Flexify

(1 klantbeoordeling)

Flexify wil het voor iedere ondernemer mogelijk maken om met minimale tijdsbesteding toch de administratie op orde te hebben. Al met al is Flexify een zeer flexibel pakket.

Wie gebruikt deze software? Flexify is ideaal voor de ZZP'er of drukke ondernemers op zoek naar flexibele administratieve oplossingen. Wie gebruikt deze software? Flexify is ideaal voor de ZZP'er of drukke ondernemers op zoek naar flexibele administratieve oplossingen.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 17 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Training [icon name=”fas” class=”fa-check”] Video's
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Blog met Tips
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Mooie optie: Mogelijkheid om Experts in te schakelen
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Werkuren
[icon name=”fas” class=”fa-check”] Social Media & Contact

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Flexify.nl
Hoofdkantoor Utrecht

icoonOnline Boekhouden met Flexify

Flexify is een echte Nederlandse boekhoud partij die ervoor zorgt dat je altijd en overal met minimale tijdsbesteding grip op de administratie houdt. Hierdoor is Flexify automatisch zeer geschikt voor de ondernemer. Al is het maar door het gebruiksgemak, de sterke software en vaste prijzen die gehanteerd worden.

Nederlandse Tool

Duidelijke tarieven

Veel Positieve ervaringen

Gratis Extra Gebruiker

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Waarom Flexify een goede keuze is

Zoals de naam van dit boekhoudprogramma al enigszins doet vermoeden, draait het bij Flexify om flexibiliteit. Naar eigen zeggen wil Flexify het voor iedere ondernemer mogelijk maken om met een minimale tijdsbesteding grip op zijn of haar administratie te houden. Niet alleen op kantoor, maar ook onderweg of bijvoorbeeld bij een klant! Om dit te bereiken richt Flexify zich niet alleen op het gebruiksgemak van de aangeboden boekhoudsoftware, maar ook op de helpdesk en support om het online boekhouden met Flexify makkelijker te maken.

Kosten van Flexify

Bij Flexify betaalt u per administratie, hetgeen u eenvoudig uit kunt breiden met extra diensten van Flexify. Een eerste administratie kost u maandelijks €17,00, waarbij een tweede en derde administratie respectievelijke €12,00 en €9,00 per maand extra kosten. Des te meer administraties u afneemt, des te voordeliger het dus ook voor u wordt! Het is mogelijk om de verschillende administraties vanuit één account te beheren.

Naast het bijhouden van een administratie met Flexify is het mogelijk om de adviseurs van Flexify in te schakelen voor uw belastingaangiftes en jaarboeken. Hiervoor betaalt u vaste bedragen, waarbij de verschillende diensten zijn onderverdeeld over drie categorieën: eenmanszaken, holdings en werkmaatschappijen. Wanneer u meerdere diensten tegelijkertijd afneemt profiteert u van een pakketaanbieding. Uw voordeel kan hierbij oplopen tot maximaal €199,00 in het geval van een werkmaatschappij.

Functies en mogelijke koppelingen met Flexify

Flexify biedt verschillende interessante mogelijkheden aan. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om online facturen op te stellen of in te voeren. Dit bespaart u tijd en zorgt voor een overzichtelijke cashflow van uw onderneming. Ook het geautomatiseerde debiteurenbeheer en een gratis incassoservice maken Flexify tot een interessante partner voor het bijhouden van de boekhouding.

Naast de mogelijkheden van het facturatiesysteem biedt Flexify een systeem voor de kilometerregistratie binnen uw onderneming. Dit systeem is gekoppeld aan Google Maps en maakt het mogelijk om in te zien hoeveel kilometers u tijdens een rit gemaakt heeft. In het hoofdscherm van Flexify vindt u een duidelijk overzicht van de financiële toestand van uw organisatie. Overzichtelijkheid staat hoog in het vaandel bij Flexify, hetgeen duidelijk terugkomt in de vormgeving van deze hoofdpagina.

Beschikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Het boekhoudsysteem van Flexify behoort tot de meest gebruiksvriendelijke systemen voor ondernemers. Niet alleen is het boekhoudsysteem van Flexify erg overzichtelijk, zodat u een duidelijk beeld van de cashflow van uw onderneming wordt verschaft. Ook biedt Flexify klanten de mogelijkheid om hun abonnement verder uit te breiden met een extra administratie of een van de andere diensten die het bedrijf u aanbiedt. Zo wordt u niet verplicht tot het afnemen van een rapportage voor de fiscus, wat de kosten voor uw boekhoudpakket drukt. Dit is onder meer interessant als u momenteel al samenwerkt met een accountantskantoor voor het indienen van de belastingaangiftes.

Flexify streeft naar flexibiliteit in haar service en in de mogelijkheid om overal en altijd toegang te hebben tot de administratie van uw onderneming. Dit komt onder meer terug in het feit dat uw administratie overal in te zien is, via uw computer, mobiel of tablet. Standaard krijgt u een gratis extra gebruiker voor uw pakket, zodat een adviseur of boekhouder met de administratie van uw onderneming mee kan kijken.

Conclusie Flexify

In vergelijking met veel andere online boekhoudprogramma’s behoort Flexify tot de nieuwste generatie boekhoudsoftware. Het bedrijf werd in 2014 opgericht en helpt inmiddels verscheidene grote en kleinere organisaties met het bijhouden van hun boekhouding. Naast de verschillende diensten die Flexify aanbiedt om het online boekhouden makkelijker en overzichtelijker te maken, vindt u interessante artikelen over boekhouden in het algemeen, over het doen van de belastingaangifte, enzovoorts.

Een professionele boekhoud partij die daarbij ook nog eens een zeer professionele service aanbiedt: Het inschakelen van experts die meekijken naar uw gegevens in Flexify. Dit is voor vele starters een uitkomst, een kleine blik op de cijfers van een fiscalist ( kost natuurlijk wel wat ) zou enorm veel geld kunnen schelen.

Software Categorie

Artikelnummer: 7207 Categorie:

Website Gegevens

1 beoordeling voor Flexify

  1. De Jaeger

    Goede software voor een lage prijs

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.