Kleisteen Boekhouden

Kleisteen online boekhouden staat al sinds 2003 online en is daarmee één van de eerste online spelers van Nederland. Met de boekhoudsoftware van Kleisteen, kunnen boekhouders/accountants en ondernemers goed samenwerken. Met name voor kleine tot middelgrote ondernemers zijn er uitgebreide mogelijkheden.

Wie gebruikt deze software? Kleisteen wordt gebruikt door zowel ondernemers als accountants en administratiekantoren Wie gebruikt deze software? Kleisteen wordt gebruikt door zowel ondernemers als accountants en administratiekantoren

icoonProductdetails

Begin Prijs € 17,50 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja
Gratis Uitproberen [icon name=”fas” class=”fa-check”] Ja, probeer gratis
Support [icon name=”fas” class=”fa-check”] Mail

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf Kleisteen.nl
Hoofdkantoor Amsterdam

icoonWat is Kleisteen?

Niet iedereen houdt van boekhouden en als je een bedrijf runt kan je die tijd goed voor iets anders gebruiken. Dankzij Kleisteen software kan je het nu uitbesteden aan een slimme applicatie die alles tot in de puntjes regelt. Met een handig online boekhoudpakket van Kleisteen zit je goed als het gaat om je belastingaangifte en het beheer van je facturen. Alles wordt overzichtelijk digitaal bijgehouden zodat je weet wat er allemaal betaald is en betaald moet worden. Kleisteen houdt ook rekening met documenten die je moet bewaren voor de belastingdienst. Erg handig dus voor als je dingen vergeet of geen tijd hebt om alles zelf bij te houden.

30 dagen gratis

Alles in de cloud

BTW aangifte-portal

Eenvoudig factureren

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Ervaar nu het gemak van online boekhouden met Kleisteen

Ben je een eenmanszaak? Kijk dan of een gratis proefpakket handig is zodat je weet wat de voordelen zijn. Voor grotere bedrijven zijn er ook speciale pakketten die alles goed registreren. Een ding is zeker. Met Kleisteen is je administratie altijd op orde en hoef jij je over boekhouden geen zorgen meer te maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kleisteen Boekhouden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *