Goede bedrijfssoftware vinden kan lastig zijn. Maak uw zoektocht makkelijker via Zakelijkesoftware.com.

DigiWallet

Zakelijke Software » Producten » DigiWallet
(1 klantbeoordeling)

De ervaring van DigiWallet maakt de al 22-jarige partij een gevestigde naam in de Nederlandse PSP wereld. Lees waarom deze partij zo vaak wordt gekozen door Nederlandse klanten. 

Wie gebruikt deze software? Digiwallet is uitermate geschikt voor kleine / middelgrote ondernemingen met veel betalingen. Wie gebruikt deze software? Digiwallet is uitermate geschikt voor kleine / middelgrote ondernemingen met veel betalingen.

icoonDigiwallet als Payment Service Provider

Digiwallet richt zich voornamelijk op betrouwbaarheid. Bij een PSP draait het maar om één ding: Het ontvangen van geld en betalingen. Digiwallet richt zich op deze punten zonder allerlei fratsen en een flitsende pitch. Inhoud is de focus, en bij veel bedrijven past die focus en zal Digiwallet dus ook een goede match zijn. 

Expertise: Mobiele betalingen

Al 250 Miljoen payments!

Was ooit Targetpay.com

Eerste DNB Vergunning

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Targetpay is nu Digiwallet.nl

Digiwallet is de nieuwe naam van de payment service provider die voorheen bekend stond onder de naam targetpay.com. Met ruim 22 jaar ervaring in betaaldiensten is het een betrouwbare partij die jaarlijks ongeveer 250 miljoen betaaltransacties afhandelt. (De mobiele diensten van Targetpay zullen binnenkort ook onder een andere naam verder gaan).

Digiwallet is een psp die je zeker zou kunnen overwegen. Digiwallet biedt alle standaard betaalopties voor Nederland aan en heeft de betaalmodule geschikt gemaakt voor diverse soorten webwinkel software. Magento en Woocommerce zijn hier bekende voorbeelden van. Mocht er geen plugin zijn die aansluit op het content management systeem van jouw webwinkel, dan kun je gebruik maken van de API. Zonder al te veel technische kennis kun je dan zelf de betaalmodule in de site plaatsen.

Kosten Digiwallet

De tarieven voor Digiwallet worden niet op de site vermeld. We kunnen wel aangeven dat ze werken volgens een staffel principe. Per klant wordt bekeken wat de kosten voor bijvoorbeeld iDeal verwerkingen zullen zijn. Als startende webwinkel betaal je relatief meer dan wanneer je al transacties doet met een bestaande webwinkel. In het laatste geval kan het interessant zijn om eens een gratis account aan te maken om te kijken of het wat voor je is en welke tarieven ze je kunnen bieden.

Wat vindt Zakelijkesoftware.com van Digiwallet?

Het is jammer dat ze de prijzen niet direct inzichtelijk hebben gemaakt, maar dat is geen reden om je niet aan te melden. Zeker voor de webwinkel die al wat transacties doet, is Digiwallet een geschikte en betrouwbare partner met ook nog wat development kracht die ze voor je kunnen inzetten. Daarnaast hebben ze veel ervaring met mobiele betalingen (wat nu nog onder de oude merknaam loopt). Het is verder een psp zonder al teveel poespas. We kunnen ons zeker voorstellen dat je daar van houdt. Digiwallet is een partij die gewoon goed doet wat ze moeten doen en dat is betalingen verwerken.

Kiezen voor Digiwallet?

Mocht je DigiWallet overwegen, dan adviseren we om eerst via Zakelijkesoftware.com een gratis account aan te maken. Je hebt een account in minder dan 1 minuut aangemaakt zodat je rond kunt kijken of het wat voor je is. Een gratis account aanmaken kan hier.

DigiWallet heeft een door De Nederlandse Bank (DNB) verleende vergunning voor het verlenen van betaaldiensten. Daarnaast is DigiWallet door Currence iDEAL B.V. gecertificeerd voor het faciliteren van iDEAL transacties.”

Betaalopties

DigiWallet biedt de populairste manieren om te betalen aan in Nederland. Daarnaast kun je bezoekers van je webwinkel via Bancontact laten betalen in België of via Sofort in Duitsland (staat niet op de afbeelding).

8 verschillende api koppelingen van DigiWallet,nl

Koppelingen met bestaande systemen

In vergelijking met andere payment service providers zoals Mollie en Pay.nl zijn er minder kant en klare oplossingen. Dit hoeft natuurlijk niet erg te zijn als de koppeling die jij nodig hebt wel gewoon aanwezig is. Voor de volgende bekende webshop systemen is er in ieder geval een plugin of module beschikbaar:

Onder andere: • Woocommerce • Magento en Magento 2.0 • Opencart • Prestashop

betaaloplossingen DigiWallet

API koppeling

Digiwallet is met de goede API gemakkelijk te implementeren en in te bouwen in online systemen. Voor elke vorm van betaling is er duidelijke documentatie beschikbaar waarmee een goede ontwikkelaar gemakkelijk uit de voeten kan. Het is niet voor niets dat ontwikkelaars de oplossing van DigiWallet kiezen. Zeker voor mensen die betaald toegang tot een deel van de website willen geven is dit een veel gekozen optie.

Uiterlijk van het betaalscherm

Om potentiële klanten het nodige vertrouwen te geven, zodat er daadwerkelijk afgerekend wordt, is het belangrijk dat het betaalscherm er goed, gemakkelijk en betrouwbaar uitziet. DigiWallet.nl heeft hier in onze opinie voldoende aandacht aan gegeven. Je hebt sowieso de mogelijkheid om zelf kleuren te kiezen voor het betaalscherm zodat het goed aansluit bij het uiterlijk van website, je hebt zelfs de optie om een eigen stylesheet mee te geven aan het betaalscherm.

Wanneer je een API implementatie gebruikt kun je natuurlijk nog meer aanpassen. Op die manier kan je het betaalscherm echt mooi integreren in je website en zullen mensen niet eens doorhebben dat je gebruik maakt van een psp.

Dashboard

Als je inlogt in DigiWallet zie je het onderstaande Dashboard. Vanuit hier zie je de binnengekomen betalingen.

DigiWallet Dashboard

Uitbetaling van DigiWallet

Omdat DigiWallet een collecterende psp is, zal het geld dat jouw klanten betalen op de rekening van DigiWallet terecht komen. Uiteraard wil je dat dit geld uiteindelijk op jouw rekening gestort wordt. Wanneer dit gebeurt is afhankelijk van de manier waarop jouw klanten betaald hebben. Zo wordt het geld dat ontvangen is middels iDeal elke maandag op jouw rekening gestort. Dit is het geld dat je de week ervoor van maandag tot en met zondag verdiend hebt.

Extra producten

DigiWallet biedt een aantal extra producten aan die het werken makkelijker kunnen maken. Dat zijn E-Acceptgiro, E-facturen en E-plugins.

extra producten DigiWallet

Conclusie DigiWallet als jouw PSP

Digiwallet is een ideale partij als je jouw zoektocht naar een PSP richt op een betrouwbare / ervaren partner. Alles is overzichtelijk, recht-toe en recht-aan. Geen trucjes of onverwachte kosten ed.

Kortom: Een zeer fijne & professionele PSP partij van Nederlandse bodem.

1 beoordeling voor DigiWallet

  1. Dick_Pelle

    Lijkt wat verouderd in vergelijking tot de zeer innovatieve concurrentie.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *