CM Payments

(1 klantbeoordeling)

CM.com is een grote payment provider met de technische expertise in huis om de allergrootste klanten ter wereld goed te kunnen bedienen. Bovenal is CM Payments een partij voor zeer grote klanten!

Wie gebruikt deze software? CM payments wordt oa. gebruikt door ParkMobile en Albert Heijn, daarmee is het voornamelijk geschikt voor grote bedrijven. Wie gebruikt deze software? CM payments wordt oa. gebruikt door ParkMobile en Albert Heijn, daarmee is het voornamelijk geschikt voor grote bedrijven.

icoonProductdetails

Begin Prijs € Op Aanvraag
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Cursussen
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog met Tips
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Werkuren
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf CM Payments
Hoofdkantoor Utrecht

icoonCM als Payment Provider

Met CM Payments heb je een partij die je professioneel bijstaat als je als groot bedrijf betaaloplossingen zoekt. Dit is anders dan vele andere payment providers die communiceren met: ‘kijk naar ons startpakket'. Dit maakt CM payments een opvallende partij tussen onze payment providers. 

Herhalingsaankopen Mogelijk

Service bedrijf met software

Allerlei SMS / QR innovaties

Oude DocData technologie

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

CM Payments Review

CM Payments is een groot bedrijf dat zich richt op webshophouders. In het scala van diensten dat aangeboden wordt zijn ze ook een collecterende payment service provider. Voor ondernemers die meerdere diensten voor hun webshop willen afnemen kan CM Payments zeer interessant zijn. Ook het feit dat je bij CM Payments gemakkelijk meerdere internationale betaalmethodes kunt accepteren is voor veel grotere ondernemers interessant.
Kosten CM Payments

De tarieven van CM Payments zijn ondoorzichtig te noemen. Er is op hun website geen openbare lijst beschikbaar waarop de kosten genoemd worden. Wel is het mogelijk je e-mail adres in te vullen waarna je een lijst zult ontvangen met de tarieven die gevoerd worden.

Wel is duidelijk dat het afhankelijk is hoeveel transacties er gerealiseerd zullen worden. Hoe meer transacties CM voor jouw onderneming zal verwerken des te lager de tarieven per transactie zullen zijn. In ruil voor de lagere tarieven zal er wel een maandelijks een bepaald bedrag betaald moeten worden.

Beschikbare koppelingen

CM Payments heeft voor een groot aantal populaire webshop systemen een koppeling gemaakt. Ook voor de Saas webshops systemen zijn er koppelingen ontwikkeld om betalingen middels deze PSP te kunnen ontvangen. De meest gebruikte en dus belangrijkste koppelingen met bestaande webshop software zijn:

  • Lightspeed (voorheen Seoshop)
  • Woocommerce
  • Magento
  • Luondo

API koppeling

Uiteraard is er ook een API beschikbaar die het mogelijk maakt voor ontwikkelaars om op relatief eenvoudige wijze betalingen binnen hun eigen software mogelijk te maken. Veel eigen ontwikkelaars gebruiken CM Payments omdat de API zeer uitgebreid is en je met CM Payments gemakkelijk betalingen uit zeer veel verschillende landen kunt ontvangen. Voor internationale projecten wordt sowieso vaker een op maat gemaakte oplossing gebruikt, in dit geval is de keuze voor Docdata ook vaak vanzelfsprekend.

Conclusie CM Payments

CM Payments lijkt een payment service provider die zich met name richt op de grotere webshops. Dit beeld komt met name door het feit dat ze naast de PSP dienstverlening die ze bieden ook een fulfillment service aanbieden.

Daarnaast is het een PSP die ook betalingen uit het buitenland kan accepteren. Ook dit geeft aan dat het met name interessant is voor bedrijven met buitenlandse aspiraties.

Het dashboard van de CM Payments is zeer overzichtelijk te noemen. Het feit dat er voor veel bestaande systemen koppelingen bestaan en dat ook de API koppeling uitgebreid is geeft aan dat de software gebruiksvriendelijk is.

Software Categorie

Artikelnummer: 7117 Categorie:

Website Gegevens

1 beoordeling voor CM Payments

  1. Dounier

    Professionele partij van Nederlandse bodem

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.