Mijnwebwinkel

(5 klantbeoordelingen)

Als je in Nederland al ruim 42.000 Webshops op jouw webshop platform hebt staan, dan doe je iets goed. Lees alles over Mijnwebwinkel!

Wie gebruikt deze software? Mijnwebwinkel wordt zeer breed gebruikt door Nederlandse webshop houders. De gratis variant is daarbij bijzonder interessant voor zeer kleine starters. Wie gebruikt deze software? Mijnwebwinkel wordt zeer breed gebruikt door Nederlandse webshop houders. De gratis variant is daarbij bijzonder interessant voor zeer kleine starters.

icoonProductdetails

Begin Prijs € 0 / Maand
Zie prijs details
Gratis Versie  Ja
Gratis Uitproberen Ja, probeer gratis
Training Gidsen
Vraag & Antwoord
Blog met Tips
Support Twitter ( 30 min )
Mail ( 24 u )
Tel  ( Werkuren )

icoonDetails Verkoper

URL Bedrijf mijnwebwinkel
Hoofdkantoor Oss

icoonMijnwebwinkel als Webshop Software

Bij Mijnwebwinkel heb je de keuze uit drie pakketten met forse verschillen. Voor de zeer beginnende webshop houder is het ‘go' pakket interessant om te zien hoe het bouwen van een webwinkel werkt en om een aantal producten online tentoon te stellen en uiteindelijk natuurlijk te verkopen. De Pro & Premium pakketten zijn weer interessant voor serieuze / grote webshops. In de Premium variant is er zelfs een gratis kassa systeem!

Uitproberen kan gratis!

Zeer veel gebruikt (42.000)

Hoge Feedback Scores

Veel Hulpgidsen & Video's

icoonOndernemingsvormen die passen bij deze software

Starters & ZZP'ers 0
MKB (2 tot 10 FTE) 0
MKB ( 11 tot 50 FTE) 0
Grote Organisaties 0

Functionaliteiten van Mijnwebwinkel

Als je snel een webshop online wilt ben je bij Mijnwebwinkel op het goede adres. Het is letterlijk vanaf de registratie tot aan een basis / gratis pakket een minuutje werk. Na het invullen van wat basis data kom je direct in het stijl menu terecht:

mijnwebwinkel

Als je vervolgens wat data hebt ingegeven over wat je wilt verkopen en voornamelijk in welk land, zit je al in het dashboard van jouw webwinkel en kan het feest beginnen. Als je bij het zien van het volgende screenshot nog niet overtuigd bent gaat er iets mis:

mijnwebwinkel dashboard

Wat je enkel nog moet doen voordat je de shop up & running hebt:

 • Voeg Jouw producten toe
 • Voeg Google Analytics toe
 • Verander & Optimaliseer wat teksten
 • Vul je bedrijfsgegevens in

En daarna kan je live met jouw webshop, nog niet op een eigen domein overigens want dan moet je vanzelfsprekend upgraden naar het Pro Pakket.

Support & Klantenservice van Mijnwebwinkel

De ervaringen van Mijnwebwinkel zijn overal positief, maar je moet niet verwachten dat men zeer veel service kan verlenen aan Gratis klanten. En dat dit pakket alles te bieden heeft wat een Webshop houder zoekt. Dit is bij geen enkel webshop systeem het geval! Gratis varianten kunnen altijd leiden tot minder fijne ervaringen. Het Gratis pakket is wel ideaal als je eens wilt wennen aan alles dat een webshop kan en hoe alles eruit ziet!

Bij de betaalde varianten is de service bijzonder goed en snel. De klantenservice is in principe altijd goed bereikbaar en zelfs via Twitter is er een mogelijkheid om met MijnWebwinkel support in contact te komen.

Mijnwebwinkel Voorbeelden

Wij hebben 4 voorbeelden van Mijnwebwinkel webshops gevonden:

Mijnwebwinkel Gegevens

Conclusie MijnWebwinkel

Mijnwebwinkel is ideaal om eens te kijken wat er bij een webshop komt kijken als starter. Als je vervolgens zoiets hebt van: ‘Hier wil ik meer mee' is een upgrade in een kleine stap gemaakt. Na een klein beetje werk met hosting en domeinregistratie kan je los! Er zijn twee mogelijkheden om los te gaan: Pro & Premium. Beide pakketten zijn duidelijk en zeer competitief in deze markt.

Kortom vanuit ons een aanrader. Zowel voor de starter als voor de ervaren webshop houders.

Software Categorie

Artikelnummer: 7103 Categorie:

Website Gegevens

5 beoordelingen voor Mijnwebwinkel

 1. Bergma_Schökking

  Als kleine webshop houder nog nooit spijt gehad van mijn keuze voor Mijnwebwinkel

 2. J

  Ze blijven ongevraagd voor een volledig jaar verlengen.
  En dat hebben ze ook mooi ingedekt in hun algemene voorwaarden.
  Als ook dat ze hun prijs mogen indexeren zonder je het recht hebt om op te zeggen.
  Als je vriendelijk vraagt voor alsnog stop te zetten ga je een heel harde nee krijgen.
  Staan reviews genoeg online dat ik niet de enige ben die dit meemaakte.

 3. Gerrit Spin

  Gratis advies, niet doen.
  De twee gratis winkels zij reeds afgehaakt.
  De enige die positief was is niet te vinden. Handig met een webwinkel, reclame maken voor een ander en zelf niet te vinden.

 4. Stijn

  Waardeloos, regelmatig fouten welke jou als handelaar geld kosten. Vraag je hiervoor een compensatie als betalende klant? Dan weigert men dit meteen en verwijzen ze steeds naar de algemene voorwaarden. Blijf hier weg!

 5. Vanderbruggen

  Na bijna 10 jaar klant te zijn geweest bij Mijn Webwinkel wouden wij er mee stoppen. Geen evidentie zo bleek achteraf! 3 maanden opzeg bleek niet voldoende, er bleek nog ergens een addertje onder het gras te zitten! Wij deden onze opzeg eind juni en betaalden nog voor een “lege shop” voor de maanden juli, augustus en september, maar wat bleek: Ons contract was aangegaan in maart 10 jaar geleden en dan moet je betalen tot maart van het jaar erop, zonder pardon. Nergens is daar duidelijk info over te vinden, maar ze zijn zonder pardon meedogenloos bij Mijn Webwinkel. Het draait hem dus blijkbaar allemaal om “geld”, lege winkel of niet, als jarenlange trouwe klant hang je eraan. Een zeer spijtige zaak , maar het zij zo. Ze kunnen het achteraf wel allemaal mooi en netjes uitleggen, maar van service naar de klant toe hebben ze geen kaas gegeten. Er zal hier op mijn review ook wel een “deskundige” uitleg komen, maar dat interesseert mij totaal niet, als klant voel ik mij lelijk bedrogen en iedereen moet gewaarschuwd worden bij dergelijke praktijken! In feite snijden ze in hun eigen vingers, want ik lees hier diverse dezelfde reviews. Dat zal het vertrouwen voor toekomstige klanten alleen maar doen zakken! Jammer, want het zou ook anders kunnen! Dit is eerlijk gezegd de eerste maal in mijn leven dat ik zo een slechte review schrijf, maar ik ben dan ook heel terecht boos en ik voel mij bekocht! Doe zo verder en iedereen zal op de duur afhaken! We moeten nu dus bijna 1 jaar voor “lucht” betalen! Nice!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *