Lightspeed kassasysteem

(1 klantbeoordeling)

Lightspeed Kassasystemen bestaat uit een softwarepakket voor zowel horeca als retail. Deze software biedt uitgebreide functies zoals: meldingen als er nieuwe voorraad moet worden ingekocht (retail) of individuele betalingen binnen groepen en fooi herdistributie in het geval van Horeca.  Wij zijn van mening dat, als je een serieuze zaak start (of al hebt), je er goed aan doet om direct met een volwaardig systeem als Lightspeed te starten. Hierdoor hoef je later niet nog van systeem te wisselen. Lightspeed kan goed met je meegroeien en verzorgt in het enterprise pakket ook services aan bedrijven met meer dan 5 kassa`s.

 • Hardware
  Je kunt bij Lightspeed kiezen voor een tablet based kassasysteem, (ook met bv iPod of iPhone) maar ook voor een desktop oplossing. Wat handig is bij Lightspeed is dat je diverse hardware kunt (bij)kopen die speciaal geschikt is voor de software van Lightspeed. Op die manier kun je een mooi compatible systeem bouwen dat goed op elkaar aansluit.
 • Kosten
  Vanaf €79 per maand.

  • De maandelijkse kosten voor horeca kun je vinden in het menu op de horeca pagina.
  • De maandelijkse kosten voor retail kun je vinden in het menu op de retail pagina.
 • Gratis Demo?
  Ja, deze is eenvoudig aan te vragen door op de rode knop ‘bekijk demo‘ te klikken nadat je een keuze hebt gemaakt voor het product.

 

Bezoek Lightspeed

Software Categorie

Website Gegevens

Extra informatie

Taal

1 beoordeling voor Lightspeed kassasysteem

 1. Camdiru

  Het systeem is goed maar is ook duur!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *