Combell Website Maker

(1 klantbeoordeling)

Combell heeft een eenvoudige website builder, via 3 mogelijke pakketten kan je hier snel een website lanceren. (140+ Templates) Lees alles over Combell!

Wie gebruikt deze software? Combell Sitebuilder leent zich voornamelijk goed voor hele simpele contact pages & klein bedrijf. (ZZP & Starters) Wie gebruikt deze software? Combell Sitebuilder leent zich voornamelijk goed voor hele simpele contact pages & klein bedrijf. (ZZP & Starters)

icoonProductdetails

Begin Prijs € 4,70 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Nee
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Cursussen
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog met Tips
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Werkuren
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail & Tel

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Combell.nl
Hoofdkantoor Gent, België

icoonCombell Site Builder voor Bedrijven

Combell is een eenvoudige site builder die enkel ontwikkeld is voor de Nederlandse markt. Dit heeft voor- en nadelen. Het pakket is overzichtelijk, maar niet zo ver doorontwikkeld als de alternatieven uit San Francisco ( Webflow & WordPress). Het is wel eenvoudig in gebruik, komt direct met een goede hosting en is voor Nederlandse klanten met middelmatige eisen een goede partij. 

Zeer Hoge Uptime (99,999%)

Zeer goede support

Verschillende pakketten mogelijk

Goedkope Startprijs

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Combell Website Pakket ( Details)

Maak vooral gebruik van het Combell website pakket wanneer je zonder programmeerkennis een website op wilt zetten. Een website laten maken kost namelijk vaak veel geld en daarbij kan het leuk zijn om een website volledig zelf op te zetten. De Combell site builder biedt je deze mogelijkheid. Binnen dit pakket heb je de keuze uit een breed scala aan templates waarmee de website straks volledig op je persoonlijke voorkeuren aansluit. Voor het gebruik van het website pakket betaal je maandelijks een vast bedrag. In deze Combell review lees je hier meer over.

Combell website pakket

Het Combell website pakket maakt het ontwikkelen van een website makkelijker. Zonder programmeerkennis kan het lastig zijn om een website volledig zelf op te bouwen. Combell zorgt er daarom voor dat de basis al gelegd is. Vervolgens kun je vanuit deze basis werken aan een eigen website! Combell biedt verschillende pakketten aan, namelijk: Sitebuilder 1, Sitebuilder 2 en Sitebuilder 3. Het is afhankelijk van je wensen, welk pakket het beste bij je past. Logischerwijs heb je met het Sitebuilder 3-pakket meer mogelijkheden, maar liggen de kosten hiervan ook hoger.

Door voor het gebruik van de Combell site builder te kiezen maak je automatisch gebruik van Combell hosting. Dit betekent dat je geen los webhostingpakket meer hoeft af te nemen bij een externe aanbieder hiervan. Daarbij heb je standaard de mogelijkheid om gebruik te maken van Combell webmail.

Kosten Combell website software

Zoals reeds beschreven werd, biedt Combell drie verschillende pakketten aan. Het goedkoopste pakket is Sitebuilder 1, waarvoor maandelijks 4,70 euro wordt betaald. Dit pakket biedt de mogelijkheid om een losse pagina aan te maken, waarbij je de keuze hebt uit tal van templates en widgets.

Mocht je meerdere pagina’s aan willen maken, dan kun je voor Sitebuilder 2 kiezen. Dit pakket kost 8,70 euro per maand en geeft je het recht op 5 pagina’s. Ook heb je geen 100 MB aan ruimte voor foto’s, maar 1.000 MB.

Een derde pakket is Sitebuilder 3, dat 10,70 euro per maand kost. Hiermee kun je een onbeperkt aantal pagina’s aan je website toevoegen en heb je liefst 10.000 MB aan ruimte voor foto’s. Het leuke aan dit pakket is de mogelijkheid om templates aan te passen. Zo kun je kleuren veranderen, het lettertype wijzigen, enzovoorts.

Domeinnaam en webhosting zitten in ieder pakket

Standaard krijg je bij het Combell website pakket een gratis domeinnaam en een webhostingpakket. Zo hoef je dit niet los van de Combell website software te regelen. Ook worden er bij het Sitebuilder 2- en Sitebuilder 3-pakket standaard back-ups van je website gemaakt. Mocht je per ongeluk een fout maken, dan kun je deze back-up terug laten zetten.

Functies en koppelingen van Combell

Nadat je een website pakket bij Combell hebt afgenomen kun je direct aan de slag gaan. De Combell login vind je rechts bovenin het scherm. Hier vind je ook de knop om naar Combell mail te gaan. Bij het aanmaken van een nieuwe website heb je de keuze uit meer dan 140 verschillende templates. Zo vind je altijd een template die past bij de aard van je website. Daarbij kun je talloze widgets aan je website toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor een afbeelding, een afbeelding met een tekst, een losse tekst, enzovoorts. Ook het toevoegen van een contactformulier, je openingstijden en bijvoorbeeld verschillende betaalwijzen behoort tot de mogelijkheden.

Er zijn verschillende koppelingen op te zetten met externe diensten. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met je accounts op social media. Of wat te denken van een koppeling met YouTube? Zo kun je ook filmpjes aan je website toevoegen!

Beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Combell biedt een zeer gebruiksvriendelijk website pakket aan. Het systeem werkt simpel en is daarbij overzichtelijk. Dit maakt de Combell site builder geschikt voor ondernemers of particulieren die met een paar klikken een leuke website in elkaar willen kunnen zetten.

Mocht je vragen hebben over de werking van de verschillende onderdelen van dit website pakket, dan kun je terecht bij de Combell support. Hier staan medewerkers voor je klaar om hulp te bieden bij het opzetten van je website. Ook je Combell mail instellen kan een reden zijn om de Combell support te benaderen.

Conclusies over Combell site builder

Al met al is het Combell website pakket voornamelijk interessant voor kleine ondernemers, die niet de kennis of tijd in huis hebben om zelf een website te programmeren. De keuze voor het Combell website pakket is doorgaans goedkoper dan het laten maken van een website door een externe partij. Houd er hierbij wel rekening mee dat de mogelijkheden van Combell enigszins beperkt zijn. Hoewel er uit verschillende templates en widgets gekozen kan worden, zijn de templates lastig zelf aan te passen. Enkel de kleuren en lettertypes kunnen veranderd worden, mits je voor het Sitebuilder 3-pakket kiest.

Wanneer je een grotere website op wilt zetten kan het verstandig zijn om naar alternatieven te zoeken. Het Combell website pakket is in dit geval ietwat beperkt. Datzelfde geldt voor de mogelijkheden omtrent het opstarten van een webwinkel.

Software Categorie

Artikelnummer: 7211 Categorie:

Website Gegevens

1 beoordeling voor Combell Website Maker

  1. Conny

    Sinds de overname heeft Combell niet meer de kwaliteit van voorheen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.