgd, Domino's, Hema die beter (en geautomatiseerd) met klanten willen communiceren d.m.v. de laatste technologieën. Wie gebruikt deze software? Bedrijven als Thuisbezorgd, Domino's, Hema die beter (en geautomatiseerd) met klanten willen communiceren d.m.v. de laatste technologieën.

icoonProductdetails

Begin Prijs Prijzen verschillen per type product
Zie prijs details
Gratis Versie nee
Gratis Uitproberen Nee

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf cm.com
Hoofdkantoor Breda

icoonWat is CM.com?

CM.com is een bedrijf uit Breda dat is ontstaan doordat de oprichters sms berichten gingen versturen naar festival- en nachtclubbezoekers. Vanuit daar is verder ontwikkeld zodat ook andere behoeftes rondom klantcommunicatie konden worden ingevuld. Na een aantal overnames is CM.com internationaal flink uitgegroeid.

Geschikt voor grotere spelers

Wereldwijd actief

Breed aanbod

Dashboard voor alle communicatie

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Conclusie webwinkelsoftware CM.com

De producten van CM.com zorgen voor overzicht binnen grotere organisaties met veel klantcontact. Als je met jouw organisatie alle klantcontacten wil gaan stroomlijnen, dan wordt het tijd om eens te kijken bij CM.com. Je bereikt dan niet alleen interne efficiëntie, maar ook een betere service richting klant.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CM.com review” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *