Gastrofix

(1 klantbeoordeling)

Van oorsprong is Gastrofix een Duitse onderneming, maar inmiddels is deze partij in 7 landen in Europa actief. Het bedrijf richt zich puur op horeca waardoor er op dit vlak veel verschillende functionaliteiten en rapportages beschikbaar zijn. Omzet per uur, kelneromzet en omzet per kostplaats zijn hier voorbeelden van. Het kassasysteem is zelf uit te breiden met diverse software die handig is voor in de horeca. Zo hebben ze de ‘restaurant manager' en een keukenscherm waarop de bestellingen zijn af te lezen. Gastrofix biedt ook de optie MynOber. Hierdoor kunnen mensen zelf via een app bestellen.

Het kassasysteem werkt met mobiele handhelds zoals iPods of iPhones en een iPad kassa. Daarnaast bieden ze diverse betaaloplossingen zoals pin en creditcard. Je kunt ongelimiteerd apparaten inzetten met realtime synchronisatie. Je kunt Gastrofix maandelijks opzeggen, waardoor je geen risico hoeft te lopen om aan een systeem vast te zitten dat niet bevalt.

gastrofix hardware en tablet oplossingen

 • Hardware
  Gastrofix heeft in de basis een iPad kassa systeem met kassa, restaurantmanager en een keukenscherm waarop de bestellingen binnenkomen.
 • Kosten
  De vanafprijs is €74 per maand. Daar komen dan de kosten voor de kassa's en betaalmiddelen nog bij. Koppelingen met betaalproviders zijn er dan weer kosteloos bij inbegrepen.
 • Gratis Demo?
  Ja, je kunt eenvoudig een demo aanvragen waarmee je 30 dagen lang alles kunt testen.

 

Bezoek Gastrofix

Software Categorie

Artikelnummer: 6009 Categorie:

Website Gegevens

Extra informatie

Taal

1 beoordeling voor Gastrofix

 1. Simone-BG

  Oa. Gratis Demo

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.